Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Dragonlords

(21 viestiä)
Barksi
Tämä Giorgio Cavazzanon ja Byron Ericksonin yhteistyönä tekemä kirja on erillainen Aku Ankka tarina kuin muut sillä siinä seikkaillaan fantasia maailmassa vaikka taskukirjoissa näitä on nähty enemmänkin.
Tässä kirjassa on 12 lukua jotka julkaistiin ensin Saksassa ja sitten Italiassa jatkotarinan muodossa. Tämä kirja on loistava kertomus Aku Ankan ja fantasia tarinoiden toimivuudesta keskenään.
Mitäs piditte kirjasta? Kommentteja.
Anonymous
Olihan tämä omalaatuinen akkari kirja, ei sitä vanhaa kunnon Akua.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: AnonymousOlihan tämä omalaatuinen akkari kirja, ei sitä vanhaa kunnon Akua.
Yhdyn edelliseen puhujaan. Tuollainen jatkokertomusakkari on hyvä idea jos sitä osataan käyttää, kuten RAEJT:ssa. Se taitaakin olla ainut hyvä jatkokertomus. Tai olihan Millenniumikin ihan menettelevä.
submin
Lainasin Dragonlordsin tänään kirjastosta ja luin sen ensimmäistä kertaa.
Dragonlords ylitti odotukseni ja kunnolla! Oli oikein hyvä, tykkäsin kovasti.
Anonymous
Sain tuon kirjan tänä vuonna maksamalla siitä kirjastolle. :D
Leo
Pidin kirjasta kovasti, mikä johtui ehkä siitä, että ennakkoluuloni olivat suuret, mutta kirja oli loistava. Molempien tekijöiden nimmarit, sekä puolen sivun kokoinen Cavazannon piirtämä Roope Ankka komistavat kirjaa. Vaihdoinpa kirjamessuilla myös muutaman sanasen kirjan suomentajan Aino Tuomikosken (oli pakko luntata nimi) kanssa. Kirjamessuilla oli myös haastattelutilaisuus, joka oli kerrankin mielenkiintoinen, sillä tekijät kertoivat yhden tietyn sarjan tekemisestä, eivätkä jauhaneet normaalirutinoita sarjakuvien tekemisestä (ne asiat onkin kuultu jo etukäteen monelta muulta sarjakuvantekijältä).
Egoisti
Lainaus käyttäjältä: JuusofinTuliko muuten halvemmaksi tuolla tavalla?
Täällähän aletaan kiinnostua rikollisuudesta.. :)

Itselläni ei kyseistä kirjaa ole, mutta sen voisi ehkä hankkia. Jos ei ihan hankkia, niin ainakin eka voisin lainata sen jostain kirjastosta.
Jukka
Mielestäni hyvä yhdistelmä fantasiaa ja Aku Ankkaa...
Sain tämän Dragonlordsin joululahjaksi.
PetteriZ
En ole vielä lukenu mutta vilkasin tota kaupassa joskus.Aika omaperäinen piirtotyyli (mielestäni surkea) :( :D
jarski
Aion todennäköisesti ostaa sen. Pidän paljon sen kirjan piirrosjäljestä, ja lisäksi pidän siitä että Aku tai Mikki on jossain Fantasia kertomuksessa.
TKal
Kirjahyllystähän tuo löytyy, kaksi kertaa olen jaksanut alusta loppuun lukea. En oikein pitänyt juonesta, mutta Cavazzanon piirrokset parantavat teoksen laatua jonkin verran.
KoDo
En ole ostanut, mutta lainasin kirjastosta ja oli mielestäni aika hyvä.
samppali
Tämän voisin jopa ostaa. Ei ihan huippu kuvitusta, mutta ihan kivaa. :)
Anonymous
En oikein tykkää tälläsistä moderneista ankoista enkä haluiais lukee....vaikuttaa surkeelta, tai no sori vaan, semmoselta ettei oikeen mua kiinnostais. :) en oo ikinä tykänny ton tyylisistä.
juketsu
Enpä ole yhtään lukenut, mutta kyllä kiinnostaisi lukea.
Sivuja: 1 2