Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Kuinka monta Aku Ankka-sarjakuvalehteä omistat?

(127 viestiä)
Etsivä Kaasi
Lehti on tullut kotiin vuodesta 2000 asti. Mökillä on vanhempia irtonumeroita. :)
Anonymous
Akkareita on iskän lapsena tilaamia Reilu metrinen pino (en sitten tiedä paljonko siinä on) ja tilannut olen vuodesta 2000.
Barksi
Tällä hetkellä lehtiä ja kirjoja (Inducksin mukaan) on 3157. Todellisuudessa niitä on enemmän, sillä kaksoinumeroitakin löytyy melkoinen nippu. Lisäksi vielä kaikki muutkin Disney-kirjat, joita Inducksissa ei ole.

Taskukirjat, Roope-sedät ja Aku Ankat muodostavat suurimman osan tuosta määrästä. Seuraavina tulevat varmaankin Sarjisextrat ja W.I.T.C.H-lehdet (löysin melkein neljäkymmentä Witchiä huikean halpaan hintaan, pakkohan ne oli ostaa. Hintaa taisi tulla yhteensä 5€.). Kirjat ja albumit muodostavat myös valtavan kokonaisuuden, mutta kun jokainen on oman nimikkeensä alla (Juhlasarjat, Ankantekijät, Carl Barksin kootut....), eivät ne yllä edes Taskukirjojen kanssa samaan määrään.
Kreach
Barks ehditkö edes lukemaan jotain 40 Witch Lehteä?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: KreachBarks ehditkö edes lukemaan jotain 40 Witch Lehteä?
Ajattelitko, että edes lukisin? ;) Ostin ne lähinnä halvan hinnan vuoksi, ehkä tulevaisuudessa myyn ne pois. Saatan ehkä joskus lukea muutaman noista lehdistä, mutta en usko, että ne ovat edes erityisen hyviä.
TKal
Tämä menee aika pahasti offtopicin puolelle, mutta Barksin puheista tulee auttamatta mieleen Tankki Täyteen-sarjan Sulo Vilén, joka aina "saa kaikkea halvalla". (on muuten loistava sarja)

On muuten todella vaikea sanoa, montako lehteä omistan - en enää säilytä lehtiä kansioissa, joten varmasti todella suuri osa lehdistä on yksinkertaisesti hävinnyt jonnekin.
jho
Lainaus käyttäjältä: KreachBarks ehditkö edes lukemaan jotain 40 Witch Lehteä?Täytyy olla varmaan aika kiireinen jos ei ehdi lukea neljääkymmentä sarjakuvalehteä.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: jhoTäytyy olla varmaan aika kiireinen jos ei ehdi lukea neljääkymmentä sarjakuvalehteä.
On tässä viimeaikoina tullut ostettua muutakin, kuin vain noita Witchejä. Että kyllä sitä aika kiireisiä ollaan. Barksitkin kun tulivat juuri...

Ja jottei nyt mene ihan offiksi, niin tarkka listaus kokoelmastani päivittyy pikkuhiljaa Ankkalinnakkeen puolelle. Sinne siis...
samppali
noin 550-600 lehteä löytyy minulta. Noin 260 tilattua lehteä ja 300 satunnaista kirppareilta ostettua lehteä. Ihan kiva kokoelma, mutten noita erityisemmin kerää, kunhan vain tilailen. Ei nimittäin ole mikään maailman paras lehti. ::)
Kreach
Eli vuoden 1999 lehdet on kaikki, samoin 2001 ja 2002 sitten sieltä täältä niitä vanhempia kuten vuodelta 1991 pari lehteä ja 2005-2008 kaikki lehdet.
rhino
Meille on tullut akkari vuodesta -98. Suunilleen 500, ehkä vähän alle.
Aku Vankka
Roope-Setiä : 50
Taskareita : 100
Lehtiä : about 1500
The Aku Man
On tullu vuodesta 2002 akkari, mut niitte lisäks oon saannu hirveitä kasoja lehtiä. Oiskoha joku 600-800.
Buckbeak
Meille on tullu Akkari vuodesta 1995, tosin vain pari numeroa omalla nimelläni (sieltä joulukuusta), ja siitä lähtien tähän päivään saakka. Pari numeroa on välistä kyllä kadonnut, mutta niitä on tuskin enempää kuin kymmenen. Äitini on tilannut nimellään sitä ennen, enkä tiedä missä ko. akkarit ovat (valitettavasti, muuten olisin jo haalinut ne ;D).

Ai niin Roope setiä minulla on aika vähän, eli tällä hetkellä 21
Ja taskareita 47 (laskin ne ekaa kertaa ja luulin, että niitä ois ollu enemmän )

Edit: Kirpputorilla kävin ja Roopeja tuli 28 lisää, taskareita lisää tuli vaan 3
Ruupert
Hmmm...lehti on tullut jostain 80-luvulta, mutta suuri osa niistä on hävinnyt jonnekkin, kun eivät ole kaikki osanneet oikein arvostaa niitä :(. Vuodelta 1997 - 2002 on kaikki, sitten puutuu 2002 - 2004 ja sitten on tullut normaalisti. Tietysti on jotain random 50-,60-,70-, luvun Ankkoja tallessa. Roope-Setiä on n.10 ja Taskareita 50 - 60 kpl.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9