Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan Parhaat sarjat

(11 viestiä)
Barksi
Elikkäs nehän on semmoisia Aku Ankan murre albumien kokoisia lehtiä joissa on Carl Barksin tuotantoa. Ainoa huono juttu sarjassa oli Roope Ankan aarrearkku osat jotka ei ollut Carl Barksin tekemiä. Sarjassa on julkaistu 49 osaa. Viimeisessä osassa on vain yksi sivuisia tarinoita mutta muissa on myös pitkiä tarinoita.
Sarjakuva festivaaleilla tuli ostettua viimeinen numero. Jos joku sattuisi tietämään täydellisen kokoelman arvon niin voisi laittaa sen tänne tosin kokoelma ei ole myytävänä.
Anaconda
Saattaapa tuo kokoelma olla arvokaskin, varsinkin jos on onnistunut hankkimaan kaikki ensipainoksina.
Enpä aio minäkään kokoelmaani myydä.
Barksi
Oho, tulipas tehtyä väärin. :( 48 niitä tosiaan oli.
Anonymous
Mulla on koko kokelma, enkä aio laittaa myyntiin, jollen sitten joskus joudu todella pahaan rahapulaan.
Anonymous
Minä omistan niitä arviolta 10-15 ja ne on tosi hyviä! :)
PetteriZ
Minä omistan vain yhden (ankkalinnan pamaus) :( .Mutta oon lukenu varmaan kaikki ja ovat erinomaisia :D .
Crosby
Oon aatellu ruveta näitä keräämään kun sitten löytyis aika kattavasti kaikki Barksinkin parhaat tarinat. Onkos nää kaikki muuten kokonaan värillisiä ettei oo mustavalkoisia nuo ekat osat?
Barksi
Kyllä alkupään numerotkin ovat värillisiä.
Crosby
Selailin tuolla inducksissa tarinasarjoja ja löysin Roope-sedän aarrearkku-sarjan ja kun katselin niitä tarinoita huomasin että kaikki muut paitsi 3 julkaistiin tässä Aku Ankan-parhaat sarjassa. Ihmettelen että minkä ihmeen takia näitä kolmea ei siinä sarjassa julkaistu? Olisivat siinä samalla myös saaneet 50 numeroa kasaan jos olisivat edes 2 näistä julkaisseet. Minun mielestäni vähän outoa. Osaako kukaan kertoa miksi näin kenties tehtiin?
Karhula
:o En omista yhtään, mutta minun koulullani on 43 ja olen myös lainannut 48 ja ne olivat hyviä, varsinkin tuo 48 ku siinä oli hyviä tarinoita. 43 on ihan hyvä, mutta se oli jo keskitasoa, ehkä jopa keskitason alapuolella. :o
Fauntleroy
Sarjan nimihän on Aku Ankan parhaat. Meinasin jo sekoittaa näihin. Mummollani on osa 3, Aku iskelmänikkarina. Painos luultavasti ensimmäinen, kun kuntoa katsoo. Muuten todella hyvä sarja joka sisältää mm. Barksin legendaarisimpia 10-sivuisia. Parasta on vaikea valita, kaikki ovat tasaista laatukamaa.
Sivuja: 1