Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: "Akuhe Egyptiläinen"

(13 viestiä)
Zakari
Odotan tältä syksyllä ilmestyvältä Korhosen "Akuhe egyptiläiseltä" todella paljon. Sarja on tehty Mika Waltarin 100- vuotisjuhlan kunniaksi. Toivottavasti se on 3-osainen jatkotarina ja pohjautuu todella Sinuheen. Olisiko se ensimmäinen kerta, kun joku muu kuin italialainen tekisi kunnollisen ankkaversion jostain klassikkokirjasta? Mieleeni ei tule kuin Vicarin parin sivun parodia Don quiotesta yms.

Kunhan se vain ei ole mikään sellainen tarina, jossa Aku lukee kirjaa, nukahtaa ja näkee sitten unta olevansa muinaisessa Egyptissä. Tai vielä pahempaa: on lomalla egyptissä ja kolauttaa päänsä johonkin.
Bomber
Odotan todella paljon tältä tarinalta. Pistetäänköhän Mika Waltari tarinatiedoissa sitten käsikirjoittajaksi? :D Tulisi yksi suomalainen Ankantekijä lisää! :D

Nuo Zakarin mainitsemat huonot vaihtoehdot olisivat kyyllä todella persoonattomia ja itseään jauhavia tarinoita.
Fauntleroy
Tarina huomenna Akkarissa. Älä jätä väliin!

No mutta, toivottavasti Korhonen ei petä. Kunhan ei tulisi jo mainittuja tylsiä vaihtoehtoja.
Ankka313
Tänäänhän se sitten ilmestyi. En ole vielä lukenut tarinaa, mutta kohta aion lukea. Tarinan nimi on muuten "Kaikkien aikojen kirja"
akuankka1313
Melko pliisuksi jäi toteutus. Olisin odottanut paljon enemmän, enkä mitään elokuvatörttöilyä.
Ankka313
Hieno oli kuitenkin lehden kansikuva :D Ainakin minun mielestäni.
Turtana
En minäkään "elokuvatörttöilyyn" ollut varautunut, mutta hyvä tarina silti. Melko tyypillinen Korhosen tarina. Ja kansikuva oli varsin osuva.
Akuhullu97
Todellakin heikompilaatuinen tarina kuin olisin uskonut... Tosiaan pelkkää elokuvatörttöilyä koko jakso... Kansi tosin oli ihan kiva.
Aku Vankka
Aika kehno tarina. Miksi piti mennä sotkemaan elokuvat tähän tarinaan, jota kaikki niin kovasti odottivat?
Fauntleroy
Tarinasta jäi hätäisen suunnittelun maku ja tuntui, että siitä olisi saanut paljon enemmän irti. En nyt odottanut, että koko tarina menisi kirjailijan häiritsemiseen puhelinsoitoin. Ihan hauska tarina kuitenkin kaikkine viittauksineen. Piirrokset olivat parasta Korhosta mutta sarjasta vain puuttui se jokin. Kansi on onneksi varsin onnistunut.
TKal
Itse taidan olla eri mieltä kuin useimmat muut Ankkiksen käyttäjät; minusta sarja oli hyvä. Kyllä minäkin vähän odottelin sellaista italialaistyyppistä tarinaa, jossa kirjan tarina käytäisiin läpi ankkamaiseen tyyliin, mutta en voi sanoa pettyneeni sarjaan. Sellainen keskivertoa parempi Akkarin johtosarja, piirrokset olivat mainiot.

Lisäksi pitää muistaa, että sarjahan julkaistaan myös muualla maailmassa. Kun sarja on tehty tällaiseen tyyliin, sitä on helppo ymmärtää, vaikka ei olisi koskaan Mika Waltarista kuullutkaan. Pitkä romaania mukaileva sarja taas vaatisi ehkä hieman selvennystä. ;)
Karhula
Itsekään en ihan ole tarinaan tyytyväinen vaikken mitään mahtavaa tarinaakaan kyllä odottanut. Kannessakin oli ihan mukava idea, mutta se ei kyllä pelastanut mitään. Korhosen piirrokset taas olivat erinomaiset.
Zakari
En tilaa Aku Ankkaa, joten piti ihan irtonumerona ostaa. Kansi on aivan mainio. Viittauksia Waltariin ja Sinuheen oli ihan mukavanlaisesti. Artikkeli olisi voinut olla parempi.
Sivuja: 1