Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Aku-palat

(19 viestiä)
akuankka1313
Minulla ei ole niitä, mutta olen lainannut kirjastosta yhden.
Se on Aku-palat 12. Minusta se ei ollut kovin hyvä kun en tykkää vanhoista Aku-ja Mikki-tarinoista.
Muut on varmaan aika hyviä, jos niissä ei ole vanhoja tarinoita. Aion ostaa :)

Selvä, aloitusviesti oli aika lyhyenläntä mutta kai se käy?
KoDo
Ei ole minullakaan ole niitä, mutta olen lainannut kirjastosta aika monta Aku-palaa. Mielestäni Aku-Paloissa tarinat ovat keskiverto tarinoita.
Barksi
Aku-palat ovat melko huonoja kirjoja. En ole enään vuosiin ostanut niitä. Keräily mielessä voisi yrittää kerätä kaikki, mutta muuten ei oikein iske.
akuankka1313
Ei minullekaan. Haluan kerätä ne kaikki mutta ne ovat sen verran huonoja ettei jaksa.

//Destiny poisti turhan quoten.
TKal
Hyviä albumeitahan nuo Aku-Palat on, itse omistan niitä 20 - 25. Erityisesti Mikki Hiiri- sarjat ovat parempia kuin esim. uusissa Aku Ankka- lehdissä.
Fergus
Jaa-a.. Hiukan paitsioon ovat jääneet nämä "Aku-palat" minun hankinnoisani. Aika perustasoa muistaakseni ovat mitä lukenut olen.. Eli ehkä verrattavissa 90 luvun alkupuolen lehtitarinoihin..
jarski
En ole montaa lukenutkaan. Vain kolme osaa. Enkä myöskään pidä niistä paljoakaan.
Crosby
3-osan omistan mutta ei nyt mitenkään kovin hyvää luettavaa. Mieluummin käytän rahani Ankalliskirjastoon, Juhlasarjoihin, Ankantekijöihin ja Don Rosa-kirjoihin.
Hupu
Itseltäni ei näitä kyseisiä Aku-paloja löydy, koska mielestäni pärjään ihan hyvin Aku Ankalla ja takukirjoilla.
Etsivä Kaasi
Aku-paloja löytyy muutama. Tarinoissa ei ole kehumista, paitsi jos on Murryn Mikkiä. Yleensä Strobl on piirtäny sarjat mitä niissä on. ::)
akuankka1313
Tuli sitten saatua muutama kuukausi sitten synttärilahjaksi numero 22. Oikein oli kyllä valittu, sillä pidän kaikista noitajutuista. Tämä oli mielestäni kaikkien aikojen paras Aku-palat-läpyskä, vaikka yksi tarina olikin surkea. Nimittäin merihirviötarinat ovat turhaan usein läpi käytyjä.
Uka Ankka
Kirjastosta olen noita lainallut, ja ihan kelpo luettavaa nekin ovat. Mutta joissakin Aku-paloissa on kyllä liian paljon Mikkejä, mutta onneksi ne ovat vanhoja tarinoita.
Karhula
En omista yhtään, mutta olen lukenut
Aku-palat 19: Merkkipäivinään matkoilla ja
se oli surkea, koska siinä oli paljon Mikkiä. >:(
TKal
Viime aikoina on tullut luettua erittäin paljon Aku-paloja, ja olen edelleenkin sitä mieltä, että ne ovat hyviä albumeja. Mukavaa vaihtelua viikkolehdelle, erityisesti pitkiä Fallbergin ja Murryn Mikki Hiiri-sarjoja lukee mielellään, omasta mielestäni mukavampia kuin nykyiset Mikki-jatkikset.
rhino
Olen lukenut Aku-paloja, mutta eivät vain iske. 3 Aku-palaa olen lainannut kirjastosta, mutta en omista yhtään. Tarinat ovat keskivertoja, mutta poikkeuksiakin löytyy. Kaikki palat joissa on murryn mikki-tarina ovat hyviä.
Sivuja: 1 2