Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Disneyn sanomalehtistripit

(4 viestiä)
Samuel
Tässä otsikossa on tarkoitus keskustella Disneyn sanomalehtistripeistä yleisesti. Tuolla Piirtäjät ja käsikirjoittajat -osiossa onkin vähän keskustelua Al Taliaferrosta. Toinen kuuluisa sanomalehtistrippejä tehnyt Disney-taiteilija oli Floyd Gottfredson, jonka loistavia Mikki-sarjoja on julkaistu Aku Ankka -lehdessäkin.

Ankkojen ja hiirien lisäksi Disneyn stripeissä ovat seikkailleet myös Puolenhehtaarin metsän asukkaat. Suomessa ainakin Maaseudun tulevaisuus julkaisi joitakin vuosia sitten Nalle Puh -strippejä.

Mutta mitä strippejä Disney julkaisee tällä hetkellä? Suomessa ei taideta missään sanomalehdessä julkaista tällä hetkellä uusia Disney-sarjakuvia?
Zuppa
Lainaus käyttäjältä: SamuelMutta mitä strippejä Disney julkaisee tällä hetkellä? Suomessa ei taideta missään sanomalehdessä julkaista tällä hetkellä uusia Disney-sarjakuvia?
Ei uusia, mutta vanhoja. Ainakin satasessa on joka päivä Al Taliaferron sarjoja
Hansu Hanhi
Lainaus käyttäjältä: Keno Don RosaEi uusia, mutta vanhoja. Ainakin satasessa on joka päivä Al Taliaferron sarjoja
No ne Al Taliaferron tarinat on hyviä!!
Fauntleroy
Täälläpäin tulee aina sunnuntaisin Taliaferron strippi, joka Akkariin mahdutettuna veisi tilaa yhden sivun. Yksi asia kuitenkin mietityttää - sarjoissa ei ole tarinakoodeja. Vain onkohan niitä ollut alunperinkään? Pohjanmaa-lehdessä tulee ainakin myös, mutta ne ovat 3-ruutuisia.
Sivuja: 1