Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Roope Ankan elämä ja teot 2

(51 viestiä)
korri
Itse suosittelen myös lukemaan ensin ykkösosan, se on kuitenkin varsin yhtenäinen teos, kakkososan tarinat ovat sitten tilkettä jotka voi lukea perään.
Etsivä Kaasi
Jes eilen sain elämä ja teot 2. Suomalaisesta ostin. Hintaa: 30€. Ihan mahtava teos. :D
Uka Ankka
Taitaa mennä niin että lainaan kummatkin kirjastosta, en ainakaan joululahjana kumpaakaan toivo, ellei synttäri lahjaksi
Crosby
Varmaan tuon boksin vois ostaa. Kun ykköstä en ole vielä lukenut ja vaikka monet kakkosen tarinoistakin löytyy niin onhan se helppoa lukea ne yhdestä kirjasta. Ja kun kirjat ja boksi on vielä siistin näköisiäkin.
crackmann
Hieman vanha aihe, mutta nostelen vähäsen :P Itse ostin eräästä (tässä jääköön nyt nimeämättä) kyläkaupasta RAEJT2, joka maksoi 33€, mutta oli kyllä hintansa väärti, varsinkin kun sain vielä nimikirjoituksen Rosalta 1. ja 2. osiin, kumpaankin. Tuli siinä Rosan kanssa vähän juteltuakin, ja hän sanoi, että kannattaisi ostaa uudempi 1. osa, koska se ei sisällä uudelleenvärityksiä tms., ja että se on rutkasti parempi kuin vanha painos 1. osasta, joka minulla sattui jo olemaan (olisin sen muuten ostanutkin sen uuden). Mutta aivan mahtavat tarinat, kummassakin kirjassa :)
Karhula
Minä sain tämän tänään Joululahjaksi. ;D
Upea kirja vaikkei ykköstä voitakkaan. :P
Sivuja: 1 2 3 4