Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Samanlaiset kannet Aku Ankka lehdissä

(29 viestiä)
Anaconda
Selasin äsken Aku Ankka lehtikokoelmaani kunnes minulle tuli mieleen, että kahdessa numerossa (AA 50/82 ja 51/98) on väritystä lukuunottamatta täysin sama kansikuva. Kannessa Ines laittaa kynttilän ja muuta tilpehööriä Akun lakkiin ja Aku katsoo kauhistuneena takaa.

Noita kansia ei varmaan ole tarkoituksella laitettu.
Destiny
Ainakin Kolmiodraama-taskukirjassa ja jossakin lehdessä (olisiko ollut vuodelta 96) oli myös väritystä lukuunottamatta samat kannet. Muistaakseni myös taskukirjassa Kyllä Leikkaa oli sama kansi kuin jossakin lehdessä. En tosin ole tuosta kovinkaan varma...
Leo
Minäpä olen löytänyt palkintotehtävän joka on ollut kaksi kertaa täysin samanlaisena samoine vastauksineen. Toisessa vain "autettiin" Akua ja toisessa Mikkiä. Etsin numerot joskus.
Anaconda
Roope-setä lehden numeroissa 165, 183 ,210 ,212 on teemaa lukuunottamatta samanlainen tehtävä. Näissä tehtävissä pitää etsiä oikea vaihtoehto tyyliin "Edessä on viisi tietä, mitä tietä pitkin pääset perille?" tai "Mistä lampusta Henki tulee?" Nämä tehtävät ovat todella helppoja.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: DestinyAinakin Kolmiodraama-taskukirjassa ja jossakin lehdessä (olisiko ollut vuodelta 96) oli myös väritystä lukuunottamatta samat kannet.
Niinpäs onkin. Ei sitä kaikkea itsekään muista. Kolmiodraama taskukirjan kansi on siis ollut Aku Ankka lehden numeron 16/1991 kantena.
Heka
Kannet on samat myös (En muista numeroa...) sellaisessa... olisko 1999 tai 2000 tulleessa Akussa, jossa Aku pelaa tennistä Tupua, Hupua ja Lupua vastaan, jotka seisovat toistensa päällä, joten he ovat Akua pidempiä. Se sama on tullut joskus 80-luvulla.
Anaconda
Tutkailin INDUCKSIA. Samaa kantta on saatettu "kierrättää" vaikka kuinka monesssa julkaisussa, joten ei tuo sama kansi- ilmiö ole mitenkään harvinainen.
Barksi
Tässä samanlaiset kannet eri piirtäjältä.
http://outducks.org/fi/aa/1997/fi_aa1997_04a.jpg[/img]

http://outducks.org/fi/aa/2006/fi_aa2006_04a.jpg[/img]
Valitan toisen kuvan pientä kokoa.
Anonymous
Oho, en olekaan huomannut tommoista. :) Koskahan toi ylemmänpuoleinen lehti on ilmestynyt?
Destiny
Vähän kun viitsii tähytä, sen voi lukea itse kuvasta. 22.1.1997 on päiväys kyseisessä kannessa.

// Alemmanpuoleinen on 25.1.06, ihan uusia siis.
Shinkansen
Entäs tuo alemmanpuoleinen? Sitä en tähyä. Uudelta näyttää.
Barksi
Julkaistu muutama viikko sitten Aku Ankassa.
Anonymous
Muistan nähneeni semmosen kansi kuvan, jossa mumo ankka tekee (vai miten sukkia tehdänkät) Räpylän muotoisen sukan, ja toisen samannaisen, mutta sukan väri ole keltainen... :) .
Tiala
Varmaan piirtäjät jonkun verran "hakee inspiraatiota" (eli kopioi) toisten töitä...

Tuo kolmas noista on eniten erilainen, muut juuri samantyylisiä.
Sivuja: 1 2