Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Ankalliskirjasto

(69 viestiä)
Crosby
Kävin tossa äske ostamassa 6-osan. Eli nyt mulla on kaikki Ankalliskirjastot. Kunnes se 7-osa ilmestyy. Hintaa oli aika suolasesti enkä muute olis sitä ottanukkaa mutta mulla oli kyseiseen liikkeeseen 20 euron lahjakortti joten sain sen ihan mukavaan hintaan (15 eurolla).
Kreach
Luennan alla juuri kirjastosta lainattu Kummajaisia ja kuu-ukkoja.

Hyvältä vaikuttaa ;)
Hupu
Olen lukenut vain Rötös ja rangaistus ja sekin oli hyvä.
Bomber
Rötös ja rangaistus löytyy ja se oli hieman yli kohtuullisen...
Etsivä Kaasi
En ole ostellu ;D. Syynä se koska omistan jo melkein kaikki tarinat mitä niissä on. Harmi sinänsä. :-
hjhh
Kolmonen löytyy. Tarinat melko hyviä.

Kakkosen tai seiskan voisi pian hankkia.
Kummassakin on kuitenkin niin hyviä tarinoita. :)
Crosby
Eli Jukan ansiosta on saatu tietoon että sarjaa jatketaan ainakin 10:nteen osaan saakka. Osa 8 ilmestyy ensi vuonna viikolla 14. Voitte käydä katsomassa kansikuvaa ja pientä ennakkoa 8:nnesta osasta Jukan TET-päiväkirjan tiistain kuvien kohdalta. Sieltä löytyy hieno kuva. Samalla kannattaa lukaista jututkin, sen verran hyviä ne ovat. Ainakin itselleni tämä jatko oli mieluinen yllätys sillä ajattelin että sarjaa oltaisiin jo hautaamassa.
Kreach
Olen lukenut kaiketi kaikki, mutta omistan vaim uusimman, eli Kolme Rohkeaa Miestä.
noutsi
Olen lukenut nuo kaikki 7 kirjaa. Ostanut en ole, olen lainannut kirjastosta. Ja ihan hyviä kirjoja on, tosin lukemisesta on jo aikaa.
Kreach
Mielenkiintoinen (tosin tuttuja tarinoita täynnä) oleva kirja Ankkojen kulta on siis tulossa. Mukana mm. klassikot Sunien seitsemän kaupunkia, Mayakeisarin kruunu, Kultainen kypärä, Inkojen kulta ja Kuningas Salomon kaivokset.

Sunien seitsemää kaupunkia en ole lukenut, se voi olla hyvä, samoin Inkojen kulta. Muut, eli Mayakeisarin kruunu, Kultainen kypärä sekä Kuningas Salomon kaivokset ovat moneenkertaan luettuja tarinoita :( Varsinkin tylsää laittaa Maya -tarina nyt tähänkin, kun vuoden ensimmäisessä akkarissakin oli.
Kreach
Ankkojen kulta oli odotettu, eipä siinä kirjassa mitään mullistavaa, mutta löysinpähän Suomalaisesta kirjakaupasta Sinne, tänne ja takaisin, sekä Rötös ja rangaistus 14€ /kpl loistava kuntoisina, varmaan juuri painosta tulleina. Pakko ostos, kun niitä ei minulta löydy.
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: KreachAnkkojen kulta oli odotettu, eipä siinä kirjassa mitään mullistavaa, mutta löysinpähän Suomalaisesta kirjakaupasta Sinne, tänne ja takaisin, sekä Rötös ja rangaistus 14€ /kpl loistava kuntoisina, varmaan juuri painosta tulleina. Pakko ostos, kun niitä ei minulta löydy.
Nyt pännii ja kovaa...maksoin divarissa menetetyn muistin tapauksesta 14€...luulin suhkoot halvaks ku ne maksaa uutena yli 30€, mutta jos sä sait just painost tulleita samalla hinnalla! Uus on aina uus!
Itse en omista yhtään Ankalliskirjaston kirjaa, ku ei oo rahat riittäny. Pitäis mennä Itiksen (Itäkeskus, kauppakeskus) suomalaiseen kirjakauppaan kattoo onks siel toi sama "tarjous".

Olikse tarjous vaan, ku en löydä suomalaisen nettisivuilta niitä? Siis eiks kaikki tarinat oo väsänny legenda Carl Barks? Eli laatua täynnä kokokirja?
Kreach
En tiedä oliko tarjous vai mikä.. Tosiaan Barks taiteillut kaikki sarjat.
The Aku Man
Ei herranjumala...onks kukaa kattonu Akuankka.fi:n kauppaa vähän aikaa, sielt saa mm Ankalliskirjastoa 12€! Nyt menee sieltä parikirjaa tilaukseen!
hjhh
Näkyvät olevan. Täytyypä kattoa jos ykkösosan ja jotain muuta kivaa tilaisin.
Kovin on muuten vaihtelevat hinnat tuolla. Ihan saman sarjan kirjojenkin kohdalla.
Sivuja: 1 2 3 4 5