Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Mikki Hiiren juhlakirja

(28 viestiä)
Fauntleroy
Tämä vuosi on juhlavuosi siinä mielessä, että Walt Disney Companyn pallokorvainen keulakuvamme, Mikki Hiiri, täyttää pyöreitä (80v). Tämän kunniaksi Suomessakin juhlistetaan tätä tapahtumaa monella tavalla. Akkarin erikoisnumero on tulossa, samoin Ekstran erikoisnumero. Niiden lisäksi on tulossa Mikki Hiiren juhlakirja. 216-sivuisessa ja 50 euroa maksavassa opuksessa esitellään neljän parhaimman Mikki-piirtäjän tuotantoa. Gottfredsonilta on mukana neljä sarjaa, Gonzalesilta seitsemän sunnuntaisarjaa, Murryltä kolme sarjaa sekä Scarpalta kaksi sarjaa. Ja mukana on tietysti esittelyt jokaisesta tekijästä. Tämä on kyllä pakkohankinta, kun tuo CB Collectioninkin julkaisu siirrettiin keväälle. Ja ainiin, kirja julkaistaan 24.10.

http://www.bookplus.fi/product.php?isbn=9789513225407

Onko odotuksia kirjan suhteen? Onko kirja ostolistallasi? Mitä mieltä olet ylipäätänsä tällaisesta kirjasta? Kerro se täällä.
Aku Vankka
En tiedä, ostanko, sillä en ole koskaan oikein erityisesti Mikki Hiirestä
pitänyt. Toki joitain hyviäkin sarjoja löytyy, ja mikäli tässä juhlakirjassa
joitain hyviä sarjoja on, saatan jopa ostaa, vaikka hemmetin kallis onkin.
TKal
Kirja kuulostaa kyllä erittäin mielenkiintoiselta, mutta en ole vielä päättänyt, ostanko sitä. Ostamispäätökseni riippuu aika paljon siitä, mitä sarjoja kirjaan valitaan - jos kirjassa on paljon minulle ennestään tuttuja sarjoja, taitaa se jäädä minulta ostamatta.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaEn tiedä, ostanko, sillä en ole koskaan oikein erityisesti Mikki Hiirestä
pitänyt. Toki joitain hyviäkin sarjoja löytyy, ja mikäli tässä juhlakirjassa
joitain hyviä sarjoja on, saatan jopa ostaa, vaikka hemmetin kallis onkin.

Kvaakissa olikin jo puhetta, ettei kirjalle ilmeisesti odoteta kovin paljon ostajia. Mikkihän ei ole niin suosittu Suomessa kuin Aku. Iso painos = halpa hinta, pieni painos = korkea hinta.

Lainaus käyttäjältä: TKalOstamispäätökseni riippuu aika paljon siitä, mitä sarjoja kirjaan valitaan - jos kirjassa on paljon minulle ennestään tuttuja sarjoja, taitaa se jäädä minulta ostamatta.
Kirjan sarjat on jo valittu. Scarpalta kaksi julkaisematonta ja Gottfredsonilta on oikeastaan kolme julkaisematonta tarinaa. The Moook Treasure on nähty Suomessa vain Hesarissa (ja sekin vuonna -60). Ihmettelen kyllä, että miksei Murrylta ole julkaisematonta tavaraa. Suomeksi on vielä julkaisematta pari kappaletta Carl Fallbergin kanssa tehtyjä pitkiä tarinoita. Tiedä sitten ovatko ne edes laadukkaita.

Lainaus käyttäjältä: Timo RonkainenESITTELY (Gottfredson)

ZM 010 Mickey's Rival ei julk. Osborne/Thwaites/Gottfredson 1936
YM 031 The Seven Ghosts Minä Mikki 1974 Osborne/Thwaites/Gottfredson 1936
YM 121 The Moook Treasure HS 1960 Walsh/Gottfredson 1950
YM 131 Mickey's Dangerous Double ei julk. Walsh/Gottfredson 1953

ESITTELY (Gonzales)

7 sunnuntaisarjaa vuosilta 1947 - 56

ESITTELY (Murry)

155-161 W MM 33-04 - - - - - AA 44/1969 7s. Murry 1953
105–130 W WDC 167-17P The Lost Legion AA 35–37/68 26s. Murry 1954
W WDC 252-05P The Great Giveaway Mystery AA 38–40/1963 24s. Fallberg/Murry 1961

ESITTELY (Scarpa)

I TL 142-AP Topolino e il mistero di Tapioco Sesto ei julk. 53s. Scarpa 1956
U MMW58-1011 Twin Trouble ei julk. 1s. Scarpa 1958

edit: lisäsin sivumäärät
jojo3
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyIhmettelen kyllä, että miksei Murrylta ole julkaisematonta tavaraa. Suomeksi on vielä julkaisematta pari kappaletta Carl Fallbergin kanssa tehtyjä pitkiä tarinoita. Tiedä sitten ovatko ne edes laadukkaita.
No nuo tarinat jotka tuossa julkaistaan ovat kuitenkin julkaistu viimeksi 60-luvulla, joten harva niitä on todennäköisesti lukenut.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: jojo3No nuo tarinat jotka tuossa julkaistaan ovat kuitenkin julkaistu viimeksi 60-luvulla, joten harva niitä on todennäköisesti lukenut.
Tosiaan tuo jäi sanomatta, että tuskin ainakaan moni nuorempi lukija on lukenut noita. Allekirjoittanut mukaan lukien.
Akuhullu97
Kyllä sen aion ostaa, nimittäin kuullostaa lupaavalta julkaisulta ollakseen Mikki Hiiri-kirja.
Ankka313
Aion ostaa,toivottavasti kaikki tarinat ovat Suomessa ennen julkaisemattomia,sillä kirja on aika kallis,eikä viitsisi ostaa sitä sellaisten tarinoiden takia,jotka on jo aiemmin lukenut...
Kirja ilmestyy siis 24.10 eli on varmaan jo kirjamessuilla myynnissä..En tiedä vielä ostanko sitä messuilta (jos sitä siellä edes on) koska messuilla rahaa kuluu muutenkin niin paljon,niin saa nähdä riittääkö massit..
Karhula
Ei ole ostoslistallani joka on jo sen verran pitkä, että pitää leikata joitakin jo pois. ;D Katson nyt kuitenkin mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta hintakin on kyllä melko kova joten saatan jopa jossakin vaiheessa etsiskellä divareista jos löyttyisi mutten ainakaan kaupan hyllyltä tätä aio siepata. ::)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Aion ostaa,toivottavasti kaikki tarinat ovat Suomessa ennen julkaisemattomia,sillä kirja on aika kallis,eikä viitsisi ostaa sitä sellaisten tarinoiden takia,jotka on jo aiemmin lukenut...
Kirja ilmestyy siis 24.10 eli on varmaan jo kirjamessuilla myynnissä..En tiedä vielä ostanko sitä messuilta (jos sitä siellä edes on) koska messuilla rahaa kuluu muutenkin niin paljon,niin saa nähdä riittääkö massit..

Ylempänä on sitten tarinalista.

Ja kai se kirja messuillakin on (tosin mikä minä olen puhumaan kun en tiedä). Itse kuitenkin taidan hankkia opuksen AdLibris.com:ista. Täältä kun junalla lähtee, niin se (junalipun) hinta on sama kuin itse kirjan hinta. Tilattuna saan kirjan kotiovelle (hyvä on myönnetään, tarkoitin siis postilaatikkoon) ja maksaa puolet vähemmän.
Rosa fani
En ole varma ostanko sen, lupaavalta ainakin kuulostaa.
Duke Duck
Hinta on aika suuri sivumäärään nähden, sopivampi olisi ollut esim. 35€. Tarinat kuullostavat lupaavilta, piirtäjinä ovat kaikki suosikkini Mikki piirtäjistä.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Duke DuckHinta on aika suuri sivumäärään nähden, sopivampi olisi ollut esim. 35€.
Eipä tuo ero nyt niin suuri ole. Esimerkkinä vaikka tavallinen Ankalliskirjasto 8. Sivuja 184 ja maksaa n. 35,00€ (keskiarvo Ankkalinnan kaupan, AdLibriksen, Bookyn, Bookplussan ja Akateemisen hinnoista). Yhden sivun hinta on noin 19,0 senttiä. MHJK:ssa sivuja on 216 ja maksaa 55,10€ (keskiarvo). Sivun hinta on siis noin 25,0 senttiä. Akkarin sivuhinta on 4,3 senttiä (jos sivuja on 36 ja tilaa lehteä).

edit: virheet korjattu, kiitos Antti.P
jojo3
Fauntleroy, miten jaksat aina laskea kaikkea? :D
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: jojo3Fauntleroy, miten jaksat aina laskea kaikkea? :D
No jaa, koulussa en pidä matikasta mutta kaikkea ankka-aiheista lasken kyllä mielelläni. ;D Eikä tuo nyt mikään kova homma ole, kun on netti ja Inducks apuna.
Sivuja: 1 2