Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: B-numerot

(28 viestiä)
Barksi
Onko teillä erikoisnumeroita eli B-numeroita ( varmaan kaikilla on ). Niitä pitäisi tulla useammin. Elokuva erikoisnumerot ovat ehkä parhaita. Taikaviitta numero oli myös aika hyvä. Mistä numeroista te pidätte? Kommentteja.
submin
Jaa-a, onhan niitä. Jonkun vuoden kolmessa viimeisessä numerossa (oisko 2001) oli tarzan-liitteet, olivat ihan OK. Sitten on vuodelta -99 Kalevala-Ankka, sekä myös mainitsemasi Taikaviitta löytyy. En nyt muista enempää..
Heka
Samat kun Subminilla ja vähän lisää.
Löytyy myös melkein kaikki joulumantelit ja ne Pelle Peloton -extrat... mitkähän niiden nimet oli... idealamput?
Ja sitten löytyy Kaunotar ja Kulkuri ja Pocahontas -lehdet (b-numerot).
Barksi
Minulta löytyy Lumikki , Mikki Hiiri ja Pavunvarsi , 101 Dalmatialaista , Taikaviitta , Akun eka numero ( uusinta painoksina ), Akun 50 vuotis juhlanumero ( myytiin Linnanmäellä ) ,Bittiankka , Kalevala-Ankka, Aku Ankan Lukujuhla , Idealamppu 1 ja 2 , Pocahontas , Aku Ankan pressisarjat , Bambi , Aku Ankan vitsisarjat , Dumbo lentävä norsu , Aku Ankka ja koralliluolan Kummitus , Kaunotar ja Kulkuri, Sähkölaitos Ankka ja Liisa Ihmemaassa. Sitten on pari Jouluparaatia. Ai niin Atlantiskin vielä. Enempää en löytänyt mutta voi olla ettei niitä olisikaan ollut enempää.
Heka
Niin minullakin on se lintsi-juttu.
Barks! Älä leveile Lumikillasi. Se on 70 -luvun uusintapainos!!! :-/
Barksi
Totta. Sehän on se uusinta painos. :-O
Barksi
Lainaus käyttäjältä: HekaLöytyy myös melkein kaikki joulumantelit
Tarkotat kai Jouluparaateja (niin ainakin minulle olet sanonut). Niitä tuli kyllä jo 50-luvulla tai ainakin joku vastaavan niminen lehti. Jos sinulla on kaikki niin sinähän voit myydä ne minulle. :D
Leo
Lainaus käyttäjältä: BarksTarkotat kai Jouluparaateja
70 -luvulla ilmestyivät Joulumantelit, jotka olivat reilusti pienempiä kuin nomraalit lehdet. Näitä minulla on yksi. Sitä en sitten tiedä, mitä Heka omistaa.
Barksi
Minulla on muutama Joulumanteli eli kaksi.
Anaconda
Noita on kertynyt jonkin verran, vanhin on Sähkölaitosankka.
Barksi
Onko sähkölaitos Ankan kansi julkastu jossain muunkin Aku Ankka lehden kannessa. Jos on niin voi olla että minulla on se kun en ole ihan varma. Minun mielestä se on kyllä se aito.
Anonymous
Onhan noita jotain esim. kalevala-numero.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: BarksOnko sähkölaitos Ankan kansi julkastu jossain muunkin Aku Ankka lehden kannessa
Sama kansi eri kulmasta on ainakin AA:n numerossa 35/77.
Anonymous
Onhan noita muutama kolahtanut postilaatikosta. Kaleavala-Ankkaa ja Akkarin näytenumeroa yms...
Anonymous
Noita B-numeroita sais tulla kyllä enemmänkin.. Pellen idea lamput ovat hyviä B-numeroita, mutta en suostu tajuamaan miksi se Tarzan sarjakuva piti julkaista aku ankan mukana :|... Itse en ainakaan olisi suuremmin pettynyt jos moista tarinaa ei olisi tullut. Kommentoisin muitakin B numeroita mutta nyt ei tule muuta mieleen :)
B-Numeroita lisää !!!
Sivuja: 1 2