Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: AA satasivuiset

(58 viestiä)
Crosby
On nyt tullu hankittua osat 3,5,6 ja 7 ja iha laadukkaita tarinoita ne on. Samoin sivut ja kannet ovat hyvälaatuisia. Uutena en ole ostanut kuin 7-osan koska ovat vähän turhan kalliita. Mutta kyllä näistä mieluusti sen divarien hinnan maksan (2-4 euroa).
noutsi
Tarinat on hyviä satasivuisissa. Mutta hinta on kyllä aivan liian kallis. Olenkin niitä sitten lukenut, kun kirjastosta on löytynyt.
Etsivä Kaasi
En ole ostanut yhtään satasivusta. Koska niiden hinta on aika kallis, muihin tuotteisiin verrattuna. Kyllä ne pitää varmaan, joskus jostakin hommata. :)
Crosby
Itseltäni löytyy tähän mennessä ilmestyneistä kaikki muut paitsi 2,9,10. Toivon mukaan sarja saa jatkoa edelleen sillä itse pidän kuten olen jo maininnutkin paljon tästä sarjasta. En minä itsekään näistä viitsi 5,9 euroa maksaa vaan divareista koluan. 2-osaa olen tosin etsinyt jo pidempää joten sitä voitte tarjota minulle jos omistatte. En siitä nyt tietenkään mahdottomia maksa. Se on hyvä kun näissä on onneksi aina jotain uusia tarinoita eikä pelkästään vanhan toistoa. Toivottavasti jatkoa tulee edelleen.
Kääk13
Itse omistan kaikki 100sivuiset.
Oikeastaan minulla on pieni tarina kerrottavana siitä, kuinka aloitin keräämisen.

Aluksi vain selalin ykkösnumeroa, enkä ollut kiinnostunut kovinkaan paljon siitä, mutta eräs naapurini ja silloinen koulukaverini, joka tiesi minut ankkahulluksi, kehotti minua ostamaan kyseisen albumin. En oikein vieläkään innostunut.
Sitten päästäänkin syntymäpäivääni:
Olimme veljeni kanssa naapurikylän siwassa ja pyysin häntä ostamaan uusimman Roope-setä-lehden. Hän kieltäytyi.
Suutuin hänelle ja sanoin, että: "et koskaan ole valmis ostamaan uusia Aku Ankkoja, mutta kyllä sitä sitten innoissaan luetaan." Vihoissani ehdotin hänelle, että ostetaan vaikka uusi satasivuinen puoliksi ja hän suostui. Kun sitten koitti syntymäpäiväni, sain veljeltäni lahjaksi uusimman Roope-sedän. Samassa minusta alkoi tuntua pahalta.
Muistin, mitä silloin siwassa olin hänelle sanonut. Tajusin, ettei hän silloin voinut ostaa lehteä, tai sanoa, minulle jo hankkineensa sen paljastamatta yllätystä. Tietenkin minun oli pyydettävä anteeksi ja kiittää häntä kivasta lahjasta.
Siitä alkoi sitten Aku Ankan satasivuisten keräileminen ja jatkuu yhä...
jos vain julkaisuja riittää.

Yleensä uudessa albumissa kerrotaan vähän tulevasta, mutta viimeksi näin ei ollut. Jaksan kuitenkin uskoa, että sarja jatkuu ja ilmestymismäärä jatkuu yhdellä lisää... Eli neljällä.
ArpinLusene
Ittelläni on 2 AA satasivuisia ja omasta mielestä hyviä tarinoita. Hinta voisi kylläkin olla vähä halvempi... :-X
hjhh
Eipä löydy yhtään.
Hinta uutena ostettaessa niin kova, etten siihen rupea.
Divarissa jos tulee vastaan niin voin ostaa.
Kirjastosta olen kyllä muutaman lainannut. :P
Karhula
Pian aion käydä ostamassa satasivuiset 11: Patakuningatar, jonka pää hahmona on Milla Magia. Hinta on vaan niin hirvittävä, että tekis mieli jättää ostamatta, mutta haluaisin kaikki satasivuiset, niin pakkohan tuo on ostaa. :P :)
EDIT: Nyt on luettu ja hyvähän se oli, koska siinä oli huippupiirtäjien tarinoita. Paras, ja mieleenpainuvin tarina tästä oli Enrico Faccinin Maailman rikkain noita, jossa Milla onnistuu nappaamaan Roopen ensilantin, ja sulattaa sen amuletiksi. Noidan Rahasäiliö on kymmenen kertaa suurempi kuin Roopen, tämä kohta oli paras. Nyt omistan satasivuiset 6, 8, 10, 11
Kreach
Yksi satasivuinen, Avaruusasema Ankka -niminen lehti. Hyviähän tarinoita nuo, mutta todella kallista olisi ruveta keräilemään. Tuskin ostan yhtäkään enää.
Tupu Ankka
Minulla ei ole yhtään Aku Ankan satasivuista.Mutta voisihan sitä ostaa yhden ihan huvikseen.
Crosby
Jepulis. Löysinpä vihdoin sen numeron 2 kirppikseltä ja samalla reissulla divarista nappasin matkaani osat 9 ja 10, elikkä nyt löytyy kaikki kymmenen ensimmäistä numeroa hyllystä. Kauan tuota puuttuvaa kyllä metsästinkin. Niille keitä hinta pelottaa (myös itselleni hinta liikaa kaupassa), kannattaa kipaista kirppikselle/divariin ja ostaa yksi lehti itselleen kokeeksi. Kahdella taikka kolmella eurolla hyväkuntoinen kappale jo irtoaa, kun esim. divarissa kipaisee. Tuohon hintaan lehtinen on nimittäin jo laatutavaraa.
Fauntleroy
Hinnan takia,en osta.
Nykytaskarissa on sivuja 256 ja maksaa 4,50,Satasivuisissa on sivuja 100 joten sen pitäisi maksaa vähintään puolet taskarin hinnasta. ;p
3,50 olis hyvä hinta
hjhh
Nykyään mulla on viisi satasivuista 3, 7, 8, 9 ja 10.
Kaikki olen samalta kirppikseltä ostanut 2,5 eurolla ja yhden kolmella eurolla. :)
Laadukasta tavaraa nämä on tuohon hintaan on, mutta en maksaisi lähes kuutta euroa tälläisestä.
Karhula
Miksiköhän Patakuningataren hinta näyttää olevan 6,40e, vaikka minä ostin kaupasta 5,90e. Tietääkö joku syytä? ???
Essi Ankka
Jotkut kaupat myyvät tuotteita alkuperäishintoja halvemmalla. Se on kai vain jotain kauppojen välistä kilpailuja. Otetaanpa nyt esimerkiksi ihan tavallinen fazerina- suklaapatukka: kaverini lähikaupassa se maksaa n.40cnt ja meidän lähikaupassa 55cnt. Sellaista se on...
Sivuja: 1 2 3 4