Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Juhlasarjat

(53 viestiä)
Anonymous
Kaikki luettu, mutta omistan vain kympin.
Crosby
Kattelin tuolla inducksissa näitte Juhlasarjojen sarjoja ja tein sellaisen huomion että osissa 5-10 on vähemmän tarinoita mutta tarinat on paljon pidempiä. Osissa 1-4 taas on paljon sellasia lyhyitä 10-sivuisia tarinoita. Tämähän on ihan järkeen käypääkin kun alkuosiin on koottu Barkin alku-uran tarinoita jotka olivat lyhyempiä (ainakin näin itse päättelin). Ihmettelin vain aluksi että miksi osissa 5-10 on melkein kaikki pitkät tarinat. Mutta sitten keksin (kai) ratkaisun.
korri
Ensimmäiset Juhlasarjat kokosivat noita Barksin ennen Suomessa julkaisemattomia tarinoita, jotka tosiaan tapasivat olla varhaistuotannon vitsisarjoja. Myöhemmissä sitten painopiste siirtyi tarinoihin jotka oli aiemmin julkaistu vain lyhennettyinä ja/tai "väärällä" sivutaitolla (useat noissa Minä AA, Minä R-S jne. kirjoissa), nämä olivat pääsääntöisesti noita pitempiä seikkailutarinoita.
Crosby
Tuli viime viikolla hommattua osat 6-10. Tähän mennessä oon pari osaa lukenu ja hyviä on ollu. Paras tarina tähän mennessä mitä oon lukenu on ollu Jokihirviö, joka löytyy 9 osasta.
Anonymous
Barksille:Kuule Barks en tiedä vielä foorumin sääntöjä "kunnolla" joten älä moiti minua jos teen jotakin väärin :).Ajattelin kysyä sellaista asiaa että mistä olet saanut juhlavuoden nro 4 vuodelta 2005.Jäin kolmannessa juhlavuodessa niin jännään kohtaan että minun on pakko ostaa seuraava juhlavuosi.Niin mistä olet saanut kyseisen juhlavuoden missä niitä myydään ja myydäänkö niitä vielä.Terveisin:LukuToukka Ps:Vastaathan pian ;)
Bruttokansantuote
En ole Barksia nähnytkään, mutta vastaan silti. Huutonetistä näytti irtoavan nelososa suhteellisen halvalla. Ei muuta kuin luomaan tunnus huutokaupan Mekkaan ja huutelemaan! Kyseiseltä sivustolta pitäisi löytyä ohjeet, jossei huutamisen alkeita vielä satukkaan hallitsemaan.

http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=46797483

Käyttäjäystävällinen BKT, ja tervetuloa foorumille!
Barksi
Jos tuo viesti oli minulle osoitettu, niin sanon vain, että en moiti viestistäsi. Ja jos moitin, moitin syystä ja hyväntahtoisesti. No joo, mielestäni tuo BKT:n linkittämä kirja ei ole kovinkaan halpa. Tai itse ostin kyseisen kirjan ensimmäisenä painoksena divarista 10€:lla. Mutta toki tuo Huuto.netin kirja on muoveissa, joten ehkä se on loistavassa kunnossa...
Bruttokansantuote
Lainaus käyttäjältä: BarksNo joo, mielestäni tuo BKT:n linkittämä kirja ei ole kovinkaan halpa.
Kun puhutaan juhlasarjojen huippukuntoisesta ensimmäisestä painoksesta hinta nousee todennäköisesti yli kolmenkympin. Halvasta kirjasta ei ehkä voida puhua, mutta suhteellisen edukas nykyiseen arvoon nähden.

10-20 euroa erittäin halpa
20-30 euroa halpa
30-40 euroa lievä ylihinta
40-50 euroa ylihinta
50-60 euroa RIISTOA SAATANA.
Anonymous
Kiitos vain kaikille jotka ovat vastanneet minulle.Barksille vielä sellaista että saa huomauttaa tietenkin.
akuankka1313
Nyt minulta puuttuu enää juhlasarjat 1, jota en ole lukenut. En kertaakaan!
Crosby
Nyt on kaikki hommattu ja luettu. Kotelotki löytyy ku ne kuulu paketteihin mitkä ostin huuto.netistä. Nyt täytyyki vähä pitää taukoa näitten kalliimpien kirjojen ostossa muute ei rahat riitä muuhu ku Aku Ankkaa.
Hupu
En omista montaakaan vain 8,9,10 mutta olen silti lukenut seitsemän viimeisintä kirjastossa, kavereilla yms.
En pidä Carl Barksia niin hyvänä piirtäjänä, että hankkisin kaikki juhlasarjat itselleni.
Etsivä Kaasi
En omista yhtään. Olin silloin vielä niin nuori, kun ne ilmestyivät. Ostan, ehkä kaikki, jos löydän jostakin.
Crosby
Suosittelen kyllä ostamaan. Näissä on jokaisessa ensin pieni esipuhe jostakin Barksiin liittyvästä ja sitten on koottu Barksin parhaita tarinoita näihin isot pinot. Juhlasarjat ja Ankalliskirjastotkin kun hommaat niin aika hyvin löytyy jo noita Barksin kuuluisimpia tarinoita. Ja vinkiksi misä kannattaa etsiä suosittelen huuto.nettiä. Sinne vaan hakusanaksi Juhlasarjat niin johan alkaa löytyä ja ihan kohtuuhintaan. Ainakaan itse en ole näitten ostoa katunut hetkeäkään.
crackmann
Omistan seiskan ja kakkosen, omasta mielestäni nämä sisälsivät ainakin Barksin parhaimmistoa :) Tarkoituksena ostaa kaikki loputkin.
Sivuja: 1 2 3 4