Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Jumbo -Aku Ankat

(46 viestiä)
The Aku Man
Elikkäs nyt julkastaan Jumbo 14: Lämmintä luvassa. Kannessa on Aku,Hessu,Mikki ja Iines. Hinta 8.90€ eikös se ookki noussu hieman?
Karhula
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManHinta 8.90€ eikös se ookki noussu hieman?
Jep. 20snt on noussu. Saattaa olla etten tule hankkimaan kun on niin kallis... ::)
Anonymous
20 senttii tais taskarit ja ropsutkin kallistua vuoden alussa.

Mutta itse hankin kyseisen kirjan jo perjantaina ihan hyvä oli.

Murrya oli neljä? tarinaa.

Mutta paras tarina oli ehdottomasti Floyd Gottfredsonin Mikki Hiiri Kolkkojoella :)
Fauntleroy
Alkupään Jumbot ovat parhaita. Saa nähdä, ostanko enää jumboja sillä hinta (8,90€) on aika suolainen nykyään.
100 sivua vähemmän kuin tuplataskareissa, ja maksaa n. 1,50 euroa enemmän. En käsitä.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyAlkupään Jumbot ovat parhaita. Saa nähdä, ostanko enää jumboja sillä hinta (8,90€) on aika suolainen nykyään.
100 sivua vähemmän kuin tuplataskareissa, ja maksaa n. 1,50 euroa enemmän. En käsitä.

Mutta muista että Jumboissa on neljä riviä tuplissa kolme, tosin uusimmassa Jumbossa oli yksi tarina missä oli kolme riviä ja Mikki Hiiri Kolkkojoella-tarinassa oli kolme ruutua rivillä.

Minun mielestä tämä Jumbo oli parempi kuin vanhat, vanhoissa olikohan yksi tarina jota ei ollut julkaistu Suomessa. Uusimmassa oli reilusti yli puolet tarinoista oli uusia.

Tarinoiden laatukin oli parempi.
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyAlkupään Jumbot ovat parhaita. Saa nähdä, ostanko enää jumboja sillä hinta (8,90€) on aika suolainen nykyään.
100 sivua vähemmän kuin tuplataskareissa, ja maksaa n. 1,50 euroa enemmän. En käsitä.

Yhdyn Fauntleroyliin että en käsitä miksi pitäisi maksaa 1,50€ ennemmän, vaikka sais 100sivua enemmän ja LAADUKKAAMPAA lukemista halvemmalla! Olkoot sitten jumbossa vaikka 4 riviä per sivu... niin ei se kumminkaan niin hirveesti sivuja kasvata! Miksi näitä ei divareissa pidetä arvossa. Viime kesänä sain uusimman jumbon 2,50€ vaikka oli suhkoot hyvässä kunnossa.
Zakari
Huomasin kaupassa katsellessani tätä uusinta Jumboa (14), että siinähän on se legendaarinen Gottfredsonin tarina vuodelta 1942, jossa Jopi Jalkapuoli kertoo ostaneensa tekojalan ja muuttuu viimein Mustaksi Pekaksi. Ovatkohan muut tarinat ollenkaan hyviä? En yhden kenties hyvän vuoksi taida ostaa. Omistan vain neljännen Jumbon.
Fauntleroy
Alkaakohan näitä tulla säännöllisesti kaksi kertaa vuodessa? Sillä uusin Jumbo on nyt lehtipisteissä. Lähes puolet on ennen julkaisematonta. Marco Rotaltakin on tarina.
Karhula
Taitaa alkaa ilmestymään näitä kaksi kertaa vuodessa. Itse ajattelin viime vuonna vain, että julkaisivat kaksi Jumboa Roopen synttäreiden kunniaksi, mutta olin näemmä väärässä. Hintakin voisi olla vaikka 7,90e eikä nyt sentään ihan yhdeksää euroa. Yllätyin aika paljon kun huomasin,että mukana oli Marco Rotaa. Kuitenkin tuo Kokkisota taitaa mennä vasta joululahjalistalle... ::)
Kääk13
Yleensä en Jumboista ole juuri välittänyt, mutta nyt kun selailin tämän uusimman paketin tarinoita, niin on kyllä sanottava, että mainion näköisiä sarjoja on kirjaan valittu.
Pitäisiköhän jopa ottaa ja ostaa?
Joulualennuksia on turha odottaa, näissä kun on kiinteä hinta.

Varsinkin seuraavat tarinat herättivät mielenkiintoni:
Kalmankurun kummajaiset
Prinssi Iganov
Kadonneen lampun metsästäjät
Saurusralli
Ihmevilla

Näistä kaksi viimeisintä jo omistan, mutta sarja ovat sen verran mielenkiintoisia, että ne voi hyvillä mielin lukea toistamiseen. Edellämainittujen lisäksi silmiin pisti kaksi vanhaa Superhessu tarinaa. Superhessu onkin yksi suurimmista suosikeistani.
Aksu ankka
Buu jumbot! Ne on vähän niinkö Aku Ankan sivutuote
joka on nimenomaan tehty sellasille, jotka ei lue joka päivä/tilaa joka viikko Aku Ankkaa :P

Eli siis minun vastaukseni oli alin paikka koska kerran olen puolivuotta sitten lukenut
Jumbon ja näen siitä vieläkin painajaisia
Ankkarock
Ne eivät nyt, mitään huippuja, ole kun on suuri osa tarinoista Suomessa julkaistu ennemmin, mutta normaaleja ovat, ja niinhän sen pitää mennä.
PS. Kuis kulkee? (vitsi)
Kreach
Lainaus käyttäjältä: AnkkarockNe eivät nyt, mitään huippuja, ole kun on suuri osa tarinoista Suomessa julkaistu ennemmin, mutta normaaleja ovat, ja niinhän sen pitää mennä.
PS. Kuis kulkee? (vitsi)

Pilkut heittelehtevät vähän. "Ne eivät nyt mitää huippuja ole, kun suuri osa tarinoista on Suomessa julkaistu aiemmin, mutta normaaleja ovat, ja niinhän sen pitää mennä."

Itse en omista yhtäkään Jumboa. En ole lukenutkaan yhtään. Tämä on se yksi sarja (minitaskarin lisäksi), jota en kyllä aio alkaa keräilemään.
Barksi
Mac Ducky
Hienoa toimintaa tosiaankin Sanoma Magazinelta. :)

Meikäläiseltä kyllä löytyisi tuo Jumbo 13, tosin siitä ei ole lähtenyt lainkaan sivuja. Tosin sivu 63 on joutunut jotenkin 60 sivun tilalle, jotenka sivujen lähteminen ei tainnut olla ainut ongelma. Melkeimpä voisi repiä parit sivut irti ja lähettää takaisin. ;D (vitsi)
Sivuja: 1 2 3 4