Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Juhlasarjat

(53 viestiä)
Bomber
Olen itse sellainen napero, etten ollut edes vielä syntynyt kun noita julkaistiin. Mutta isoveljeni osti niitä kolme kappaletta, ja sain ne kaikki kun isoveli muutti opiskelijakämppään. Numerot ovat 3, 4 ja 8.
Ankka313
En omista (vielä) ihan kaikkia Juhlasarjoja,minulla on;

1,2,6,7,8,9

Paras noista varmaankin nro 8!Sisältää ihan huipputarinoita (niin kuin kyllä kaikki muutkin kirjat)
Akuhullu97
En vielä omista kaikkia, mutta kyllä vuoden loppuun mennessä nekin löytyy. Tällä hetkellä puuttuu enää osat 1 ja 2. Kummatkin ovat lähimmässä divarissa, josta varmaan haenkin, heti kun rahaa riittää...:) Mielestäni hienoimmat kannet ovat numerossa 6 ja 7.
Turtana
Olen lukenut Jahlasarjoista varmaan kuusi. Hurjan hyviä kirjoja. Yhtäkään en toistaiseksi omista, mutta jos joskus jostain löydän (halvalla) niin ostan kyllä.
Karhula
Aika hyviähän nämä ovat, koska sisältävät Barksin parhaita. Itse olen lukenut 5, 7 ja 10, mutta en yhtään omista. Ostan tietysti heti jos jostain löydän 10-15 euroon. ::)
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: KarhulaAika hyviähän nämä ovat, koska sisältävät Barksin parhaita. Itse olen lukenut 5, 7 ja 10, mutta en yhtään omista. Ostan tietysti heti jos jostain löydän 10-15 euroon. ::)
Noita on aika vaikeaa löytää 10-15 eurolla. Varsinkin 10 eurolla. Yleensä divarissa pyytävät vähintään sen kaksikymppiä :s
Poikkeuksia tietysti on. Esim, kirppareilta saattaa halvalla löytää, itse löysin vähän aikaa sitten AA Juhlasarjat 6 ja 7 ,16e/kpl.
Ja Juhlasarjat 8 olen kirppikseltä löytänyt 3,90e:lla, ei ollut kuitenkaan ihan priima, koska etulehdellä luki entisen omistajan nimi :(
15eurolla on kuitenkin ihan mahdollista saada divareistakin kyseisiä kirjoja, jos osaa tinkiä ;)
Fauntleroy
Kyllä nämä ovat mahtavia kirjoja. Kaikki on tullut luettua (esim. serkkuni rippijuhlissa minä poika vain luin juhlasarjoja ;D) ja ovat ne vaan niin loistavia. Barksia parhaimmillaan. Toistaiseksi en omista yhtään. Huutonetissä olisi kotelo kirjoille 1-5. Postikulut 8,50€ joten en taida olla ostamassa...
Rosa fani
Minusta Juhlasarjat ovat hyviä, mutta en omista kuin yhden kirjan. Taisi olla numero 4.
Sivuja: 1 2 3 4