Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kirjoittaja

Aihe: Ankantekijät

(152 viestiä)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: rhinoLöytyykö itseltäsi Cavazzanon tai Korhosen nahkakantinen? Jos löytyy, niin paljon nämä maksaa? Kymppiä odotellessa voisi ostaa Rotan kirjan...
Ankkalinnan kaupassa on myynnissä Rotan kirja nahkakantisena, hintaa postikulujen kera 56 euroa. Sama kirja nimmarilla maksaa postikulujen kanssa 71 euroa.
Mirkku
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Ja 10 Lannstumaton laivuri on ehdottomasti ostoslistallani ja siihen aion messuilta nimmarit hankkia...Niin minäkin! Toistaiseksi minulla on ainoastaan menetetyn muistin tapaus, mutta kotoa löytyy myös Naurettavat naapurit. :-X
Fauntleroy
Viikon päästä markkinoille paukahtaa kauan odotettu Miltonin & Jippesin opus. Juuri äsken pistin ennakkotilauksen Bookplussan kautta.

Itsenikin pitäisi messuilta tai muuten vaan Helsingistä metsästää vielä pari Ankantekijää niin alkaisi olla koko sarja koossa.

Lainaus käyttäjältä: NanopoliKävi munkki ja 1,5€ hintaan sain tuon naurettavat naapurit kirppikseltä :)
Kannesta pala pois? Kulmat rutussa? Sivuja revitty ja leikelty? Tai sitten vain erittäin typerä myyjä...
samppali
Kieltämättä hieno opus. Toissapäivänä Suomalaisessa selailin jo.
Kääk13
Onko Jippesiltä ja Miltonilta tulossa kirjan lisäksi jotain muuta julkaisua, johon voisi pyytää herrojen nimmarit? En tiedä tuosta kovakantisesta, hienohan se olisi, mutta kun ei tuota rahaa niin kauhian paljon ole.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Onko Jippesiltä ja Miltonilta tulossa kirjan lisäksi jotain muuta julkaisua, johon voisi pyytää herrojen nimmarit? En tiedä tuosta kovakantisesta, hienohan se olisi, mutta kun ei tuota rahaa niin kauhian paljon ole.
Eipä taida olla tulossa...? Jippesillä on oma Ankantekijät-kirja ja Miltonilla erikoisnumero AA 4/05. Ja tietty voit pyytää Nakke-albumeihin Miltonin signeerauksen.
Ankka313
Itse ostin sunnuntaina tuon Ankantekijät 10 -kirjan, ja aion ehkä ostaa niitä vielä muutaman lisää ;)
Näin myös kirpparilla erään Lohikäärmealbumin 50sentillä, ja huomasin, että piirtäjä oli Milton! Olin kahden vaiheilla, että ostaako, vai eikö osta, en sitten lopulta ostanut, mutta nyt harmittaa kun en ostanut. Seuraavaksi kun samaiselle kirpparille menen, niin ostan se pois jos se siellä sitten enää on.
Fauntleroy
Tänään tuli. Pikaisen selailun päätteksi - on kyllä hieno kirja! Viikonloppuna voisi päästä jo lukemaankin.
rhino
Tänään tuli kirja, jota olen pari viikkoa (hartaudella) odottanut. Ankantekijät 4: nahkakansilla ja Rotan nimmarilla. Ihan hyvältä vaikuttaa. Kirjani numero 186/200. Jos vain rahaa rittää, niin suosittelen ostamaan tämän albumin (ellet omista jo).
The Aku Man
Kyllähän tämä Ankantekijät 10 pongahtaa ostoslistan kärkeen ja olenkin katsonut näitä hintoja.
Tämän hetken kärkipaikkaa pitää "Akun" oma nettikauppa, josta saisin sen 28€.
Samalla voisi ostaakki joku muukin Ankantekijät kirja. Mikä Ankantekijät kirja kannattaisi ostaa jos hyllystä löytyy vain Menetetyn muistin tapaus?
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManKyllähän tämä Ankantekijät 10 pongahtaa ostoslistan kärkeen ja olenkin katsonut näitä hintoja.
Tämän hetken kärkipaikkaa pitää "Akun" oma nettikauppa, josta saisin sen 28€.
Samalla voisi ostaakki joku muukin Ankantekijät kirja. Mikä Ankantekijät kirja kannattaisi ostaa jos hyllystä löytyy vain Menetetyn muistin tapaus?

Suosittelen ehdottomasti Ankantekijät 4 -kirjaa, joka on Marco Rotan käsialaa. Ja kyseisen kirjan suosittelen ostamaan nahkakantisena, numeroituna ja nimmaroituna, jos vain rahaa riittää, sillä tuo on vielä tulevaisuudessa arvokas julkaisu!
Ja riippuu tietysti ihan siitä mistä piirtäjästä pidät eniten.... Jos olet messuille tulossa hakemaan nimmaria tuohon Ankantekijät 10 -kirjaan, niin sitten suosittelen ostamaan Ankantekijät 1:sen joka on Jippesin, voit samalla pyytää siihen kirjaan Jippesin nimmarin. Jos taas et Mikistä välitä, en suosittele ainakaan Ankantekijät 9:ä.
Omasta mielestä paras on varmaan Ankantekijät 2 Romano Scarpalta, koska Scarpa on listoillani kakkosena.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManTämän hetken kärkipaikkaa pitää "Akun" oma nettikauppa, josta saisin sen 28€.
Plus postikulut 5€. Eli yhteensä 33 euroa. Ja AA.fi:n toimituksessakin vierähtää viikko tai pari. Suosittelen Bookplussaa josta paketti tuli parissa päivässä (ja saat kaupan päälle 7,50€ maksavan KirjaIn-lehden! :-)).

Booky.fi 33,80€
AdLibris.com 35,40€
Bookplus 35,90€
Akateeminen.fi 39,40

Ja enpäs päässytkään viikonloppuna lukemaan Miltonin ja Jippesin opusta. Koeviikkoa pukkaa. :<
Karhula
Itse suosittelisin toiseksi valinnaksesi Kari Korhosen Naurettavat Naapurit kirjaa tai sitten Lentävää Skotlantilaista. Riippuu vähän kenen piirrostyylistä/(käsikirjoituksista) pidät. ::)
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: The Aku ManTämän hetken kärkipaikkaa pitää "Akun" oma nettikauppa, josta saisin sen 28€.
Plus postikulut 5€. Eli yhteensä 33 euroa. Ja AA.fi:n toimituksessakin vierähtää viikko tai pari. Suosittelen Bookplussaa josta paketti tuli parissa päivässä (ja saat kaupan päälle 7,50€ maksavan KirjaIn-lehden! :-)).

Tilaan nähtävästi monta Ankantekijät kirjaa Aku omasta nettikaupasta, jotka on huomattavasti halvempia kuin muissa, eli säästän rahaa.
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiTuleeko Ankantekijät 10:nnestä nahkakantista painosta? Ostan tietenkin omani, jos tulee. ::)
Kysyin asiaa Aku Ankan toimitukselta.... Sanoivat ettei Ankantekijät 10:stä ole nahkakantista painosta tehty... :s
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11