Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Mikä on lempi ankka-sarjasi?

(67 viestiä)
submin
Lainaus käyttäjältä: Destiny[off-topic] Mutta eikös se oo aika typerää??? Silloinhan tänne voi tulla kuka tahansa häiriköimään eikä sitä saada kiinni. [/off-topic]
Oletkos kuullut sellaisesta asiasta kuin IP-numero?
Ja jos kyseinen käyttäjä kirjoittelee tänne vaikka NATin/proxyn kautta, pitää bannata koko kyseinen IP-alue, luulisin.
Anonymous
Suosikkeja on

Kirje kotoa (YLI VOIMAISESTI PARAS!)
Sammon Salaisuus
Kertalaaki
Musta Ritari
ja monia... monia muita

http://www.ankkalinna.se8.org
Anaconda
Barks:

Kielletty laakso
Kultaisten kattojen kaupunki
Tehdas palkintona
Peloton ja nuhteeton

Rosa:

Monikäyttöauto
Nokanneulan tapaus
Liikenerot
Mestaripuutarhuri
Anonymous
No ainakin ensimmäisenä mieleen muistuvat K.A.S.V.A.T.U.O.P.P.I.A ja koko Roope Ankan elämä ja teot. Pidän myös erittäin paljon kaikenlaisista urheilusarjoista kuten Rosan Kohti Lillerhammeria.
Anonymous
Rosan ja Barksin sarjathan ovat lähes poikkeuksetta loistavia, niistä on hyvin vaikeaa lähteä sanomaan suosikkejaan. Mutta ainakin Rosalta lähtemättömästi mieleeni ovat jääneet Pysähtyneidyyden aika, Takaisin Xanaduun ja Jos metsään haluat mennä nyt... Tietysti myös Roopen menneisyydestä kertovat tarinat ovat loistavia.

Barksin sarjoista Vanhan linnan salaisuus, Höpsismi (vai olikohan nimeltään kuitenkin Kruuna vai klaava) ja Aku Ankka Grönlannissa tulevat näin nopeasti mieleen, samoin Miljardin markan norsu (oliko se sen nimi?), vaikkakin kyseisestä tarinasta on puuttunut sivuja niin kauan kuin muistan (joskus 80-luvun lopulla se kai ilmestyi jatkiksena? En tiedä, kyseisistä Akkareista kun puuttuu kannetkin).

Scarpan Lentävä skotlantilainen on myös suosikkejani.
Anonymous
Yleensäkkin kaikki Rosan piirtämät tarinat ovat hyviä ( ja yleensä vielä parempia kuin hyviä :) ). Voisi vaikkapa mainita Paino-ongelmia, Maa hyökkää ( aivan ykkönen )ja Kroisoksen aarre. Sitten Joepoika Singaporesta ja (huoh mikä se nyt oli ) noh " elämme kovia aikoja ystävä hyvä " tarina :?.
Destiny
Lainaus käyttäjältä: SkandaaliNo ainakin ensimmäisenä mieleen muistuvat K.A.S.V.A.T.U.O.P.P.I.A ja koko Roope Ankan elämä ja teot. Pidän myös erittäin paljon kaikenlaisista urheilusarjoista kuten Rosan Kohti Lillerhammeria.
Tarkoitat varmaankin tarinaa K.A.S.V.A.T.U.S.O.P.P.I.A, etkä K.A.S.V.A.T.U.O.P.P.I.A... sinun kirjoittamasi kuulosti vain niin hauskalta, että oli pakko kommentoida.
Jenni
Lyhyestä virsi kaunis; Kaikki Don Rosan seikkailut. :)
(Täytyy myöntää, että niissä ihan ensimmäisissä tekeleissä on pari sellaista, jotka ei säväytä)

Mutta niitä aiiii-van ihania ovat mm.
-Paino-ongelmia
-Unohda koko juttu!
-Unelmoiden läpi elämän
-"Roopen elämä - sarja"
-Kirje Kotoa
-Sammon Salaisuus

JNE.! :D
Anonymous
Kaikkein mieluisin lahja
K.A.S.V.A.T.U.S.O.P.P.I.A.
Kirje kotoa
Roope ankan elämä ja teot

Ja sitten kenenlie tekemä "Erään ankan nousu ja tuho". Siinä on yritetty saada Roope Ankan elämä ja teot- tyylistä spektaakkelimaisuutta, ja hyvin on onnistuttukin. Oli takavuosina akkaris, ja yksi ainoita massapiirtäjien tekemiä sarjoja, joka on jäänyt mieleen. Se on se jossa Aku nousee pähkinämyyjästä Hannun onnen avulla Ankka-yhtymän pomoksi. Roopesta tulee rahat menetettyään puliukko, mutta pääsee kunnianhimon ansiosta takaisin pinnalle. Muistaako joku muu sitä tarinaa. Avainsana kunnianhimo

Barks poisti kahteen kertaan tulleen viestin.
submin
Markus McDuck: muistan uon Erään ankan nousu ja tuo -tarinan oikein hyvin. Se löytyy joko vuoden 1999 tai 2000 lehdistä, voin ehkä etsiä sen tänään, jos jaksan noustä tästä koneen äärestä :)
On muuten tosi hyvä tarina.
timoro
Erään Ankan nousu ja tuho -sarjan tekivät José Colomer Fonts (piirrokset) ja Andreas Pihl (teksti). Lehtiä ei tarvitse selata ja levitellä lattialle, kun käyttää Inducksia:
http://coa.inducks.org/coa/c1/search.php/3
:)

Timo
Shinkansen
Kyl minäki muistan. Hetken mietittyäni. Mainio sinänsä, mutta kumminkin ehkä vähän tiivistetysti. Usein olen valittamassa tarinoiden lyhyydestä, mutta kuitenkin itsekin valitsivin viimeksi taskarin lyhyiden tarinoiden perusteella luettavaski, jotta ehtii helposti näin kiireisissä väleissä En kyllä oikein muista, pitäisipä lukea se uudestaan niin olisi parempi arvioida.
Anonymous
Barksin Takaisin Klondykeen on mielestäni paras sarja.
juketsu
Aku Ankka-Tietarkastajana! Ehdottomasti paras! Se kone on kyllä niin hieno!;) Kuin mikäkin tietokone! Se vaan on hauskaa kun Aku yrittää ''voittaa'' Hannun!
Jukka
Mietittyäni hetken tulin tähän tulokseen parhaimmista tarinoista:

K.A.S.V.A.T.U.S.O.P.P.I.A. (Suomalaisten suosikkisarjoja)
Kun taivaalta satoi rahaa... (Suomalaisten suosikkisarjoja)
Kertalaaki™ tarinat

Näissä tarinoissa on hyvin asiaa, joku humoristinen kohtaus, joku
jännittävä kohtaus jne...
Sivuja: 1 2 3 4 5