Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Aku-palat

(19 viestiä)
souffleur m
Divareista tulee ostettua melko halvalla kyseisiä albumeja ja mielestäni ihan hyviä ovat. Ei voisi sanoa, että jotkut Aku-palojen tarinat olisivat hyvin piirrettyjä, sillä ainakaan minuun ei joidenkin tarinoiden vanhentunut piirrustustyyli oikein uppoa. Sen sijaan käsikirjoitukset ovat useimmissa tarinoissa melko hyviä. Pidän Aku-paloista myös siinä mielessä, että vaikka niissä ei olekaan Barksia, niin silti tarinat ovat klassisia ja huokuvat nostalgiaa. ;)
Fauntleroy
Aku-palat 9, Jatkopalat 4 ja Vauhtipalat löytyy. JP 4 taitaa olla paras, sillä siinä on Murryn Mikki Hiiri poliisin palveluksessa, Viimeinen tulta syöksevä lohikäärme ja Agoshiman jättiläishelmet sekä kaiken kukkuraksi Brancan Kahdestoista caesarius.
Ankka313
Itselläni on kyseisiä albumeja jonkin verran..

mm.

-Etsivä löytää
-Piraattiparaati
-Suvihuvit
-Öljyhoito

Ja taisi olla muutama muukin,en ole ihan varma...

Tämä albumisarja on mielestäni yksi huonoimmista Akujulkaisuista,ehkä jopa huonoin,koska ei nyt ihan heti tule mieleeni mitään huonompaa...
Onneksi Aku-palojen tekeminen lopetettiin,eikä niitä enää julkaista.
Nuo ovat huonoja siksi,koska kaikki tarinat ovat Suomessa jo aiemmin julkaistu jossain 60-80- luvun lehdissä ja nuo luvut eivät omasta mielestäni olleet akkarin parasta aikaa.En nimittäin kauheasti tykkää mm. Tony Stroblin ja Jack Bradburyn tarinoista,ja heidän tarinoitaan oli paljon tuohon aikaan,eli niitä on paljon myös Aku-paloissa :s
Aion kuitenkin kaikki Aku-palatkin hyllyyni hankkia jos halvalla löytyy esim. kirpparilta.
Akuhullu97
Aku-palat ovat ihan OK julkaisuja, mutta kuitenkin voisivat olla paljon parempia, pelkkää Stroblia suurinpiirtein. Kuitenkin niitä taitaa löytyä hyllystä olikohan viisi kappaletta. Ja vielä, kun niitä on yli 20 + kaiken maailman Kesä ja Vauhtipaloja myös... Plääh.
Sivuja: 1 2