Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kirjoittaja

Aihe: Ankantekijät

(152 viestiä)
Ducker97
Lainaus käyttäjältä: TouhottajaMinun mielestä Branca ja Feriolista pitäisi saada oma numeronsa. Branca on hyvä jos tulee ja tulee, mutta Feriolista en oikein tiedä... Suoraan sanoen inhoan tätä tyyppiä. Mutta hei, toi on vaan mun mielipide. Itse pidän tästä Ankantekijät- sarjasta. Omistan 6,7 ja 8:nen.
Ducker97
Noo, vähän päivittelen että sain tänään joululahjaksi Ankantekijät 4 sekä 10. Pitää tässä jossain vaiheessa ruveta oikein kunnolla lukemaan ja pitää sellanen päivä että lukis kaikki mitä sai tänään.
Aku Vankka
Itse omistan tähän mennessä kaikki Ankantekijät kolmosesta, eli Vicarille omistetusta kirjasta lähtien.
Parhaimpina pidän tähän mennessä tätä kyseenalaista kolmosta ja vitosta.
wierii2
Minä omistan vain Ankantekijät kolmosen, mutta aion ostaa kutosen ja yhdeksikön. Ja ykkönen olisi myös mukava saada. :)
AKUANKKA12
Minullakin on vain kolmonen. Olen kyllä muita lukenut.

Hyvä kirjasarja, mutta kallis >:(
akkaridekkari
Olen viimeistä, Brancan Ankantekijää, lukuunottamatta, lukenut kaikki. Omassa kirjahyllyssä ovat numerot 3, 6 ja 8.
Daniel Brancan Ankantekijä (Mestari ja Muusa) on pakko saada, Branca on suosikkejani! Arvostan sitä, kuinka hän piirsi tarinansa luonnostelematta, ja silti virheettömästi ja erittäin hienosti. Edesmennyt argentiinalainen on Top-listallani sijalla 8. Odottelen vielä hetken kirjan ostoa, että tulee jotain alennuksia, tai hinta aavistuksen laskee - ikinä en ihan tuolla 36 eurolla osta mitään. Pari kuukautta, ja jo lähtee kolmellakympillä.
Pullasorsa
Ankantekijöistä omistan 5-10. Aion hankkia Brancankin teoksen.
wierii2
Nyt omistan jo Ankantekijät 3,6 ja 8. Ne kaikki eli Korhosen, Vicarin ja Cavazzanon teokset. Hyviä ovat olleet.
akuankka1313
Omistan Ankantekijät 8 ja 10. Ostin ne lähinnä niiden nimmareiden takia, muuten en ihmeemmin keräile.
Frodo
Itselläni on kaikki muut Ankkatekijät, paitsi Stroblin, ei vain tullut ostettua. Nyt olen kyllä hankkimassa toista Ihmissusia ja sudenpentuja -kirjaa, mutta vain Jippesin nimmarilla. Parhainta niistä en osaa sanoa, kaikissa hyvät piirtäjät. Massimo De Vitan albumia voisi tulla vaikka seuraavaksi.
T@IK@VIITTA
Minulla on niitä kirjoja vain kolme, yhdessä on nimmarit ja muut ihan tavallisia. Ne kirjat on 4. Painajainen Paratiisitiellä, 10. Lannistumaton laivuri ja 11. Mestari ja muusa. Hyviä kirjoja nuo, ehkä paras tuo 11.
Ankkaristi
Itelläni on vaivaiset 4 ankantekijää ja ne ovat:

1. Ihmissusia ja sudenpentuja (Daan Jippesin nimmarilla), 4. Painajainen paratiisitiellä (Marco Rotan nimmarilla), 8. Menetetyn muistin tapaus (ilman Cavazzanon nimmaria, pitää joskus hankkia) ja 10. Lannistumaton laivuri (Freddy Miltonin ja Daan Jippesin nimmareilla).
Parhaita oli varmaan 1. ja 10. Pitää vähitellen täydentää ankantekijöitten kokoelmaa ja siinä samassa myös nimmarikokoelmaa.
Kääk13
Onko kellään mitään tietoa mahdollisesta tulevasta Ankantekijästä?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Onko kellään mitään tietoa mahdollisesta tulevasta Ankantekijästä?
Syksyllä ei tule kirjaa, ainakin tietääkseni näin on asian laita...
Ankkaristi
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: Kääk13Onko kellään mitään tietoa mahdollisesta tulevasta Ankantekijästä?
Syksyllä ei tule kirjaa, ainakin tietääkseni näin on asian laita...

Itsekin olen ymmärtänyt näin asian ja se korvataan Ankalliskirjaston kirjalla. Mutta itselläni ei ole mitään tietoa mikä tuleva kirja on ja milloin se tulee enkä tiedä mitään muutakaan kirjasta. Ja Barksi varmaankin tiesi jo tästäkin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11