Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Kirjoittaja

Aihe: Ankantekijät

(152 viestiä)
akuankka1313
Massimo de Vitaa oottaisin minäkin. Olisin melko varma, että sellainenkin ilmestyy joskus...
Crosby
Cavazzanon-kirjasta on tullut arvostelu kvaakkiin. Eli ostoa miettivien kannattaa tsekata se. Ei saanut kovin hyviä arvioita tarinavalinnoista jotka kyllä oli omastakin mielestä aika outoja. Esimerkiksi joku Basil Hiiri Ankantekijät-kirjassa on aika turha. Olisivat vaan laittaneet Aku- ja Roopetarinoita ja sitten pari erikoisempaa. Nyt suhde oli suunnilleen 50-50. Cavazzanon töitäkin on sen verran että eiköhän sitä Basilia parempaa olisi löytynyt.
Kääk13
Mielestäni kirjan tarinakaarti on oikein hyvä,
Missä muussa Ankantekijät kirjassa on näin katras hahmogalleria?
Mielestäni monipuolisuus on hyvä asia ja tässä kirjassa sitä todella yritettiin hakea. Mielestäni jopa onnistuneesti.
Onko esimerksi aiemmissa nidoksissa esiintynyt
Rankku Kanuuna,
Juuso,
Taikaviitta,
Kaasi,
Reino Murske,
Mustakaapu,
Basil Hiiri,
Tohtori Dawson,
Heluna,
Polle,
Touho Ankka,
Karhuvaari..?

Jotkut varmasti ovat... ::)

Ainoa asia mikä ei omasta mielestäni oikein iskenyt oli se, että Cavazzanon tarinoita olisi voinut olla vieläkin varhaisemmalta ajalta, mutta ihan hyvä kirja mielestäni.
Jos on taskarien ja Roope-sedän ystävä, suosittelen kirjan hankkimista.
Crosby
Juu en minäkään sano etteikö kirja ole hyvä ja itsekin pidän siitä jo pelkästään sen takia että Cavazzanon piirroksia täynnä. Mutta ainakin Basil Hiiri-tarinan suhteen olen aika pettynyt. Ei tuollaisia söherryksiä kirjoihin. On jo niin epäankkamainen henkilö ja kaupunki että ei kiitos. Vielä kun Cavazzanon töitä käsitellään niin ei missään nimessä tulisi mielestäni kysymykseen. Hankkimisen arvoinen on kyllä varmasti tästä huolimatta. Ja alkupään töitä olisi saanut olla vaikka sen Basil Hiiri-tarinan sijaan niin olisin ollut jo hyvin innostunut kirjasta. Olisi jo nostanut kirjan tasoa paljon omissa silmissäni. Nyt taso on hyvä ja vaikka tuolla yhdellä muutoksella se olisi muuttunut kiitettäväksi omissa silmissäni.
Barksi
Konnia ja koukkuja:

http://www.bookplus.fi/product.php?isbn=9789513224585

Kirja sisältää runsaasti aiemmin Suomessa julkaisemattomia sarjoja. Mahtavaa! Ja vielä joitain Ankka-tarinoitakin. Murryn Ankatkin ovat oikein mainioita, pakko ostos tämäkin.
jho
Kaikki Ankantekijät on pakko ostaa, tietenkin. ;) Ihan innolla odotan ens kevättä (tuo ilmestyy 14.3), vaikka en niin hiiri-maailmasta välitäkkään (sillonhan keväällä julkastaan muutakin hiiri-kirjoja). En tiiä onko tää ihan sattumaa vai tarkoituksellista, että Murryn kirja tulee just keväällä 2008, koska 2008 on Mikin juhlavuosi. Tai no, Gottfredson olis vielä osuvampi, mutta tiedä sitä.
Crosby
Ihan hyvältä vaikuttaa vaikkei tuo Murry ihan suosikkejani olekaan. Ostettava tuo kirja on silti. Hienoa että ovat saaneet myös ennenjulkaisematonta materiaalia ja ankka-tarinoita mukaan. Laadukasta jatkoa hienolle sarjalle epäilemättä. Kansi oli muuten myös hienon näköinen.
Etsivä Kaasi
Pakko ostos tuo tuleva kirja kyllä on. Itse pidän Murryn Hiiristä tosi paljon ja mukavaa kun on Ankkojakin mukana. Vielä ei ole tullut hankittua tuota Ankantekijät 8, mutta sen saan uskottavasti joululahjaksi. ;)
Kääk13
Komea kansikuva.
Musta pukee kantta kovasti.
Mielekiinnolla odotan Murryn ankkoja. Ne ovat jotenkin niin veikeän näköisiä. ;D
Onkohan mukana ihan sellaista ankkaa jossa ei hiiriväkeä ole ollankaan mukana?
HN Erkka
Itselläni on vain kaksi kirjaa tästä sarjasta.
Nimittäin Ankantekijät 6 - Naurettavat naapurit, Kari Korhonen.
Sekä Ankantekijät 4 - Painajainen Paratiisitiellä, Marco Rota. :)
akuankka1313
Minä sain eilen elämäni ensimmäisen Ankantekijät-kirjan, numero kasin, joululahjaksi. Mielestäni ihan kelpo kamaa.
Karhula
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Minä sain eilen elämäni ensimmäisen Ankantekijät-kirjan, numero kasin, joululahjaksi. Mielestäni ihan kelpo kamaa.
Minäkin sain tuon kasin eilen ja mielestäni myös ihan kelpo kamaa. ;D
hjhh
Ja minäkin sain ton kasin Jouluna. :P

Melkos hyvää kamaa oli, mutta 70-luvun töitä olisin halunnut enemmänkin.
Kaikki tarinat olivat myös avan uusia minulle.
Basil tarinankin pystyin lukemaan. :D
Kreach
Ankantekijät 8: Cavazzano oli todellinen pettymys. Lähes kaikki tarinat olivat täyttä * ja miksi ihmeessä mukaan on ängetty Basil Hiiri?! Kamalaa. . . Miksei kirjassa ollut yhtäkään Cavazzanon "varhaisajan" tarinoita, jotka ovat huippua!
Crosby
Kyllähän tuossa Cavazzanon-kirjassa on yksi varhaisempien aikojen töitä. Tarina Kelluva kaupunki, joka on 1970-luvulla tehty. Eihän se toki aivan varhaisinta ole, mutta melko iäkästä jo. Olen kyllä samaa mieltä, että enemmän olisi noita pitänyt olla ja esim. Basil Hiirtä en halua Ankantekijöistä lukea, kuten jo aiemmin totesinkin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11