Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Ankkalinnan -kirjat

(48 viestiä)
Ankka313
Mulla on:

Rämäpää
Joulupaketti
Kuuraparta
Joulutonttu
Kunnankeksijä
Maailmanmatkaajat
Konnakronikka
Konkkaronkka
Kilpakosijat
Synttärisankari
Visukinttu
Raharuhtinas
ja vielä oli joku yksi,mutta ei tule nyt mieleen että mikä
Minulla on siis noita kirjoja 13 kpl

Puuttuu 3kpl eli

Alamaailma
Vauhtivekarat
Joulujuhla

Itse en tästä kirjasarjasta kauheasti piittaa koska kirjojen kaikki tarinat on jo aikaisemmin julkaistu jossain toisessa julkaisussa.
Akuhullu97
Minulla noita Ankkalinnan-kirjoja on 10 kappaletta. En minäkään niistä kovin paljoa tykkää, kun kaikki trainat oat julkaistu jo aiemmin lehdessä tai jossain muussa julkaisussa. No, kuitenkin niitä on tyllut kerättyä...
Lumpair
Hei! Kukaan ei kai pakota ostamaan jos ei pidä.

Hyvä että julkaistaan myös näitä kokoelmateoksia.

Terveisin Lumpair
Duck Master
Minulla on:

Kuuraparta
Konkkaronkka
Kunnankeksijä
Kilpakosijat

Seuraavina kokoelmiini saattaa tulla Raharuhtinas tai Rämäpää.
Ankka313
Joo eihän näitä pakko ole keräillä,mutta en mä niitä uutena ostakaan,kun kirpparilta saa niitä keskimäärän 5e/kpl...Halpa hinta.Ja ostan näitäkin kirjoja,koska tavoitteeni on saada joka ikinen Suomessa ilmestynyt ankkajulkaisu haltuuni!
Karhula
Itse omistin vielä vähän aikaa sitten, Vauhtivekarat, Visukintun ja Konkkaronkan vein ne lähimpään divariin. Sain 16e. Syynä tälle se, että tällaiset kuin Ankkalinna-kirjasarja ei kuulu sellaisiin jotka kiinnostavat minua joten en aio tulevaisuudessakaan näitä ostaa. ::)
Fauntleroy
Minäkin olen ajatellut josko myisin jopa pois tämän sarjan kirjat mitä minulla on. Lähinnä joululahjoiksi yms. olen näitä saanut. Kilpakosijoita ja Maailmanmatkaajia en kyllä myy, ne sentään olivat ensimmäiset kovakantiseni (tunnearvo on mittaamaton, tiedättehän).

Perusteluja (huonoja sellaisia):

- jo julkaistuja sarjoja
- sarjat eivät ole muutenkaan mitenkään ihmeellisiä
- eivät näytä edes hienoilta hyllyssä (joo, tämähän se tärkein asia on)
- kirjoista saatavat tulot voisi käyttää järkevimpiin hankintoihin (esim. Pamauksiin 8))

Lainaus käyttäjältä: Ankka313Ja ostan näitäkin kirjoja,koska tavoitteeni on saada joka ikinen Suomessa ilmestynyt ankkajulkaisu haltuuni!
Ihanko tosissaan meinaat hankkia kaikki?
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyKilpakosijoita ja Maailmanmatkaajia en kyllä myy, ne sentään olivat ensimmäiset kovakantiseni (tunnearvo on mittaamaton, tiedättehän).Minunkin ensimmäinen kovakantiseni oli tuo Kunnankeksijä :). Sen lisäksi omistan myös Lainvartijat ja Joulupaketin. Toisaalta niitä on ihan kiva olla, kun saa kovakantisia halvalla (esim. Jolulupaketti maksoi 5€), mutta kuitenkin vaikuttaa vähän rahantekosysteemiltä, kaikki kun ovat Suomessa ennenjulkaistuja. Varsinkin keräilijöille, jotka aikovat kerätä kaikki (esim vaikka Ankka313), se voi tuottaa ongelmia, voi tuntua turhalta ostaa kirjoja, joka on periaatteessa aiemmin jo luettu eikä sisällä mitään laatutavaraa.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: MirkkuMinunkin ensimmäinen kovakantiseni oli tuo Kunnankeksijä :).
Taisit tarkoittaa Kilpakosijoita...?
Aku-fani13
Hyvä kirjasarja kieltämättä.
Itselläni on Konnakronikka joka on ja Konkkaronkka. Konkkaronikassa oli ehkä vähän liian sekalaista sisältöä, mutta silti äänestin sitä parhaaksi, koska Konnakronikan tarinoissa on mielestäni liian samanlaisia tarinoita.
Tulee muuten mieleen aika huvittava juttu kaverini Ankkalinnan synttärisankarista:
Hän sai Synttärisankarin synttäri lahjaksi mummiltaan ja Ankkalinnan-tekstin päälle oltiin laitettu teksti Laiduntien(tien nimi vaihdettu. Siinä tietenkin luki kaverini tie.), joten kannessa luki. Laiduntien synttärisankari. Kaverini oli aika iloinen hauskasta "pilasta", mutta minä olisin päinvastoin: surullinen, koska lappu oli liimattu liimalla ja se tietenkin pienentäisi kirjan keräily arvoa.
Anonymous
Onhan ne minun mielestä tosi hyviä ja mulla on Ankkalinnan Mailman matkaajat, Rämäpää ja Visukinttu.
Nuno
Tykkään paljon niistä kirjoista. Minulla on silti niitä aika vähän. Vain nämä: Maailmanmatkaajat, Vauhtivekarat, Rämäpää, Synttärisankari ja Konkkaronkka. Mutta en todellakaan tiedä mikä niistä on paras. Kaikki ovat tosi hyviä. Seuraavaksi ostan divarista niitä lisää, jos löytyy.
wierii2
En pidä hirveästi niistä kirjoista. Itselläni on vain se synttärisankari. Ei ole kovin kummoinen keräilysarja...
Ankkarock
Mielestäni ankkalinnan kirjat eivät ole tarpeellisia, vaikka sisältääkin ankkatarinoita.
Harmi, vain, että nämä tarinat sattuvat olemaan jo ennemmin Aku Ankka lehdessä julkaistuja.. :-

Itse omistan aika paljon näitä kirjoja, ja parhaimpiin mielestäni kuuluu: Ankkalinnan synttärisankari.

Hyvää yötä! 8)
Ankkareportteri kuitaa.. (hahha! ;)).
wierii2
Lainaus käyttäjältä: wierii2En pidä hirveästi niistä kirjoista. Itselläni on vain se synttärisankari. Ei ole kovin kummoinen keräilysarja...Kun tuolta kaivelin ankkoja niin löytyi Ankklinnan Lainvartija, joka nousee ohi Synttärisankarin, sillä se on ensimmäinen kovakantinen, joka minulta löytyi. ;) Tunnearvo on siis mittaamaton...
Sivuja: 1 2 3 4