Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: AA satasivuiset

(58 viestiä)
TKal
Inflaatio käsitteenä opetettiin ainakin meille koulussa vasta 9. luokalla yhteiskuntaopissa, joten lienee ihan ymmärrettävää, ettei osa Ankkiksen käyttäjistä käsitettä tunne.

Kommentoidaan nyt vielä aihettakin sen verran, että en keräile näitä satasivuisia - muutaman omistan, eivätkä ne mielestäni ole mitenkään erityisen hyviä.
Karhula
Eilen sitten kolahti kauppojen hyllyille Aku Ankan satasivuiset 14 joka kantaa nimeä Joulu paketissa. Cambonia, Perinaa, De Vitaa yms.
Itse lehti jäi ainakin vielä kaupan hyllylle ja taitaa mennä tämäkin joululahjalistalle. ;D
akuankka1313
Kyseisessä satasivuisessa on myös tarina, jossa Mikki ja Minni seikkailevat Suomen Lapissa! Ilmeisesti Aku Ankka-lehden numerossa 48/07 on myös julkaistu yksi ruutu kyseisestä tarinasta. Tuo oli sitten vain pelkkä arvaus, mutta se saattaisi olla hyvinkin mahdollista.
Kääk13
Arvauksesi osui täysillä nappiin, akuankka1313.
Se Akussa viime vuonna julkaistu ruutu on juuri tuossa uusimmassa satasivuisessa julkaistussa sarjassa.
hjhh
Tietystihän tuo on pitänyt laittaa tälläseen sarjaan. Ei nuo toiset sarjatkaan varmaan mitään huonoja ole, mutta 6,40(?) sadasta sivusta on mulle liikaa. En siis ostan, mutta toivottavasti tulee kirjastoon.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: hjhhEi nuo toiset sarjatkaan varmaan mitään huonoja ole, mutta 6,40(?) sadasta sivusta on mulle liikaa. En siis ostan, mutta toivottavasti tulee kirjastoon.
Olenhan minäkin valittanut aikaisemmin kovasta hinnasta. Mutta divareissa hinta onkin sitten jo parempi. Ostin messuilta kolme satasivuista 2,50/kpl. Kannattaa tarkistaa Seinäjoen laadukas divari... ::)
Kääk13
Tiirailin tuossa perunamaalla tämän vuoden tulevia sarjakuvajulkaisuja ja huomasin... tai oikeastaan en huomannut siellä lainkaan näitä satasivuisia. Miksi?
Eikö ylläpitäjällä ole tietoa, koska kyseiset albumit ilmestyvät, vai onko satasivuisten julkaiseminen lopetettu?

Itseäni ei oikeastaan haittaa vaikka sarja olisikin päättynyt, mutta jos ei, niin kiinnostaisi milloin seuraava osa ilmestyy. Jos ilmestyy.
Näitä kun keräilen... ::)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Tiirailin tuossa perunamaalla tämän vuoden tulevia sarjakuvajulkaisuja ja huomasin... tai oikeastaan en huomannut siellä lainkaan näitä satasivuisia. Miksi?
Eikö ylläpitäjällä ole tietoa, koska kyseiset albumit ilmestyvät, vai onko satasivuisten julkaiseminen lopetettu?

Itseäni ei oikeastaan haittaa vaikka sarja olisikin päättynyt, mutta jos ei, niin kiinnostaisi milloin seuraava osa ilmestyy. Jos ilmestyy.
Näitä kun keräilen... ::)

Myös Aikakoneita ja Jumboja ei näy. Ehkä ne päivitetään myöhemmin. Viime vuonna järjestys meni näin: Helmikuu, toukokuu, elokuu, lokakuu.
Fauntleroy
Lainaus Akun sivuilta:

Lainaus:Aku Ankan Satasivuisten viidestoista osa Unelmien poikamies ilmestyy Lehtipisteisiin helmikuun puolessavälissä, viikolla 7.

Satasivuisissa seurataan tällä kertaa ankkalinnalaisten toilailuja rakkauden kilpakentillä. Unelmien poikamies on täynnä punastelevia roistoja, kompuroivia konstaapeleja ja mustasukkaisuudesta kihiseviä kavaljeereja.

Lemmen pauloissa ovat niin Aku ja Iines, Musta Pekka ja Hertta kuin Roope ja Riitta. Aku huomaa ikäväksi yllätyksekseen saaneensa kilpakosijan runoilijasta, joka on puhunut Iineksen pyörryksiin. Poliisilaitoksella taas alkaa tapahtua, kun Reino Murske ihastuu ja päästää sydämensä valitulle harkitsemattoman valheen. Amor tekee temppujaan alamaailmassakin. Musta Pekka on kahden tulen välissä: valitako konnan kunnia vai Hertan hellät tunteet?

Albumissa on viisi tarinaa, joista yhtäkään ei ole julkaistu Suomessa aikaisemmin, joukossa muiden muassa Romano Scarpan Kultivoitunut kilpakosija vuodelta 1966.
Ankkarock
Hinta voisi olla Iines lehden paikkeilla..

Seuraava satasivuinen 15 Unelmien poikamies ilmestyy viikko 7 (Lähde: Salwer)..

Pakko ostaa.. Nimikin viittaa hyvään sisältöön, mutta aina nimi ei ratkaise.. saapas nähdä! Kuitenkin ostaisin keräilymielessä..
Fauntleroy
Tuo Scarpan Kultivoitunut kilpakosija on tämä tarina. Kirjoittajana Cimino ja tussaajana Cavazzano. Hienoa.

Lainaus käyttäjältä: AnkkarockHinta voisi olla Iines lehden paikkeilla..
Niin se onkin divareissa.
Anonymous
Ne on mun mielestä tosi hyvii ja mulla on kaikki paitsi se uusin eli Unelmien poikamies(en muista ihan tarkasit nimee).
T@IK@VIITTA
Kyllähän nämä satasivuiset ovat mainioita julkaisuja, mutta en oikeastaan välitä niistä paljoakaan. Hinta saisi laskea paljon, ennen kuin ostaisin niitä. Onhan minulla niitä pari kirpputorilta löytynyttä.
Sivuja: 1 2 3 4