Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Seuraava Rosa-kirja

(53 viestiä)
PetteriZ
Jess!!! Tiesin että tosta elämä ja teot kirjasta tulisi vielä kakkos versio.Hyvä juttu :o toi pitää ostaa :D
Anonymous
kirjana nuo b-osat olisi aivan loistava eepos tietysti "alkuperäisten" juttujen kanssa. itse kun olen pitkään manannut niitä kolmiosaisia jatkosarjoja.
ostaisin varmasti tuon opuksen, vaikka hyllyssä on myös elämä ja teot I koska se ei ole omana.

ja rahastustako? yhtä paljon kuin bändien tekemät "platinapainokset" joista löytyy kaksi uutta kappaletta ja yksi musavideo.
korri
Lainaus käyttäjältä: Noirja rahastustako? yhtä paljon kuin bändien tekemät "platinapainokset" joista löytyy kaksi uutta kappaletta ja yksi musavideo.
En minä niitäkään osta jos se edellinen versio on jo :)
Barksi
Kai sekin täytyy hankkia, vaikka Roope Ankan elämä
ja teot jo omistankin ja kaikki muut Suomessa julkaistut tarinat olen lukenut.
Vai liekö sitten mukana julkaisemattomia tarinoita?
Anonymous
Kirjoitatte kaikki hyvin ristiriitaista tietoa, eikä tästä kyllä nyt saa selvää saunassakaan.

Miten tämän B-osan laita nyt on oikein?

Ja faktaa kiitos.
Anonymous
Aika laimealta tuo pläjäys näyttää. Kirje kotoa, White Agony Creekin vanki... Surkeita tarinoita. Nuo Lumikenttien kimallukset ja Hämäyksen hurrikaanit on jo ennestään joten Cutty Starkin cowboy-kapteeni taitaa olla ainoa maksaminen arvoinen juttu tuossa albbarissa.
korri
No, ehkä paras Roopen historia -tarina ja yksi Rosa-suosikeistani, eli Yukonin sydän, on B-tarina eli ilmeisesti julkaistaan tässä. Muutenkin, riemua! Nyt voin jopa hankkia tuon opuksen (en olisi hankkinut, jos olisi yhdessä paketissa A-sarjan kanssa).
Crosby
Ehdottomasti menee ostoslistalleni tämä kirja. Täytyy hommata ny ensin se ykkösosa viel.
Zuppa
Kerrataanpas vielä:

Mitkä tarinat siihen tulee? Tuleeko muita kuin ns. b-osat? Jostain muistaakseni luin, että Unelmoiden läpi elämän olisi tullut siihen.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Keno Don RosaKerrataanpas vielä:

Mitkä tarinat siihen tulee? Tuleeko muita kuin ns. b-osat? Jostain muistaakseni luin, että Unelmoiden läpi elämän olisi tullut siihen.

No ehkäpä tälläisia tarinoita: Cutty Sarkin Cowboy-kapteeni, Hamäyken hurrikaani, Yukonin sydän, White Agony Creekin vanki, Kirje kotoa, Lumikenttien kimallus... Ja se sinun sanomasi Unelmoiden läpi elämän...

En ole edes varma tuleeko yksikään noista.
Anonymous
Selatkaa ketjua taaksepäin, sieltä löytyy. Tai sitten kvaakista.
jarski
Onko siinä todella Kirje Kotoa? Olen lukenut sen mutten oikein muista sitä. Muistaakseni se oli huippu tarina. Onko kellään siitä varmaa tietoa?
Bruttokansantuote
Lainaus käyttäjältä: jarskiOlen lukenut sen mutten oikein muista sitä. Muistaakseni se oli huippu tarina. Onko kellään siitä varmaa tietoa?
Ai siitä että muistatko sen?
Hupu
Lainaus:Onko siinä todella Kirje Kotoa? Olen lukenut sen mutten oikein muista sitä. Muistaakseni se oli huippu tarina. Onko kellään siitä varmaa tietoa?
Minun mielestäni Kirje kotoa (AA 9-11 2004) on huippu tarina. Tarina on tavallaan jatkoa tarinalle tempaliherrojen kätketty kruunu, mutta kumpikin on silti erillinen tarina. Tarinassa Roope palaa Ankkapurhan linnaan etsimään Temppeliherojen aarretta. Roope tapaa linnassa siskonsa Matildan, joka on pitänyt linnasta huolta. Temppeliherrojen suurmestari Molay haluaa aarteen itselleen, joten hän varjostaa apurinsa (De la Knalli) kanssa Roopea.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaNiin mikä on seuraava Rosa tarina? Toivotavasti joku super super ja super hyvä!
Huoh teidän kanssanne. Voisit vähän lukea tuota Don Rosa-avausta.

Rosa on lopettanut tarinoiden tekemisen.
Sivuja: 1 2 3 4