Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Seuraava Rosa-kirja

(53 viestiä)
Anonymous
Seuraava Rosan kirja mahtaa olla Roope Ankan elämä ja teot 2 (nimi ei varma), jossa on siis Roope Ankan elämä ja teot + ns. B-osat. B-osia on ainakin Kirje Kotoa ja Hämäyksen hurrikaani. Joku voisi mainita niitä lisääkin kun ei oikein kylmiltään kaikkea muista. Mitä mieltä olette? Onko järkevä julkaisu? Itse olen pitänyt Roope Ankan elämää ja tekoa eräänlaisena Rosa-fanien pyhänä kirjan/kansalliseepoksena, joten ei tämä ainakaan turha ole jos minulta kysytään.
Leo
Mahtaa olla? Onko sinulla sisäpiirin tietoa, vai mistä olet tietosi onkinut?
Anonymous
Ei nyt mitään sisäpiirin tietoa. Kysäisin jotain Roope Ankan elämästä ja teoista akkarin toimitukselta ja sieltä vastattiin jotain tulevasta jossa on mukan B-osat. Kysäisin myös Carl Barks Librarysta jos joku vielä epäilee onko se edes tulossa, niin on.
korri
Hmm, toivottavasti julkaisevat ne B-osat erillisessä kirjassa kun tuo eka on jo...menisi rahastukseksi ja taitaisi jäädä ostamatta.

Lumikenttien kutsun takaumajaksot sijoittuvat jatkumoon viimeisiin aikoihin Yukonin seuduilla, juuri ennen Skotlanti-tarinaa, mikäs sen numero nyt sitten olikaan.

Olenkin aiemmin jo todennut, että Heart of Yukon on Rosa-suosikkejani, pidän siitä vielä enemmän kuin noista varsinaisista RAEjT-tarinoista...ja pari muutakin on hyviä, tosin on tulla pari aika tyhjänpäiväistäkin tarinaa mukana kuten Culebran liikenero.
Anonymous
Akkarin toimituksen vastauksessa tuli ilmi, että Roope Ankan elämä ja teot II sisältää sekä alkuperäiset osat ja B-osat. No kyllähän sitä joutuu maksamaan tarinoista jotka jo on, mutta kätevää kun kaikki ovat järkevässä järjestyksessä yksissä kansissa. Itsekin ostin tässä hiljaittain Roope Ankan elämä ja teot-kirjan, vaikka tiesin että II-osa on tulossa. Minkä keräilijä itselleen voi :)
Anonymous
Varmaan ihan hyvä juttu, mutta en varmaan viitti tuhlata siihen kun Roope Ankan Elämä ja Teot mulla jo on.
squid
Tuhlata? TUHLATA!? Siis eihän Aku Ankkaan VOI tuhlata :)
Anonymous
Heh! Mielipide kysymyshän tuohon voiko Akuun tuhlata. Sanoisin, että voi jos hankkii viimosilla pennosilla vain ensipainoksia, vaikka uusintapainos tuli vasta ulos, mutta kaikki tarinat josta tykkää on kyllä pakko hankkia, mutta ei niistä hervottomia tarvitse välttämättä maksaa. (Tulipas monta sivulausetta)

Niin ja itse asiaan Roope Ankan elämä ja teot on tähänastisista Rosa-kirjoista paksuin joten II-osa on vielä paksumpi. II-osassa on kyllä tarinoita jo yhteenkin kirjaan, mutta saamassani sähköpostissa mainittiin että mukan on alkuperäiset + B-osat. Tietenkin on mahdollista, että itse Verkkoankka ei itsekään tiedä mistä puhui. Kysykää häneltä itseltään.
Anonymous
Minun mielestäni on hyvä, JOS ne tulevat yksissä kansissa, siis I ja II-osat, sillä minulla ei vielä ole ykkösosaa...Ja olisihan se hienoa, että tarinat olisivat järjestyksessä.
Jenni
Niin tai jos nyt on päämääränä julkaista molemmat osat, niin mielellään kuitenkin kahtena kirjana, emme kai halua mitään tiiliskiven kokoista opusta :D Toisaalta olisi ihan hieno, jos ne olisi pakattu kahtena osana boksiin :)
Anonymous
Ööh... täällä osa porukasta siis luulee, että tulossa jatko-osa. Siis tässä Roope Ankan elämä ja teot II on vain työ/projekti -nimi ja se ei ole jatko-osa, vaan se sisältää myös Rosan tekemät B-osat, jotka eivät ole jatkoa Roope Ankan elämä ja teot opukselle vaan jatkoa joillekin tässä kirjassa oleville tarinoilla tai ovat muuten tärkeä osa Roopen menneisyyttä. Jois tässä on sekä alkuperäiset ja B-osat niin siihen tulee vähintään 19 tarinaa. Repikää siitä.
EetuL
Niin tuota tässä on vamraankin kokoajan tarkoitettu.
Anonymous
No jaa. Niin varmaan onkin tuli vain jotenkin sellainen olo kun noita viestejä luin, että porukka odottaa saavansa jatko-osan. No se oli vain minun hetkellistä tulkintaani. Sain vain sellasien ajatuksen puhuttiin boxista, jossa tulisi molemmat kirjat ja vielä tarinat järjestyksessä mikä on mahdotonta, koska B-osat sijoittivat suuremmaksi osaksi alkuperäisten tarinoiden väliin.
EetuL
Lainaus käyttäjältä: kekkulijavielä tarinat järjestyksessä mikä on mahdotonta, koska B-osat sijoittivat suuremmaksi osaksi alkuperäisten tarinoiden väliin.
Niin tässä luultavasti taas tarkoitettiin, että luvut ovat järjestyksessä tyyliin III, IIIb, IV jne.
korri
Niin, itse en odottanut mitään jatko-osaa mutta olisin halunnut nämä B-tarinat erillisenä kirjana, mukana opasteena vaikkapa lista tarinajärjestyksestä, kun en minä kuitenkaan viitsi ostaa koko pakettia kun aika moni noista B-osistakin jo löytyy hyllystä.
Samaten voi pohtia miten noiden lisääminen ensimmäisen sarjan keskelle vaikuttaa alkuperäisen sarjan dramaattiseen kaareen, varsinkin kun Onnenlantin tarina ja Lumikenttien kutsu ovat tyylillisesti huomattavan erilaisia kuin nuo loput...

Ikävä maalata piruja seinälle mutta minusta yksi nide on selvästi huonompi vaihtoehto kuin vaikkapa uusintapainos ekasta kirjasta ja toinen kirja erillisniteestä.
Sivuja: 1 2 3 4