Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Iines-pokkari

(24 viestiä)
Fauntleroy
Viikolla 23 kauppoihin ilmestyi 160-sivuinen Iines-pokkari 1: Ihana Iines. Hintaa olisi 6,90 ja tarinoista 3/5 on Suomessa julkaisemattomia.
Piirtäjinä häärivät Italian kärkikaarti mm. Giorgio Cavazzano, Silvia Ziche, Lara Molinari, ja Marco Gervasio.
Tämä on ilmeisesti uusi sarja, kun Aku Ankan sivuillakin mainostettiin näin: "Ihka ensimmäinen Iines-pokkari"...

Mitä mieltä olette? Onko ostamisen arvoinen? Itse en ole omaa kappalettani vielä saanut, sillä hinta vähän hirvittää. Varmaan tuonkin vielä hankin vaikka kesälukemiseksi. Tänne siis juttua Iines-pokkarista.

Iines-pokkari linkki
Toinenkin
Ja vielä kolmaskin
Kreach
Onko tarinat suunnattu tytöille ainoastaan? Jos on pelkkiä esimerkiksi sisustustarinoita ei oikein innosta. Hintakin melko karmaiseva jos taskarinkokoinen on, ostan ainakin mieluummin sitten taskareita. Tuleeko joka kuukausi uusi?

Minusta voitaisiin panostaa taskaritarinoiden laatuun, eikä mättää uusia lehtiä/pokkareita kokoajan. Vastahan Minitaskarikin tuli.
Turtana
Minä en ainakaan meinaa ostaa. Hinta on aika törkeä eikä Iines-tarinat muutenkaan yleensä pahemmin innosta. Varsinkaan jos ne on sellaisia jossa Iines innostuu jostain ah-niin-naisellisesta-villityksestä tai yrittää ajaa jonkun ah-niin-naisellisen-yhdistyksen asioita. Ei, en osta.
Ja olen samaa mieltä Kreachin kanssa. Laatu meinaa usein unohtua kun porukat julkaisevat uusia pokkareita/lehtiä.
hjhh
En tule tätä ostamaan. Hinta on kova, ja rahalle on kyllä muutakin käyttöä.
Iines ei muutenkaan kuulu suosikkihahmoihini.
Jukka
Heh, ehkäpä tämä irtoaa jossain vaiheessa toimituksesta.. Muuten pitää sitten kattoa josko ostaisi. Tarinat vaikuttivat ihan hyvätasoisilta, ei kuitenkaan mitenkään erityisen laadukkailta. Se, että pokkari olisi suunnattu vain tytöille on kyllä väärä käsitys. Lukeehan Iines -lehteäkin monet pojat. :) Ei se pokkari siitä paljoa eroa..

Piirtäjäpuolella Cavazzanoa ja Molinaria on aina mukava lukea. Muutama tarina näyttää olevan Suomessa julkaisemattomia, joten sekin omalta osaltaan korottaa teoksen arvoa.
Karhula
En tule ostamaan, koska hinta on aivan hirvittävän korkea ottaen huomioon sivumäärän. Onhan tekijä kaastissa hyviäkin tekijöitä ja joskus Iines-lehteä luenkin niin sanompa, että en osta pokkaria, koska hinta on vain niin huima. :P
Kultu_Kimallus
Joo..en todellakaan aio ostaa ensinnäkään sen hinnan takia ja toiseksi en oikein pidä Iineksestä, ku se on just sellanen törppö.
The Aku Man
Ei ole ostaminen edes käynnyt mielessä. Kehtaa ne paljon pyytää täst. Epäilen vahvasti että tästä ei tule suosittua pokkaria.
Kreach
Katselin, että olisi se vähän noloakin tollanen naisten lehden näkönen mennä ostamaa ;D Eli kaupassa selailin ja ei oikein mitään ihmeellistä, kallis hinta vain. Erittäin ruma kansi.
Turtana
Jep, kansi on jotenkin häiritsevä, ei yhtään ankkamainen. Olisi ne paremman voineet laittaa, mutta... Kun kerta tuollainen kansi on, niin sitten on eikä sille voi mitään.
jojo3
Pikkusisko on tuon ostanut (taino, äiti sen on luultavasti maksanut), ja luin sen itsekin läpi. Sellaista perus italiaanokamaa.
Itse en olisi tuota ostanut.
Fauntleroy
Tänään sitten ostin tämän Iines-pokkarin. Hyvältä näyttää näin hetkellisen selailun päätteeksi, paitsi että hinta oli kyllä todella kova, jos katsoo sivumäärää. No, mökille menossa, joten lukaisen sitten siellä.
Onko kenelläkään mitään tietoa kuinka monta osaa tulee tai mikä on ilmestymistiheys? Tietääkö Jukka?

Lainaus käyttäjältä: KreachKatselin, että olisi se vähän noloakin tollanen naisten lehden näkönen mennä ostamaa ;D
Sama mietitytti minuakin, joten pistin äitin ostamaan. ;D
Fauntleroy
Sori tuplaposti, mutta onhan edellisen viestin kirjoittamisesta jo pari viikkoa...

...ja itse pokkarin lukaisin myös pari viikkoa sitten. Yllätyin kyllä positiivisesti sarjojen tasosta. 4/5 tarinoista oli hyvää lukemista ja Heluna-tarina nyt oli öh... varsin sekava ja jos juonta ei tajua, luultavasti ei tarinakaan ole hyvä. Olisin luultavasti äänestänyt "mahtava", mutta vahingossa pistin "hyvä". :)
Essi Ankka
Luinpa tuossa tuon Iines-pokkarin, enkä pahemmin innostunut. Sarjat olivat ihan ö-luokkaa ja yli-naisellista roskaa. Iines voisi olla kiinnostavampi, jos hän voisi olla vähän vähemmän ehdoton. Miksi Iines ei suostu syömään herkullisia nakkisämpylöitä, kalastamaan ja katselemaan jalkapalloa? Iines vois ottaa vähän rennommin ;D.
Duck Master
Itse en edes pahemmin innostunut,selailin,näin sivumäärän ja hinnan,ja ajattelin:Enpä taida ostaa kun on niin kallis...160,ja hintaa 6,90.Hmmm...Jos joku tuo sen joskus johonkin divariin ja näen sen,saatan ostaa.Mutta enpä todennäköisesti kaupasta tuolla hinnalla ???
Sivuja: 1 2