Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Don Rosa, Kymmenen avataran aarre

(27 viestiä)
akuankka
don rosa on mun lempi piirtäjä siinä on paljon yksityis kohtii ja hauskoja juttuja ;D

Hei ja tervetuloa foorumille. Lukisitko säännöt ensimmäiseksi, ennen kuin jatkat kirjoittamista? -Jukka
Tupu Ankka
Minulla on Don Rosan Kymmenen avataran aarre-kirja.Kymmenen avataran aarre on keskiverto Rosan tarina.Toinen tarina(Avaruuden valloittajat)ei ollut niin minun mielestäni yhtä hyvä kuin Kymmenen avataran aarre.Kolmas tarina(Matka Maan keskipisteeseen)oli ehkä kirjan paras tarina ;D.Kutistuvassa kitupiikissä nähdään eräässä Carl Barksin tarinassa ollut ''atomin haihdutin''.Kutistuva kitupiikki on ihan hyvä tarina Rosalta.Viidennessä tarinassa (Valvova silmä)Aku erottaa hyvin Tupun,Hupun ja Lupun toisistaan.Tästä tarinasta pidin erityisesti. Kolumbuksen kadonneet kartat oli hyvää jatkoa Barksin tarinalle.Ankka kuningas Arthurin hovissa-tarinasta en pitänit kovin paljon.Ja viimeisestä tarinasta (Paino-ongelmia) pidin suunilleen yhtä paljon kuin Matka Maan keski pisteeseen.Antaisin kirjalle arvo sanan 9+ :).
Sininthecity
Itse pitäisin tätä parhaimpana Rosa kirjana.
Ehkä siksi että mielestäni Rosa on parhaimmillaan lyhyissä hupailuissa. Minusta Rosan pitkät seikkailusarjat ovat liian raskaita ja tietopainotteisia. Rosan pitäisi siinä ottaa mallia Barksilta joka kyllä oli tarkka faktoista, mutta ei tuputtanut niitä suoraan lukijalle.
Kirjan paras tarina oli ehdottomasti Paino-ongelmia.
Fauntleroy
Joo,onhan tuo ihan hyvä kirja, tosin ilman rosan esipuheita.
Kyllähän tuo ärsyttää kun aina katsovat siitä kirjasta.Se on kuitenkin niin pieni ja ohut...
mastermind
Heh, akuankalla on samanlainen avatar kuin minulla.
Essi Ankka
Meillä kyllä on tämä kyseinen kirja, mutta en tiedä miksi ihmeessä en sitä ole vieläkään lukenut ???. Aijon joka tapauksessa lukea sen pian. Vaikuttaa hyvältä :D
Aku Vankka
Olen lukenut kyseisen kirjan kaverilla, mutta en itse sitä omista, enkä varmaan aio edes ostaa, kun
kaupungin ainoassa kirjakaupassa kyseinen opus maksaa 42 euroa.
Kreach
Tämä on kyllä kieltämättä kokonaisuudessaan huonoin Rosa-kirja, potuttaa, kun jonkun Marja Ritolan esittelyt josta kukaan ei tajua mitään. Tarinat ovat kyllä ihan Ok-luokkaa, sisältää kuitenkin Arthurn hovissa tarinan joka on minusta ehkäpä Rosan huonoin kertomus, mutta sitten taas toisaalta Paino-ongelmia ja Avataran aarteet ovat loistavia..
Karhula
Joo, oon aivan samaa mieltä Kreachin kanssa. Esittelyt oli niin kuraa etten edes jaksanut lukea kuin yhden. Minun mielestäni kirja sisälsi yhden ainoan kunnon tarinan mielesätni ja se oli tuo Paino-ongelmia, koska se jotenkin hauska juoninen ja sopivat pituinen. Muuten en kirjasta kyllä pitänyt. :-
Lainaus käyttäjältä: Kreachsisältää kuitenkin Arthurin hovissa tarinan joka on minusta ehkäpä Rosan huonoin kertomus
Minusta tuo on myös huono, koska tarina tuo mieleeni väkisin tekemisen. Kuitenkaan en nimittäisi tätä ehkä Rosan huonoimmaksi jutuksi, koska on miehellä joitakin huonompiakin juttuja tullut kuten Korkotiilinmetsästäjä, koska mielestäni se oli jotenkin vaan tylsä.
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaOlen lukenut kyseisen kirjan kaverilla, mutta en itse sitä omista, enkä varmaan aio edes ostaa, kun
kaupungin ainoassa kirjakaupassa kyseinen opus maksaa 42 euroa.

42€! Olen nähnyt jossain mainoksessa tämän 19€ siis uuden! Meinasin viime jouluna pyytää tämä joululahjaksi, mutta loppuenlopuksi valitsin Kadonneen kirjaston vartijat ja muita Don Rosan parhaita...ja onneksi valitsinkin, jos tosiaan on Don Rosan huonoin kirja.
Ankka-fani
Varmaan tosi hyvä kirja, tilasin sen juuri eikä ole vielä tullut.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Ankka-faniVarmaan tosi hyvä kirja, tilasin sen juuri eikä ole vielä tullut.
Sanoit jossain, että sinulla on muutama Rosa -kirja, mutta mitkä?
Anteeksi puolittainen Offi.
Sivuja: 1 2