Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Jumbo -Aku Ankat

(46 viestiä)
samppali
Mitäs te pidätte näistä, ns. Aku Ankan uudelleen julkaisuista?

Itse suorastaan inhoan niitä. Ärsyttäviä ne Paul Murryn piirokset. Kässärit taas...nam nam!
Mutta huonoja ne mielestäni ovat. Paljon huonojen käsikirjoittajien juttuja, ja piirtäjät ovat... supoja! Myös Jose ja Panchito jutut ovat ärsyttäviä!

Mutta siis: Teidän mielipiteitänne. Muistakaas myös äänestää! :-O

edit. en yllä tästä saanut seittenrivistä.... :-O
juketsu
Mielestäni ne ovat ihan normaaleja Aku Ankkoja, joissa näkyy vähän erilaisia tarinoita, kuin taskareissa, esim. Ankroniikoita..

edit. Taitaapi olla väärässä osiossa..
KoDo
Ei ne minusta mitään huippuja ole, mutta normaalia luettavaa.
samppali
Huonoin lukemistani (4,6,8,9,11) on ollut 9, loppuun en jaksanut edes (yrittääkään) lukea!

Mutta toiset tykkää toisesta!
Barksi
Ihan hyviä. Kaikki 11 löytyy. Olihan niitä 11? Mielestäni Murryn on loistava tekijä, samoin Van Horn.
TKal
Jumbot ovat ihan kelvollista luettavaa, vaikkeivät mitään mestariteoksia olekaan. Myös minun mielestäni Murry ja van Horn ovat hyviä sarjiksentekijöitä, omien suosikkipiirtäjien joukossa molemmat.
Destiny
Sen vähän mitä olen jumboihin tutustunut, siellä on sekä hyviä että huonoja tarinoita. Itselläni on vain Jumbo nro. 1, ja minä ainakin pidin joistain kyseisen teoksen tarinoista. Seikkailu venetsiassa -tarinan piirosjälki jäi ehkä eniten mieleen, sellaisena jola ei itseäni miellyttänyt.
korri
Vanha kun olen niin aika suuri osa noista Jumbo-tarinoista on tullut luettua silloin ensimmäisellä julkaisukerralla.
Jos objektiiviseksi heittäytyisin niin olisi pakko sanoa että onhan siellä aika paljon roskaa mutta nostalgia-arvo nostaa luettavuutta...ja onhan siellä tosiaan hienoja Murryja ja vaikkapa vanhempaa Feriolia...
Fergus
Alkupään jumboissa hienot Rotan johtosarjat.. Itse omistan vain kympin, joka edustaa huonoimmistoa.
Zuppa
Ne on hyviä ne tarinat, jotka ovat tehneet Studio-mikälieneekään jossa Ferioli, Rodriques ja kumppanit olivat uransa alkupäässä. PIdän muutenkin Jumboista, ainoa huono puoli on se että jotkut tarinat on jo tullut luettua akkareista ennen jumboja.
samppali
Hmm, en muista moisia lukeneeni. En erityisemmin lue jumboja.
Voldemort
Ihan normaalia luettavaa minusta. Eivät kovin huonoja, mutta eivät kovin hyviäkään. Hankala perustella, mutta sanoisin, että eivät ole osuneet minuun.
Anonymous
Mistähän löytyisi listaa jumboissa ilmestyneistä tarinoista? Inducksin kanssa pelaaminen tästä aiheesta ei hirveästi tuota tulosta
Jukka
Mielestäni Jumbot ovat hyvää matkaluettavaa kokoonsa nähden. Tarinat eivät aina ole niitä kaikkein parhaimpia, mutta hyviä kumminkin.
Crosby
Ei kovin hyviä kuitenkaan vaikka aiemmin kehuin. Yksi niistä oli hyvä ja sen perusteella innostuin mutta muut olivatkin ihan p&¤#¤a.
Sivuja: 1 2 3 4