Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Ankkalinnan -kirjat

(48 viestiä)
crackmann
Hmm.. itseltä löytyy hyllystä Konnakronikka, Kilpakosijat, Kunnankeksijä, Konkkaronkka, Maailmanmatkaajat, Raharuhtinas, Synttärisankari, Lainvartija sekä Visukinttu. Parasta en voi vielä sanoa, kun Visukinttua en ole lukenut, mutta luetuista paras ehkä Raharuhtinas taikka Kilpakosijat :)
HN Erkka
Itelläni ei löydy noista kovinkaan montaa, mutta niistä mistä minä olen lukenut,
niin paras on ehkä Maailmanmatkaajat. Siinä on monta hyvää tarinaa kuten "Luolamiesten Saari".
Toseksi paras ehkä Rämäpää...
Uka Ankka
Maailmanmatkaajat täältä löytyy. En ole muistaakseni paljonkaan lukenu näitä Ankkalinnan- kirjoja, mutta tuo maailmanmatkaajat oli ihan hyvä.
Etsivä Kaasi
Omasta hyllystä löytyy Rämäpää, Synttärisankari, Kunnankeksijä, Konkkaronkka, Maailmanmatkaajia kaksi kappaletta, Vauhtivekarat ja Konnakronikka. Parasta en osaa noista sanoa, mutta ei mikään niistä ole huonokaan. ;)
Turtana
Mielestäni eivät ole kovin hyviä. Itse omistan Maailmanmatkaajat, joka vain putkahti jostakin vuonna papu ennen nakkisotaa... Siinä ainoa, josta voin oikeasti sanoa pitäväni on Carl Barksin Kilpapurjehdus etelämerelle.
Maailmanmatkaajien lisäksi olen lukenut Synttärisankarin.
Kreach
Synttärisankarin sekä Lainvartijat omistan, eikä oikein kumpikaan löydä sitä "himoa"... Lainvartijoissa on muutama ihan OK tarina, mutta Synttärisankari -kirja oli melko lössö - osa syy varmasti sekin, että olin pari tarinaa jo aiemmin lukenutkin.
hjhh
Multa löytyy tästä sarjasta kilpakosijat, kunnankeksijä, rämäpää, konkkaronkka, maailmanmatkaajat, raharuhtinas, synttärisankari, joulupaketti, kuuraparta ja visukinttu.

Ei nää mitään erikoisia kyylä ole.
Harvoin on nimimiesten tarinoita mukana. ;)
Essi Ankka
Meillä on tuosta kirjasarjasta Maailmanmatkaajat ja Joulupaketti. Hyviä olivat :D
ArpinLusene
Hmm... En tiedä mikä noista olisi paras, koska omasta hyllystä löytyy vain Ankkalinnan Visukinttu ja Kuuraparta. Eikä kunnankirjastostakaan noita löydy... Mutta noista Visukinttu/Kuuraparta niin Kuuraparta taitaa olla parempi, enemmän uusia tarinoita nääs. Visukintussa on paljon sellaisia tarinoita jotka jo muistan ulkoa, kun on tullut moneen kertaan luettua ne AA lehdestä.
Fauntleroy
Sanoisin, että paras on Kilpakosijat.
Se oli minun ensimmäinen Ankkalinnan-kirja (ja myös ensimmäinen kovakantinen), joten siinä on kai sitä tuttua nostalgiaa. Olen lukenut sen moneen kertaan.
Toiseksi paras on Maailmanmatkaajat, sillä siinä on hyviä tarinoita mm. Kilpapurjehdus etelämerelle, Testituristit, Shivan sylissä ja Gottfredsonin legendaarinen Luolamiesten saari.
rhino
Lainaus käyttäjältä: FauntleroySanoisin, että paras on Kilpakosijat.
Olen samaa mieltä. Minusta nuo kaikki Ankkalinnan-kirjat ovat huonoja, mutta kilpakosijat on vähiten huonoin...
The Aku Man
Omistan noista Ankkalinna kirja sarjasta seuraavat:
- maailmanmatkaajat
-visukinttu(kovakantinen)
-konkkaronkka(kovakantinen)
-vauhtivekarat
-rämäpää

Ei ny mitää parasta ankkaa, mut ostan niitä ku divareist saa niitä nii pilkkahintaan!
Paras noista on Visukinttu.
Crosby
En ole hankkinut, enkä noihin latiakaan tule sijoittamaan. Turhaa tavaraa minusta. Ei sisällä tietyn tekijän tarinoita ja monet vaiko jopa kaikki on jo julkaistu. Ei myöskään ulkoasultaan mitään komeita hyllyssä. En osta vaikka halvalla saisin, kun ei ole mitään tarvetta noita hankkia. Kannattaisi sijoittaa vaikka muihin sarjiksiin tai muuhun kuin näihin pennosensa. Hirveää rahastusta.
Ruupert
Muita en omista kun Rämäpään ja Joulupaketin ja Ankkalinnan Rämäpää on mielestäni ihan kelpo kirja.
Ankka-fani
Mulla on Ankkalinnan Vauhtivekarat ja Ankkalinnan Maailmanmatkaajat. Ei mitään kovin hyviä, mutta kyllä ne ihan lukemaan pystyy.
Sivuja: 1 2 3 4