Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kirjoittaja

Aihe: Ankantekijät

(152 viestiä)
Kääk13
Mahtaa tulla Mikki-painotteinen kirja. Murry se ei paljoa Ankkaa tuhrustellut.
Joitain juttuja kylläkin..... Useimmiten esiintyivät Ankat ja Hiiret samoissa sarjoissa kuten Ali Roope ja 40 rosvoa, Superhessu kohtaa Mustakaavun, Superhessu ja näkymätön eläintarha....

En ole hankkimassa kyseistä opusta. Murry ei suosikkejani.
En ole aiempiakaan kerännyt (tosin lukenut).
Tämä Cavazzano tekee poikkeuksen.

Kirjoitusvirheitä korjasin :) -crackmann

EDIT: Kiitos vain. :D Minulla noita virheitä tuntuu olevan jatkuvasti korjattavana.
Koetan olla tarkempi jatkossa.
Uka Ankka
Kuin kvaakissa myös ehdottelin että olisi ihan kiva jos Mikistäkin tulisi kirjasarja, jossa olisi Gottfredsonin tarinoita tai Paul Murryn.
hjhh
Niinkuin jo olen sanonut: minulla on tuo "Naurisnaapurihomma". :D
Lisäksi olen luultavasti lainannut Rotan oman kirjastosta. En tosin ole ihan varma, ainakin nimikkotarinan olen jostain lukenut.

En tiedä tuleeko näitä hankittua, mutta Cavazzanon oman vois joskus ostaa, kun olen saanut Elämä ja Tekojen uudistetun version hankituksi. Aikaa voi siis mennä, ja pitää sitä kuitenkin kaupassa katsella ainakin kaksi kertaa ennen kun uskaltaa ostaa. ;)

Murryn kirjan voisi ostaakkin ensi vuonna, vaikken niin hirveästi hänen sarjoistaan pidäkkään. Silloinkin pitkän harkinnan jälkeen, ja vain jos mitään parempaa kirjaa ei ole.
Siitä olen tietenkin myös samaa mieltä, että Mikki-piirtäjille, ja Kässääjille saisi samanlaisen sarjan tehdä, kun mitään Mikki-kirjaa tai lehteä ei ole.

Ihme muuten ettei kumpikaan Heymans ole vielä saanut omaa kirjaa. No, Kukapa nyt haluasikaan ainakaan Maun nokka- ja kaulavenytys sarjoille omaa kirjaa? :D ::)

Muokkasin n. 10 kirjoitusvirhettä :) -crackmann
Kääk13
Lainaus:Ihme muuten ettei kumpikaan Heymans ole vielä saanut omaa kirjaa. 50 kummallista kommellusta sarjan (olikohan se nyt) kolmannessa osassa oli vain Mau ja Bas Heymansin vitsisarjoja. Itse en ole mikään hupijuttujen haalija vaan pidän enemmän pitkistä ja yllättäväjuonisista seikkailukertomuksista.

Jäi siis hankkimatta...

2 yhdys sanaa korjasin ;) -crackmann
crackmann
Muokkaanpa omista puheistani sellasen, että saankin Cavazzanon kirjan synttärilahjaksi, elikkä lokakuun loppupuolella :P
Bomber
Pakkohan tuo Cavazzano on ostaa, muutenkin ankkaklubin avulla tulee kybän halvemmaks!
Etsivä Kaasi
Kyllä mulla löytyyy kaikki nuo kirjat paitsi 1,2 ja uusin eli Cavazzanon kaikki ois tarkotus ostaa :)
Kääk13
Hjippiahijuu! ;D
Eilen se se sitten kolahti ja oikeen kunnolla kolahtiki.
Oikeen postilaatikkoon...(kirjaimellisesti) Joo! Kurkkasin postilooraani ja huomasin, ett siell jökötti kookkaan puolene
boxi. MUN nimellä varustettuna. :)

Oikasin oitis olkkarin sohvalle, avasin paketin ja pläräsin painoksen samantien läpitte, sekä luin Cavazzanon omat tervehdykdet suomalais lukijoille.

Vaa kolme turinaa on suomessa julkastu aikasemmi ja kaks niist oon lukenu, muttei haittaa ollenkaa. :D :D
Mukavana lisänä Cavazzanon kommentit kaikkiin jaksoihin....
jho
Pari viikkoa sitten kävin ostamassa Scarpan Ankantekijät kirja-alesta, joka oli positiivinen yllätys. Loistavia tarinoita täynnä koko kirja. Iso plussa siitä.

Aikamoinen yllätys eilen, kun tulin kotiin ja huomasin pöydälläni olevan uusimman Cavazzanon Ankantekijän! :D Aloin heti selailemaan sitä, mutta äiti tuli ja sanoi että saisin sen vasta huomenna, kun olin lukenut kokeisiin. No, luin eilen kokeisiin ja nyt äsken selailin kirjaa. Hyvältä vaikuttaa!

Ronkaisen esipuhe oli loistava, tarinoihin en vielä ehtinyt. Mutta varmasti nekin on hyviä.

---

Nyt on tarinatkin luettu. Ihan hyviä olivat kaikki.

Menetetyn muistin tapaus, Kelluva kaupunki ja Hiuskarvan varassa olivat ylivoimaisesti parhaimpia tarinoita. Pohjanoteerauksen teki puolestaan Basil Hiiri tai Helunan Vissyä, vissyä.

Kokonaisuudessaan kirja saa arvosanan 8½.
Plussat ja miinukset:

+ tarinoita eri vuosikymmeniltä
+ monia eri hahmoja
+ hyvä väritys (vertaa esim. juuri ilmestyneeseen Elämä & Teot 2:n)
+ hienot fontit (esim. esipuheiden isot otsikot)
+ paljon muuta pientä, jota en jaksa nyt listata

- paikoittainen heikko kuvan laatu (pikselöityminen. lue lisää alempaa)
- lyhyet esipuheet :( (vertaa esim Ankantekijät 2:n tai Don Rosa -kirjoihin)

Niin tuosta heikosta kuvanlaadusta vähäsen. Kirjassa ilmaantuu paikoittain pikseliä tai muuta vastaavaa, mikä heikentää kuvan laatua huomattavasti. Avatkaapa vaikka aukeama 118-119. Sivu 118 on moitteeton, mutta viereinen sivu 119 on kamala. Pikseliä joka paikassa, ääriviivat katkeilevat osittain, viiva on myös epätarkkaa, värit levinneet yms. Harmi kun meillä ei ole skanneria. Voisin muuten skannata kuvia paikoista, joissa kyseisiä juttuja ilmaantuu.
Crosby
Eli ensi vuonna olisi Perunamaan mukaan tulossa keväällä kuten on jo mainittukin kirja Murryn teoksista ja syksymmällä olisi tulossa kirja Daan Jippesille ja Freddy Miltonille. Aika jännä yhdistää kaksi tekijää samaan kirjaan. Tosin Jippeesin kynänjälkeähän nähtiin jo ensimmäisessa osassa jossa tarinat olivat hänen piirtämiään mutta Barksin kirjoittamia. Mieluusti olisin nähnyt että molemmat olisi saaneet oman kirjansa mutta toivon mukaan saavat yhdisteltyä kirjaan hyvin molempien töitä.
Barksi
Milton ja Jippesin kirjassa nähdään herrojen yhteisiä töitä, ei molempien erikseen. Niitä julkaistiin Hollannin Donald Duckissa joskus 70- 80-luvulla. Ja ovat oikein hauskoja.
hjhh
Jaaha vaikuttaa pakko hankinnalta tuo Milton ja Jippes.
Näitäkö ei ole paljoa Suomessa julkaistu?
Crosby
Lainaus käyttäjältä: BarksiMilton ja Jippesin kirjassa nähdään herrojen yhteisiä töitä, ei molempien erikseen. Niitä julkaistiin Hollannin Donald Duckissa joskus 70- 80-luvulla. Ja ovat oikein hauskoja.
Ok. Kiitokset tiedosta ja korjauksesta. Hyvältä näyttää ainakin minusta tuon syksyn kirjan osalta siis. Kahden huipputekijän yhteisiä töitä.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: hjhhMilton ja Jippes,
Näitäkö ei ole paljoa Suomessa julkaistu?

Ei juuri. Joitan on kyllä sarjisekstrassa aina harvakseltaan ollut.
En kuitenkaan pidä niin, että kirjaa hankkisin.
Crosby
Kokosin tähän oman toivelistani tuleville kirjoille. Eli keiden kirjoja näkisin mieluusti julkaistavan:

-Massimo De Vita
-Daniel Branca
-Giovan Battista Carpi

Nämä olisi ainakin hienoa saada sarjaan mukaan. Branca ja Carpi näihin alkuvuoden kirjoihin kun ovat valitettavasti kuolleet ja De Vita sitten samalla vierailulle kun kirja julkaistaisiin. Toivon mukaan näille herroille olisi kirjoja tulossa.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11