Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kirjoittaja

Aihe: Kuinka monta Aku Ankka-sarjakuvalehteä omistat?

(127 viestiä)
Kääk13
Tiedoksi vaan! Roope-sedän tilaaminen tulee halvemmaksi kuin irtonumeroisden kaupasta osteleminen.
Lisäksi mukana saa tilaaja lahjoja, kuten tarroja, julisteita b-numeroita ynm...
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Roope-sedän tilaaminen tulee halvemmaksi kuin irtonumeroisden kaupasta osteleminen.
Lisäksi mukana saa tilaaja lahjoja, kuten tarroja, julisteita b-numeroita ynm...

No tietenkin tulee ja tietystikkin jokaisessa lehdessä pitää tulla aina välillä jotain rihkamaa ja muuta sälää tilaajille. Tilaisin kyl, muta mammuli kiersi sen jyrkästi, because meille tulee koululainen, akkari, kuukausiextra ja futari. mutta ehkä pienellä liehittely auttaisi asiaa. Ja jottei menisi offtopiciksi, niin akkareita on siksi niin meillä paljon koska on varmaan kymmeniä samoja. Paitsi eihän se nyt kokonaisuudessaan siitä johdu...
Kääk13
Mäkin sain vääntää äitini kanssa melkoisesti kättä, ennenkuin hän suostui. Tulee Akkari, sarjisextra, Roope, ja kerään vielä taskareita ja satasivusia ynm. Mutta minun piti se maksaa äitini kautta sain vaan 40% alennuksen.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Tiedoksi vaan! Roope-sedän tilaaminen tulee halvemmaksi kuin irtonumeroisden kaupasta osteleminen.
Lisäksi mukana saa tilaaja lahjoja, kuten tarroja, julisteita b-numeroita ynm...

Divarista ostaminen 50snt taitaa tulla vielä halvemmaksi.
Kääk13
Ei sieltä kovinkaan usein taida uunituoreita numeroita löytää!
Poikkeuksiinkin olen törmännyt, esim. viimeksi (sen ajan) uusin taskari Piraatti puisto Divarista vain 1,90€.
Onneksi en ollut vielä ehtinyt ostaa kaupasta1 ;D
Mikko M
Pikaisella ja mahdollisimman tarkalla laskutoimituksella arvioisin n. 520 lehteä. Tilaus aloitettiin vuonna 2003. Taskareita 138 ja Roope-setä-lehtiä vähän vaille sata.
Juhna
No Aku Ankka on tullu jo vuodesta 1979 ja Roope Setä tullu jostain numerosta 50... ja taskareista on melkein kaikki ykkös numerosta tähän päivään joitakin puuttuu jostain -90 luvun alusta. Et on niitä kertyny aikamoinen määrä :P
Crosby
Akkari tullu numerosta 1/2000. Eli niitä on kertynyt noin 350 kpl. Roope-setiä noin 40, taskareita 170 ja sarjisekstrakin tullut noin vuoden. Lisäksi vielä näitä albumeja ja kirjoja jonkin verran. Eli jonkinmoinen kokoelma löytyy.
ArpinLusene
Aku Ankkaa tilattu vuodesta 2000 lähtien, muutama spesiaali, taskareita 16 ja Rooper Setiä 7 kpl.
Juhna
Aku Ankka lehtiä on vuosilta 1979-2007 elikkä niitä on nyt semmonen 1456, Roope setiä on vähän alle 300, taskareita on kertyny semmoset 260 kpl :) et on niitä ihan hyvä määrä tullu kerättyä ja lisää tulee vielä ;)
Aikakone
Joillain henkilöillähän löytyy muutama akkari D:
Essi Ankka
Mökillä meillä on kaikki Aku Ankka lehdet ensimmäisestä numerosta vuoteen 2000 ja kotona vuodesta 2000 eteenpäin miltein kaikki. Taskareita on aivan sen alkutaipaleelta melko monta, ja viimevudelta kahta vaille kaikki. Roope-setä lehtiä minulla on parisenkymmentä. Iines-lehtiä tasan 16. Muita julkaisuja minulla on sekavasti (Esim.satasivuisia,taskarin teemanumeroita yms.)
Ronaldo
Mulla on kaikki aku ankka lehdet vuodesta 1997 lähtien. Roope setiä mulla on noin 10. iines lehtiä on 6. taskukirjoja noin 35.
Fauntleroy
Aku Ankka tullut vuodesta 2002.
Sitä ennen sekalaisia lehtiä vuosilta 1991-2001.
Jonakin päivänä vielä omistan nuo kaikki Aku Ankka-lehdet vuosilta 1991-2001...
Essi Ankka
Viime kesänä koitin keksiä ratkaisua mökillä pöllyttyville Akkareille. Siellä ne ovat hyvässä turvassa, mutta kun vasta pienet serkkumme kohtelevat aarteitani varsin kovakouraisesti... Viimekin kesänä löysin yhdestä lehdestä Akun jolle oli piirretty viikset :'(
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9