Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankka parhaat palat

(12 viestiä)
Karhula
Eli mitä tuumaatte näistä Aku Ankka parhoista paloista joihin on kerätty jotkut 50 vuotta sitten
ilmestyneet Aku Ankka lehdet. Näitähän on ilmestynyt: Aku Ankka parhaat palat 1956, 1957 ja 1958.
Minä omistan vain 1958. Ja se on mielestäni hyvä. Paras tarina siinä on mielestäni Joulu Karhuvuorella. :) Mitä muut tuumaavat näistä? Kommenttia.
Karhula
Tuleekohan tänä vuonna tällaista kirjaa?
Kreach
Kyllä varmaan tulee. En omista yhtäkään.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: KarhulaTuleekohan tänä vuonna tällaista kirjaa?
Siis eikös tuo ole jo tullut, Aku Ankan Parhaat Palat 1958?
Lööperi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: KarhulaTuleekohan tänä vuonna tällaista kirjaa?
Siis eikös tuo ole jo tullut, Aku Ankan Parhaat Palat 1958?

Aku Ankan parhaat palat 1958 julkaistiin 2007.
Omistan vain yhden, juuri tuon Aku Ankan parhaat palat 1958
Karhula
Tuossa tulikin mieleeni miksi näitä edes julkaistaan, kun näköispainoksetkin on olemassa?
akuankka1313
Näköispainoksissa on yleensä yhtä sun toista hirvityskamaa. Siksi niistä otetaankin vain parhaisiin paloihin.
Ankka313
Minusta Parhaat palat -sarjaa ei välttämättä olisi tarvittu...Sillä kirjojen tarinathan on aikaisemmin julkaistu akkareissa ja näkkäreissä.Ja koska kirjoihin on valittu parhaat palat kyseisiltä vuosilta,mukana on yleensä enimmiten Barksia ja Murrya siispä mukana on myös paljon sellaisia tarinoita,jotka on moneen otteeseen akkarissa jo aiemmin julkaistuja klassikkotarinoita.

Omistan kuitenkin kaksi ensimmäistä kolmesta tähän mennessä ilmestyneestä kirjasta eli vuodet 1956 ja 1957.
Akuhullu97
Joo, ei se sarja mikään ihan paras mahdollinen ole, koska olen lukenut kaikki tarinat niistä muuallakin, esim. näköispainoksissa. Tarinat kuitenkin ovat suurelta osalta Barksia, mikä vähän parantaa laatua. Omistan kaikki Parhaat Palat-kirjat.
Karhula
Nyt (tai oikeastaan jo vähän aikaa sitten) ilmestyi Aku Ankka Parhaat palat 1959. Aku Ankan omassa kaupassa 29,00e plus postikulut. Aikooko joku kenties hommata kirjan, vai jättää hyllylle yms?

Tässä vielä lainaus kirjan tiedoista Aku Ankan sivuilta;
[quote]
Vuoden 1959 Aku Ankka -lehtien parhaat tarinat on koottu tähän kirjaan. Mukana ovat tietysti kaikki sen ajan huippupiirtäjät, etunenässä Carl Barks, Paul Murry, Tony Strobl ja Jack Bradbury. Vuoden aikana Aku Ankoissa nähtiin mahtava määrä Carl Barksin legendaarisia kymmensivuisia sarjoja, mm. sellaiset klassikot kuin Kallioveistos ja Kohtalokas väriaine. Pitkiä Barks-sarjoja edustaa unohtumaton Aku Ankka ja lumottu papukaija. Mikki-sarjojen mestarina tunnetun Paul Murryn ikimuistoisista jatkosarjoista on tähän kokoelmaan poimittu Mikki Hiiri ja mustalaisen kristallipallo. Myös lyhyempiä Murry-sarjoja on toki mukana. Nostalgisen sarjakuvapaketin puolen vuosisadan takaa täydentää mielenkiintoinen katsaus vuoden 1959 tapahtumiin. 160 sivua.
Fauntleroy
Hyllylle jää. En ole aikaisempia ostellut ja en osta tuleviakaan. Aivan turhia, sillä näköispainokset on jo keksitty. Sarjat otetaan suoraan näkkäreistä pienillä kustannuksilla ja niillä sitten rahastetaan. Ilmeisesti jotkut ostelevat näitä kun jatkuvat. Liekö syynä näkkäreiden "kova hinta".

Onhan se toki hyvä, että mukaan otetaan vain parhaimmat sarjat joten kurjat ankat jäävät pois. Mutta silti nämä ovat turhia.
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyIlmeisesti jotkut ostelevat näitä kun jatkuvat. Liekö syynä näkkäreiden "kova hinta".
"Kova hinta tosiaan" Akun Ankan omassa nettikaupassa saa parhaillaan 23,50€, joka ei ole hirveä noin 800 sivusta. Aku Ankka parhaat palat on melko turha kirjasarja.
Mielummin hyllyssäni on näköispainoksia, eli vuosikertoja, eikä vain paloja tietystä vuodesta. No se on niinku miten jokainen haluaa tarinansa.
Sivuja: 1