Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Kuinka monta Aku Ankka-sarjakuvalehteä omistat?

(127 viestiä)
Anonymous
meille ei ole koskaan tullut Aku Ankkaa minun elinaikanani,joten kaikki omistamani aku-lehdet ovat itse ostettuja...keräilen lähinnä niitä lehtiä,joissa on jokin Rosan sarjis tai keräilykuva/juliste/lukujärjestys-ynnämuuta tilpehööriä...jonkin Rosan sarjiksen sisältäviä lehtiä miulla on 38,ja jokainen on erikseen ostettu kaupasta tai etsitty divarista tai kavereilta tai mistälie...muita ankkoja on joku 100 kappaletta,useimmat vuosilta 60-85,jäänteitä vanhempien lapsuudesta.

Roopesetiä on 15...keräilykuvia en ole hennonnut ottaa pois...:)

Lisäksi kaksi neljännesvuosikertaa ja 3 Don Rosan kokoelmaa(tosin olen juuri lähipäivinä aikeissa ostaa loputkin^^)
MUOKS//tulipa loputkin ostettua...60 euroa meni,mutta se kannatti :)
Leo
Uunituore tulos: Hieman päälle 1400. Vähän päälle 1000 lehteä ja loput kirjoja ja taskareita. Tähän en laskenut ulkomaalaisia akuja joita on noin 50 kpl.
Anaconda
Laskinpa itsekin huvikseen kokelmani likimääräisen suuruuden. Reilut 1800 lehteä, kirjoja ja taskareita n. 400 ja albumeita vähän päälle 100.
Mutta johan tässä on pitkälti yli kymmenen vuotta kerättykin.

Enpä viitsi tästä uutta topicia tehdä, joten kysyn tässä. Onkohan AA Päivästä Päivään sarja kuopattu? Yleensä tuo on ilmestynyt viimeistään heinäkuussa.
Leo
Kvaakissa ->http://www.kvaak.fi/keskustelu/http://localhost/phpBB3/viewforum.php?f=3;action=display;threadid=1301 on ihmetelty samaa. Veikkaisin, että kirja on vain myöhässä. Omasta hyllystäni löytyy vain 3 kipaletta noita.
Anaconda
Kannattaa hommata ne loputkin. Minä olen kerännyt nuo kaikki ja olisi harmi jos sarja katkeaa näin.
Odottavan aika on pitkä.
Anonymous
Mulla noita Aku Ankkoja löytyy vuodesta 93 lähtien... ( yhtäkään en oo ostanu divarista ;) ) Taskareita taitaapi olla jotain 200, vanhimmat numerot ovat 3 ja 4. Roope-setii jotain vaivaset 5.. :). Sammon salaisuus on, ja muut kirjat on hankinnassa... siinä ne sit tais ollakkin...
squid
Minulla löytyy lehtiä vuodesta -65 lähtien. :o
Faija on hankkinut(en tiedä miten) niitä silloin omana nuoruudessaan, joten kyllä niitä alkaa hyllyistä löytymään.
kaikkia en pysty säilyttämään kotona, joten faijan työ paikalla on osa.
Ja suurin osa lehdistä löytyy niistä kansioista(ei punaisista vaan keltaisista).
Itse olen tilannut Ankka jo voudesta -94 lähtien, jolloin opin lukemaan. :)
Anonymous
Juusofin: Kun kerran olet pääministeri, yritä kirjoittaa oikein. :)
squid
Offtopic:
Siihen aina pyrin, mutta joskus ei vain jaksa ;)
Anonymous
Meille on tullut Aku Ankkaa vuodesta 1996 eli aika reilusti niitä on kerääntynyt. Tässä vähän aikaa sitten sain vaariltani 60 luvun akkareita aika reilusti eli tarpeeksi on.

Taskukirjoja on myös yli 200, suurin osa divareista ostettuja.
Roope-setää olen tilannut vuodesta 1999 asti.
Anonymous
En oikeastaan edes tiedä. Ensinnäkin mun äiti tilasi Aku Ankkaa koko lapsuutensa ja aikuisenakin äiti tilasi sitä vielä. Sitten joskus 90-luvulla Aku Ankkaa alkoi tulla mun nimellä ja tilaus jatkui muutamia vuosi, kunnes loppui. Sitten vuonna 2001 aloin taas tilata ja sitä jatkui vuoteen 2003 asti ja sitten vuonna 2004 aloin taas tilata ja sitä tilausta jatkuu vieläkin, eli omistan tuhansia Aku Ankka -lehtiä ja sen lisäksi omistan lähes kaikki Aku Ankan taskukirjat. Kuten huomaatte, olen aikamoinen ankkafani. :D
Egoisti
Kaikki Aku Ankat löytyy vuodesta 1990 tähän asti, sekä vuoden 1983 Aku Ankat löytyy myös. Sitten jotain numeroita löytyy "irtonaisina". Osa noista Aku Ankoista on siskojen, mutta ne ovat "siirtyneet" minulle. Heidän on turha kuvitellakkaan saavansa niitä takaisin.

Roope-sedät löytyy muistaakseni vuosilta 1987-1993 sekä vuodesta 2000 tähän päivään asti. Nuo vuosien 1987-1993 Roope-sedät ovat maagisesti myös siirtyneet siskoiltani minulle.

AA-taskukirjoja minulla ei hirveästi ole. Joitain satunnaisia joskus tulee ostettua.

Lisää ostan ainakin Aku Ankkoja, kunhan niitä tulee vastaan koko vuosi kerrallaan. On ikävä kalastella yksittäisiä numeroita ja kirota sitten kun yksi numero puuttuu jokaiselta vuodelta.
Jukka
Tein tuommoisen "5 minuutin" pikalaskun.

Tämmöiseen tulokseen tulin:

-Roope Setiä: 12
-Aku Ankka lehtiä: n. 350
-Aku Ankan taskukirjoja: n. 83

Ainoana "ylpeytynä" kokoelmassani on Roope-Setä n.1 ensimmäinen painos.
Anonymous
Aku Ankkoja mulla on niin paljon siellä sun täällä, etten nyt jaksa laskea, no, useita satoja joka tapauksessa. Ja taskukirjoja muutama kymmen ja Roope-setiä n. 40.
juketsu
Noin 3600 Aku Ankkaa kun nyt laskin 50 aina kahesta kansiosta!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9