Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Myyttien saari

(5 viestiä)
Fauntleroy
Myyttien saari on vuosina 2003-2004 Aku Ankassa julkaistu fantasia/seikkailusarja. 114-sivuisessa sarjassa on yhdeksän osaa, ja siinä seikkailevat lähes kaikki Ankkalinnan hahmot Hessu Hoposta Aku Ankkaan. Sarjan alkuperäinen idea on Per Hedmanin mutta käsikirjoituksesta vastaavat Pat & Carol McGreal. Jokaisen osan on piirtänyt Cèsar Ferioli. Sarjasta on julkaistu vuonna 2004 kovakantinen kirja, Myyttien saari. Minulla on muuten kyseistä kirjaa kaksi kappaletta, joten toisen voisin myydä vaikkapa täällä.

Mutta mitä mieltä ankkislaiset ovat sarjasta? Itseni mielestä se on todella hyvä ja toimiva kokonaisuus. Tälläiset pitemmät sarjat ovat yleensä hyviä, eikä tämäkään tuottanut pettymystä. Tänne asiallista keskustelua kirjasta ja sarjasta yleensä.

Loppuun näyte sarjan seitsemännestä osasta:

http://outducks.org/webusers/webusers/2 ... 0e_001.jpg[/img]
Essi Ankka
En ole lukenut tätä kokonaan, mutta aina kun satun löytämään yhden osan siitä, pidän siitä kovasti. Haluaisin Myyttien Saari-kirjan, mutta toistaiseksi en ole löytänyt sitä muualta kuin jonkin kirjakerhon tilauslistalta. Mistä tämän kyseisen kirjan siis voi ostaa?
Fauntleroy
Toisen kirjani sain Merkurius-kirjakerhon tutustumispaketissa. Piti kaksi kohdetta valita ja toinen oli tämä kirja. 1,90€/kpl + postituskulut. Akkarissa oli mainoskin tästä jokunen viikko sitten. Toinen vaihtoehto on ostaa minulta... ::)
souffleur m
Juu, todella hyvä sarja ja eipä ideakaan ole mitenkään loppunkulutettu. Plussaa siitä, että tarinasarjassa ankat ja hiiret seikkailevat yhdessä tuoden mukavaa lisämaustetta sarjaan. ;)

Itse olen sarjan alunperin lukenut lehtien kautta, mutta koska en silloin vielä omistanut kansioita, useimmat lehteni katosivat ja päädyin ostamaan vuonna 2005 sarjan kovakantisenakin. Siinä kovakantisessa on pari muutakin Feriolin piirtämää Mikki-sarjaa; Hellettä huvipuistossa, Unelmia ja painajaisia, Mustakaapu kaidalla tiellä, sekä Ei lepoa, ei rauhaa. Edellämainitut sarjat on myös julkaistu vuosina 2003-2004 Aku Ankassa.
Karhula
Itse lainasin kirjastosta noin puoli vuotta sitten ja mielestäni kelvollinen tarina, koska ntui kivalta kun ankat ja hiiret seikkailivat samassa tarinassa, mutta myös tuo, että aina välillä saarelle saapui väkeä oli myös hyvä idea pidentää tarinaa. Tarinanhan olisi voinut toteuttaa lyhyempänä, mutta pidempänäkin kelvollinen.
Sivuja: 1