Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Dekkaripähkinät

(3 viestiä)
Fauntleroy
Kaikki varmaan tietävät nämä Dekkaripähkinät joissa Mikki, Kaasi, Hessu ja Poliisimestari Sisu ratkaisevat erilaisia rikoksia. Nykyään niitä näkyy Roope-sedässä ja Sarjisekstrassa ja pari kertaa on tainnut olla myös Akkarissa (esim. vuonna 2004 se kolmiosainen sarja numeroissa 21-23). Niiden kaikkien piirroksista vastaa Miguel. Suomessa näitä on julkaistu vajaat sata kappaletta ja julkaisemattomia löytyy vielä reilusti päälle 150kpl. Niitä siis tulee luultavasti jatkossakin. Mitä pidätte näistä pähkinöistä? Itseni mielestä ne ovat aina mukavia vaikka yleensä helppoja ovatkin (ja joskus aivan liian helppoja). Kuitenkin on joskus ollut myös sellaisia, etten ainakaan minä ole tajunnut ratkaisua. Se on yksi syy miksi ne ovat mukava lisä lehteen. Tänne juttua, keskustelua, kysymyksiä yms. näistä Kuukauden dekkaripähkinöistä.
Peetukka
Ihan kivoja ne on. Kuten Fauntleroy sanoi; Lainaus:Itseni mielestä ne ovat aina mukavia vaikka yleensä helppoja ovatkin (ja joskus aivan liian helppoja). Kuitenkin on joskus ollut myös sellaisia, etten ainakaan minä ole tajunnut ratkaisua.^--- Samaa mieltä olen.

Aku Ankan nettisivuilta löytyy muistaakseni niitä aika paljon.
TKal
Kyllähän nämä ihan kivoja minustakin ovat, taso tosin vaihtelee todella paljon; silloin tällöin Dekkarit ovat kekseliäitä, joskus taas liian helppoja tai muuten typeriä. Kokonaisuutena voisin sanoa, että pidän normaaleista yksisivuisista vitsisarjoista enemmän. ;)
Sivuja: 1