Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Jumbo -Aku Ankat

(46 viestiä)
akuankka1313
Siinä on kaikkia vanhoja piirtäjiä, joiden tarinat ovat huonoja! Sontaa! Inhokkeja!
Anonymous
Jumbot ovat todellakin täynnä sontaa, mutta Katalonian keikan, Key Westin, Matterhornin valkean kullan, Münchenin-seikkailun, Grand Canyonin kuohujen, muutaman Pilipalipilotin sekä Rotan, Brancan ja Cavazzanon juttujen takia ehdottomasti kannattavat. Kaikki yhdessä paketissa ja kätevässä koossa, sopivat vaikka matkalukemistoksi albumeja paremmin. Tietysti myös Puyolin, Rotan, Espinachin ja kumppaneiden huikeat maisemapiirrokset (ja -luonnostelut) hiukan kärsivät mutta eivät liikaa.
jarski
En pidä lainkaan! Hyh hyh kuin ajatteleekaan. Juonet ovat tuota, melko huonoja ja piirrosjälki myös. Ei ollenkaan minun makuuni.
Hupu
En oikein pidä Jumboista kun tarinat uudelleen julkaistaan ja olen lukenut niistä jo joitain, mutta on hyvää matka luettavaa ison sivumäärän vuoksi.
Etsivä Kaasi
Kyllä muutama löytyy, mutta sen takia en ole ostellut. Koska niiden tarinat ovat joskus #%"#¤. Näin on.
akuankka1313
Joskus erehdyin lainaamaan kirjastosta numero kolmosen. Yhden Basil Hiiri-seikkailun jaksoi kyllä lukea, mutta loput olivatkin surkeita. Inhoan Jumboja, miksi jotkut edes tykkäävät niistä?
Anonymous
Riippuu Jumbosta... Niissä on paljon Basileja sun muita joista en pidä yhtään.
rulezman
On ne ihan hyvä, mutta harmittaa, kun niitä ei tahd löytyä täältä Kotkan kirjastoista.
Uka Ankka
Yhden Jumbo kirjan olen ostanut ja ihan hyvä se oli, mutta en ole sen kummemmin näihin tutustunut.
Turtana
Melkolailla keskiveroluettavaa, jää ehkä peräti keskiverron alapuolelle. Olen lukenu kaksi, 8 ja 10, joista toisen omistan. Ei mitään ihmeellistä, mutta ei niistä mitään yökkö-kohtauksiakaan tule.
Aikakone
Näähän on perjaatteessa ihan tavallisia taskukirjoja. Mulla on mun muistaakseni 1 ja 11
samppali
No täytyy sanoa, että mieli on hieman muuttunut. Kyllä niitä jumboja lukee, mutta ei ne mitään parhaita ole. Ja nykyään Murry on lemppareitani, etenkin ne Mikki tarinat. Jossakin välissä pitää tuo uusi jubokin ostaa, mutta sen ostan vasta kun olen ostanut Ankalliskirjastot 1-8... ;D
Anonymous
Plääh! Jumbot on täyttä sontaa! Tylsiä tarinoita, sekä liian paksuja :P
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: KhillPlääh! Jumbot on täyttä sontaa! Tylsiä tarinoita, sekä liian paksuja :P
Sä et varmaa sit lue niitä tupla taskareita, ku niissä on 512 sivua ja jumbossa 416 sivua. :D
Nii voiks joku vastaa mun kysymykseen. Tuleeko jumboja nykyään useammin kuin kerran vuodessa vai oliks numero 13 poikkeus?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManNii voiks joku vastaa mun kysymykseen. Tuleeko jumboja nykyään useammin kuin kerran vuodessa vai oliks numero 13 poikkeus?
Ilmeisesti jatkuu yksi vuodessa -tahtia. Viime vuonna tuli kaksi Jumboa Roopen 60-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Viikolla 23 ilmestyy Jumbo 14.
Sivuja: 1 2 3 4