Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankka Ekstra -kokoelmat

(10 viestiä)
Fauntleroy
Nämä ovat näitä näköispainoksia vanhimmista sarjisekstroista. Tähän mennessä on ilmestynyt kaksi kappaletta. Ensimmäinen pitää sisällään ekstran kahdeksan ensimmäistä numeroa ja toinen numerot 9-14. Lokakuussa on tulossa kolmas, jossa on lehdet 15-20.

Minulla on tuo ensimmäinen jossa on numerot 1-8. Silti mielestäni tätä julkaisua ei olisi ehkä tarvittu. Hinta (16-20€) on tosin aika alhainen ja sivujakin on ensimmäisessä jopa 264. Hyvää näissä on kuitenkin se, että ensimmäisissä lehdissä on paljon ei-hollantilaista mukana kuten Vicaria, Brancaa ja Gonzalesin strippejä.

Tänne kommenttia näistä näköispainoksista.
Aku Vankka
Omistan ensimmäisen hyvä oli, kun en silloin Ekstroja keräillytkään..
itseasiassa silloin kun ekstra aloitettiin, en lukenut Akkaria ollenkaan.. sillä eikös ekstra aloitettu '99?
Ankka313
En omista näitä ekstrakirjoja, enkä aio niitä kaupasta suoraan ostaa.. Divarista sitten myöhemmin.
Karhula
Ei löydy kumpaakaan, koska yksinkertaisesti olen liian laiska ostamaan tällaisia kirjoja ja aika huono keksintökin tämä koko sarja on. Seuraavaakaan en ole ostamassa, tai en tietysti vielä, mutta, mutta...

Katson nt mitä tulevaisuus tuo tullessaan... ::)
Etsivä Kaasi
Itse en omista tällä hetkellä yhtäkään Ekstra-kokoelmaa. Hinta ei ole kovin suuri, mutta suurin osa ekstran alkupään tarinoista on tullut luettua. Voisihan nämä joskus ostaa kokoelman täytteeksi. ;)
souffleur m
Itse menin ostamaan tuon ensimmäisen osan hetken mielijohteesta suunnilleen vuosi takaperin katsomatta sen kummemmin kirjan tarinoita. Kun sitten kotona kirjaa tarkemmin selailin, huomasin, että suurin osa kyseisen kokoelman tarinoista oltiin julkaistu jo Ankkalinnan rämäpää -kirjassa. Täytyy kyllä sanoa, että petyin aika pahasti.

No, onneksi tuossa toisessa osassa ei taida olla juurikaan sellaisia tarinoita, jotka oltaisiin jo jossain muualla Aku Ankka Ekstraa lukuun ottamatta julkaistu, joten saattaapa hyvinkin olla, että joku päivä menen sen toisen osankin itselleni ostamaan. ;)
samppali
Bookplussan mukaan uusi kokoelma olisi ilmestynyt tänään. Pitääkö sitten paikkaansa, sitä en tiedä. Antin ilmestymiskalenterin perusteella ilmestyy vasta ensi perjantaina, eli 17.10.
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: samppaliBookplussan mukaan uusi kokoelma olisi ilmestynyt tänään. Pitääkö sitten paikkaansa, sitä en tiedä. Antin ilmestymiskalenterin perusteella ilmestyy vasta ensi perjantaina, eli 17.10.
Selailin jo torstaina suomalaisessa kirjakaupassa. Nämä ilmestymispäivät eivät taida pitää paikkaansa minkään kirjan osalta. Minulle ainakin kelpaa aikaisemmat ilmestymispäivät, mitä on ilmoitettu. ;)
Ducker97
En ole ostanut koska samaiset tarinaat ovat kirjassa Ankkalinnan Rämäpää joka on ilmestynyt tuota ennen (?).
Jonzkuaku
En omista enkä taida ostaakkaan. Ei oikein kiinnosta vaikka hyviä onkin.
Sivuja: 1