Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Rahat vai kolmipyörä?

(5 viestiä)
Fauntleroy
Rahat vai kolmipyörä? 1 000 kysymystä Carl Barksista.
Triviakirja keskittyy tällä kertaa ankkamestari Carl Barksin Disney-sarjakuvatuotantoon. Kysymysten vaikeusaste vaihtelee hurjan helpoista varsin vaikeisiin. Ehdotonta ajanvietettä perheen eri-ikäisille ankkaharrastajille!

Onko kellään tätä kirjaa? Kiinnostaisi tietää minkälaisia kysymyksiä ovat.Tuossa Kuplassa tai tuutissa oli varsin paljon Barks-aiheisia kysymyksiä.Ei kai ole samoja kysymyksiä? Veikkaan muuten,että 1000s kysymys on: Montako sangollista vettä virtaa joka päivä ankkalinnan kanavan kautta?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyVeikkaan muuten,että 1000s kysymys on: Montako sangollista vettä virtaa joka päivä ankkalinnan kanavan kautta?
Ei ole. Tuo kysymys oli edellisessä kirjassa, eihän sitä voi kahdesti laittaa.

Ja tottahan toki minulle tuo kirja on. Osa kysymyksistä on todella hankalia, mutta suurimpaan osaan osasin vastata oikein. Mutta kyllähän tuosta iloa riittää, eli suosittelen tuota kaikille Ankka-faneille riippumatta siitä, oletko Barks-fani vaiko et.
Karhula
Saatan ehkä ostaa, mutta mitä todennäköisimmin lainaan kirjastosta, kun on ollut rahat vähän niukassa viime aikoina, eli katsotaan nyt ostanko ::)
Turtana
Haluaisin kovasti ostaa, mutta en usko rahojen riittävän. Ostan ehkä joskus tulevaisuudessa kun hintaa alennetaan tai kun rahaa on enemmän... Selailin sitä kerran kirjakaupassa, ja osa kysymyksistä oli varsin helppoja ja osa ei. Sehän riippuu täysin siitä, mitä tietää tai muistaa.
Aku Vankka
Katsotaan.
Ostaako, vai eikö osta?
Siinä vasta kysymys.
Sivuja: 1