Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankka-lehtien kannet

(19 viestiä)
KoDo
Eli, mitä mieltä olette Aku Ankka-lehtien kansista? Nykyäänhän melkein joikaisen kannen on tehnyt Ulrich Schröder ja Vicar. Minun mielestäni paras kansien piirtäjä koskaan on Don Rosa (tämäkään ei ollut mikään yllätys :D ).
Minun mielestäni Aku Ankka - lehtien kannet ovat nykyään hauskempia, kuin ennen, vaikka poikkeuksiakin löytyy. Kaikki ovat myös varmaan huomanneet, että lehtien kannet ovat ruvenneet toistumaan. No, kuitenkin, kaikki vain äänestämään :)
akuankka1313
Kohtalaisia. Joskus niissä ei ole hyviä vitsejä ja piirtäjätkin ovat huonot :|
Zuppa
Parempia kuin taskareiden. Taskareissa oli ennen sentään joku vitsi, nykyään siinä on kuva vain ekasta tarinasta(tai jostain muusta). Eli: hyviä ne ovat.
Barksi
Vicar tehnyt suurimman osan kansista? Julkean olla erimieltä. Vicar ei ole juurikaan kansia piirtänyt. Tosin nyt on muutama kansi tainnut tulla Aku Ankassa.
Nigoz
Lainaus käyttäjältä: Keno Don RosaParempia kuin taskareiden. Taskareissa oli ennen sentään joku vitsi, nykyään siinä on kuva vain ekasta tarinasta(tai jostain muusta). Eli: hyviä ne ovat.
Olen täysin samaa mieltä. Ja yleisin Aku-kansien piirtäjä taitaa olla Michel Nadorp ta Wilma van den Bosch. Typerimmät taskarikannet löytyvät päälle 270. Huonoin on ehkä terveisiä ankkalinnasta.
jarski
Pistin kohtalaisia. Parhaita kansia piirtää kyllä Don Rosa. Laitoin kohtalaisia koska joskus niitä piirtää joku josta en erikoisemmin pidä. Toinen seikka on että joskus vitsit ovat aika kuivia.
samppali
LAitoin kohtalaisia. joskus hyviä, joskus taas huonoja. Ei oikein kiinnosta jotkut huonosti onnistuneet vitsi tms. kannet. esimerkiksi viime lehti edusti kärkikastia. Jippes osaa! :)
Crosby
Suunnilleen 2/3 on omasta mielestäni hyviä. Hollantilaisethan niitä taitaa enimmäkseen nykyään tehdä.
Hupu
Suurin osa mielestäni on hyviä. Melkein jokaisessa on jokin hauska "vitsi". Poikkeuksia tietenkin löytyy, mutta minu mielestäni Akujen kannet ovat hyviä.
noutsi
Ei Aku Ankassa oikein mitään huonoja kansia olekaan. Ne kaikki ovat ihan keskiverto hyviä. Kelpaa ainakin mulle.
Karhula
Sanoisin, että vuosien 1953-1982 vuosien kannet ovat huonoja ja vuosien 1983-2008 kohtalaisia.
HN Erkka
No jos pitää arvostella niin sanoisin kohtalaisia... :)
Eli ei mitään parhaita mutta ei ihan huonojakaan.
Etsivä Kaasi
Kohtalaisia, joskus hyviä, joskus huonoja. Don Rosan kannet ja esim: Cavazzanon tämän vuoden kansi ovat todella hyviä. :)
Juhna
Kyllä lehtien kannet on ihan hienoja ja hyviä ei valittamista, mut taskareitten kannet on laskenut todella paljon viime vuosina kansi liittyy aina jollainlailla tarinaan johonkin kohtaan josta ei mun mielestä saa kauhean hauskoja aiheita, Mut kaippa on vähän ideat loppuneet kesken noista kansista että näin pitää niitä kansia tehä. Kyllä ennen oli paljon paremmin tämä asia :)
Kääk13
Mielestäni vitsikansia käytetään jo ihan liikaa.
on hyvä, että jossain julkaisuissa käytetään myös juuri tarinaan liittyvää julistemuotoista kantta.
Mitä jos Rosa tekisi vain vitsikansia?
Akkarissa, Roopessa, AA satasivuisissa ja monissa albumeissa ja kirjoissakin on aina vitsikannet.
Niistä ei saa mitään tietoa sisällöstä, vaan täytyy itse selata läpi jokainen sivu, että saa tietoon mitä teos sisältää. Itse kun teen sarjakuvia niihin tulee aina tarinaan liittyvät kannet, eikä mitään vitsejä.
Olen myös piirtänyt tällaisia ihan oikeisiin tarinoihin liittyen.

Mutta olen sitä mieltä, että kannet ovat oikein hyviä.
Hyvä juttu on myös se, että taskareissa on tarina kannet.
Osaa jo valmiiksi odottaa ensi kuun numeroa.
Se on tämän päivän mainosta.
Sivuja: 1 2