Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Mikki Hiiren juhlakirja

(28 viestiä)
Lumpair
Hei! Hinnalla ei ole suurta väliä jos toteutus on laadukas. Tämän luulisi olevan. Joten päätynee hyllyyn muiden laatujulkaisujen jatkoksi.

Laskennat kannattaa jättää muille.

Terveisin Lumpair
Etsivä Kaasi
Kuulostaa todella hyvältä. Tietenkin on omalla ostolistallani. Kyllä 50-euroa voi maksaa hyvästä kirjasta. Vastahan minä ostin 200-euroa maksavan tanssimaton. 8)
Crosby
Pientä paluuta taas foorumille havaittavissa täällä. Harvahkoon varmaan tulee käytyä jatkossakin, mutta joskus kuitenkin. Jos tämä nyt ketään kiinnostaakaan.

Juhlakirja jää ostamatta takuulla, enkä sitä minään lahjanakaan toivo. Sarjiksia tullut ostettua todella vähän viime aikoina ja tämä nyt ei normaalistikaan järin suuresti kiinnostaisi. Hintaa on minun kummasteltava - se on liiallinen. Ehkä olen sitten pihi, mutta rajansa kaikella. Toivottavasti ostajia kuitenkin löytyy sillä mukavaa, että erilaisia luksus- ja erikoispainoksia yms. ''hienompaa'' tavaraa kuitenkin tehdään. Osa sieltä kuitenkin sitten kiinnostaa itseäkin.
samppali
Kahden viikon päästä pitäisi ilmestyä. Siis viikolla 43, ainakin Kvaakin setien mukaan. Mahtaa tulla hyvä kirja.
Fauntleroy
Timo Ronkainen "julkaisi" kirjan kannen Kvaakissa. Hieno on.

http://www.kvaak.fi/keskustelu/index.ph ... 0446;image[/img]
samppali
Ihan mukava kansi, mutta olisi voinut olla tuo taustaväri tummempi. Noin vaalean sininen ei oikein iske. Mutta eihän se sisällöstä kerro mitään... :)
Barksi
Kirjan sisältö on loistava. Samoin esipuheet. Floydia sun muuta... Mahtavaa! Ja tässä vielä tuo kirjan kansi, hieman isommalla kuin Fauntleroyn viestissä:

http://www.akuankka.fi/akuankka/binary? ... rod-node-2
Rosa fani
Kyllä toi on pakko saada.
nWo
Ehkäpä voisi ostaakin tai ainakin lahjaksi toivoa jouluna. Mikistä niin harvoin tulee kirjoja ja kirja sisältää kaikenlisäksi vielä monta klassikko tarinaa niin siinä on ihan tarpeeksi syytä ostaa kyseinen kirja, mutta hinta pistää silmään. :'(
Fauntleroy
Tänään hain paketin postista. Oli lojunut siellä maanantaista asti.

Kirja on kyllä kaikkien odotuksien ja kehujen arvoinen. Koko kirjan ulkoasu on aivan loistava ja en malta odottaa itse tarinoita. Esipuhekin näyttää erittäin mielenkiintoiselta. Loistavaa työtä Sanoma Magazines! Kyllä tuosta maksaa sen 50 euroa.
jojo3
Tämä taitaa mennä joululahjaksi. Ei omat rahat millään riitä tähän, on niin paljon muutakin ostettavaa.
Mutta hyvältä kieltämättä kuulostaa.
Ankka313
Minusta tuo kirja on ehkä vähän liian leveä, olisi voinut tehdä tuon kirjan tavallisen kovakantisen muotoon mieluummin, niin istuisi paremmin kirjahyllyyn... En ole vielä kyllä tuota kirjaa hankkinut, mutta sitten kun hankin, onkin pulma, missä sen säilytän, kun hyllyyn se ei oikein istu...
Ankkarock
Itse omistan kyseisen kirjan, mutta en kauheasti pitänyt kokonaisuudesta.
Murryn ja Gottfredsonin tarinat, olivat ne parhaimmat kyseisessä kirjassa, mutta Scarpa ei tehnyt vaikutusta. Gonzalesin sarjat olivat ihan hyviä.

Sain tuon kirjan viime kuussa muistaakseni.. ;D
Sivuja: 1 2