Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kirjoittaja

Aihe: Ankantekijät

(152 viestiä)
Fauntleroy
Ankantekijät 11 on Brancaa! Jesh!
hjhh
Eihän tuo mitenkään suurena yllätyksenä tullut. Kyllä Branca kirjansa ansainnut! :)
Koitan varmaan jos saisin tuon vaikka synttärilahjaksi.
Karhula
Tekijä on ollut tiedossa jo aika kauan aikaa joten ei tullut minullekaan minään yllätyksenä. Nimi taas hiukan yllätti, en olisi ikinä keksinyt tuollaista.
Ja kolmastoista kirja olisi sitten jälleen Scarpaa, ainakin Ruotsissa on tuollainen julkaistu (niin kuin Kvaakissakin puhutaan). Kukahan 12;sta esittelyssä ja tulee sitten Suomeen?
Salwer1st/
Ankantekijät on oikein mainio kirjasarja. Itse omistan vain naurettavat naaupurit, mutta kirjastosta olen kai viitisen kappaletta niitä lainaillut. Toivottavasti joskus (Lue: pian) ilmestyy Mau ja Bas Heymansien Ankantekijät tai vaikka Rosan Ankantekijät. Ne ostaisin melko varmasti. Ja sitten vielä listaa tähän mennessä parhaista lukemistani Ankantekijöistä:
1. Naurettavat naapurit, Kari Korhonen
2. Lentävä skotlantilainen, Romano Scarpa
3. Ihmissusia ja sudenpentuja (tai toisin päin), Daan Jippes ja Carl Barks
Akuhullu97
Ankantekijät-kirjasarja on mielestäni hyvä. Odotan innolla tuota Branca-kirjaa, olen aina pitänyt hänen piirrustustyylistään. Bas- ja Mau Heymansin Ankantekijät-kirja kävisi minullekin. Maun stripit ovat varsinkin mainioita. Tulen ostamaan seuraavatkin Ankantekijöiden osat, kaikki tähän astikin jo hyllyssä. Tuota Rosan Ankantekijää en oikeastaan haluaisi, Rosalla kun on jo oma kirjasarjansa, ja niissä on julkaistu suurin osa hänen tarinoistaan. Sitä en siis haluaisi. Nyt Salwerin tapaan parhaat Ankantekijät-kirjat järjestyksessä:

1. Ihmisusia ja Sudenpentuja (Carl Barks & Daan Jippes)
2. Lentävä Skotlantilainen (Romano Scarpa)
3. Painajainen Paratiisitiellä (Marco Rota)
4. Aavemaan Aarre (William Van Horn)

Tuossa mielestäni parhaat. Toki myös Murryn, Cavazzanon ja muidenkin kirjaset ovat hyvää luettavaa. Nyt vain odottelemaan seuraavia.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Toivottavasti joskus (Lue: pian) ilmestyy Mau ja Bas Heymansien Ankantekijät tai vaikka Rosan Ankantekijät. Ne ostaisin melko varmasti.
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Tuota Rosan Ankantekijää en oikeastaan haluaisi, Rosalla kun on jo oma kirjasarjansa, ja niissä on julkaistu suurin osa hänen tarinoistaan. Sitä en siis haluaisi.
Ei hätää sillä ei sellaista ole ikinä tulossakaan. Jos tulisi, takakannessa lukisi varmaan näin: "Kirjan kymmenestä tarinasta yksi julkaistaan Suomessa ensimmäistä kertaa"

Toivottavasti Brancan kirjaan saadaan Korhosen kirjoittama Kohtalokas 65. Selvästi Brancan paras sarja ja samalla yksi kaikkien aikojen parhaista tarinoista.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyToivottavasti Brancan kirjaan saadaan Korhosen kirjoittama Kohtalokas 65. Selvästi Brancan paras sarja ja samalla yksi kaikkien aikojen parhaista tarinoista.
Toivottavasti ei julkaista. Tarina on kieltämättä hyvä, mutta mieluummin julkaistaisiin sellaisia tarinoita, joita Suomessa ei olla vielä nähty. Niitäkin kun löytyy vielä hyvänkokoinen nippu.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BarksiToivottavasti ei julkaista. Tarina on kieltämättä hyvä, mutta mieluummin julkaistaisiin sellaisia tarinoita, joita Suomessa ei olla vielä nähty. Niitäkin kun löytyy vielä hyvänkokoinen nippu.
Onhan se toki noinkin. Mutta aina on niitä jo nähtyjä tarinoitakin. Tähän mennessä mikään AT ei ole ollut sellainen, että koko kirja olisi ennen julkaisematonta (Scarpan kirja on kärjessä, vain yksi ennen näkemätön tarina). Eiväthän kaikki välttämättä ole lukeneet jotain joskus 80- 90-luvulla julkaistua tarinaa. Minulle kelpaisi ennen julkaistuista myös Kahdestoista Caesarius. Sekin on loistava.

Barksi, lyödäänkö vetoa että tuo 65-tarina julkaistaan tuossa kirjassa? ;)

Ei lyödä vetoa kun ei vetokaan lyö meitä... :>
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyBarksi, lyödäänkö vetoa että tuo 65-tarina julkaistaan tuossa kirjassa? ;)
Soitan toimitukseen, lyödään sen jälkeen vetoa... ;)
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: FauntleroyBarksi, lyödäänkö vetoa että tuo 65-tarina julkaistaan tuossa kirjassa? ;)
Soitan toimitukseen, lyödään sen jälkeen vetoa... ;)
Heheh! Itse en ole edes kunnolla varma, olenko lukenut tuota "Kohtalokasta 65"? Ai niin, olenhan minä. Ei siinä mikään mahtava juoni mielestäni ole, Brancalta löytyy monta paljon parempaakin tarinaa. En kyllä välttämättä tarvitsisi sitä tuohon kirjaan. Ennenjulkaisemattomia voisi olla, koska, kuten Barksi sanoi, niitä on vielä paljon jäljellä. Odotan tuota innolla, mihinköhän aikaan kevättä se ilmestyy...
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: BarksiSoitan toimitukseen, lyödään sen jälkeen vetoa... ;)
Tämä selvä. :D

Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Heheh! Itse en ole edes kunnolla varma, olenko lukenut tuota "Kohtalokasta 65"? Ai niin, olenhan minä. Ei siinä mikään mahtava juoni mielestäni ole, Brancalta löytyy monta paljon parempaakin tarinaa. En kyllä välttämättä tarvitsisi sitä tuohon kirjaan. Ennenjulkaisemattomia voisi olla, koska, kuten Barksi sanoi, niitä on vielä paljon jäljellä.
Minusta se on loistava. Joka paikasta löytyy se kirottu numero. Ja kuten näette, ainakin kaksi Suomessa julkaistua tarinaa on mukana.

Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Odotan tuota innolla, mihinköhän aikaan kevättä se ilmestyy...
Siinä mainoksessahan se seisoo. Viikolla 15 eli huhtikuun toisella viikolla.
McMäysä
Kyllähän se Branca oman kirjansa ansaitsi! Itse ainakin meinaan ostaa kyseisen opuksen.

Onko Ankantekijät 13 Scarpaa, kuten Karhula mainitsi?

Entä 12, kuka siinä nostetaan esiin?
Anonymous
Minä omistan vain ja ainoastaan Ankantekijät 10, Lannistumaton Laivuri, mutta olen lukenut 3, 5, 6, 8 ja 9. Minun mielestä Branca ja Feriolista pitäisi saada oma numeronsa. Minun mielestä tämä Ankantekijät on hyvä sarja ja se pitäis jatkuu vielä pitkään.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: TouhottajaMinä omistan vain ja ainoastaan Ankantekijät 10, Lannistumaton Laivuri, mutta olen lukenut 3, 5, 6, 8 ja 9. Minun mielestä Branca ja Feriolista pitäisi saada oma numeronsa.
Brancalle on omistettu seuraava Ankantekijät -kirja.

Hienoa, hienoa. Sellainen 75% ostaako vai eikö osta tuota Branca -kokoelmaa. Niin milloin se julkaistiinkaan?

Vaikka kirjasarja onkin ankantekijät, niin tulihan Murryllekin oma kirja. Toivoisin siis Floyd Gottfredsonille kirjaa, jossa olisi vain 4-6 pitkää seikkailutarinaa, sekä myöskin Casty -kirja lähtisi minun mukaani 100% varmuudella.

Tällähetkellä itseltäni löytyy osat 4, 6, 7, 8 ja 9. Milton ja kumppanit ei napannut, ostamattahan se jäi. Paras kirja lienee ollut Rotan tai Korhosen, mutta kaikki olivat ihan kelvollisia. Strobl -kirja oli kuitenkin mielestäni huonoin, pitkät tarinat uupuivat ja muutenkaan Strobl ei piirtäjänä suosikkia ole.
Ankkarock
Joo, Ankantekijät on ihan mukava kirjasarja, varsinkin nuo Ankantekijät 4 ja 3.
Ihmettelen kyllä suuresti kun ei Flemming Andersenille ole omaa kirjaa tehty.. :-
Ja omistamme muuten Ankantekijät- 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 & 10, eli kaikki tähän mennessä ilmestyneet. Tuo uusin, eli freddy Miltonille & Daan Jippesille omistettu, oli parempi kuin luulin! :o
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11