Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Paras sarjakuva lehti ( Disney )

(30 viestiä)
Barksi
Aattelin että tänne vois laittaa kaikki lempi Disney sarjikset. En laita Aku Ankka ollenkaan koska se voittais kumminkin!
Leo
Hyvä että Aku Ankka jäi pois niin hajontaa on enemmän.

Laitoin Taskukirjat, mutta oikea vastaus olisi kai "muu". Se on kuitenkin niin iso aihepiiri ja siihen kuuluvat Ankalliskirjastot, juhlasarjat, Rosa-kirjat yms. jotka ovat parasta Disneyä. Mukana olisi kuitenkin paljon floppejakin.
Anonymous
Roope-sedän laitoin, nyt uusien uudistusten ansiosta se on loistava! Seuraavana olisi tullut Iines, vaikka se sisältää uusintoja, sen takia Roope-setä.
Leo
Lainaus käyttäjältä: eza90Roope-sedän laitoin, nyt uusien uudistusten ansiosta se on loistava! Seuraavana olisi tullut Iines, vaikka se sisältää uusintoja, sen takia Roope-setä.
Sisältääkö se muka uusintoja? Mä en tiennyt...
Barksi
Disney kirjat ei ole lehtiä joten eihän niitä voi äänestää! :x
En kai sanonut tarpeeksi selkeästi.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: Leo LehtinenSisältääkö se muka uusintoja? Mä en tiennyt...
Ainakin uudemmassa (2/2003) oli tatina Tuntematon typykkä tai Typykkä en nyt muista oli julkaistu Akkarissa ja taisi olla myös sarja Mestarikin? En ole varma. Ekassa Iineksessä ei mun muistaakseni ollut uusintaa, mutten oo varma!
Leo
Ekassa Iineksessä oli kyllä se maljakkohupailu uusintaa... Muuten en oo huomannu.
Barksi
Ekassa Iineksessä oli myös se palapeli tarina uusinta!
Leo
Mistä Taikaviitasta muuten puhutaan? Onhan erikseen Taikaviitta2000 ja Taikaviitta (sama lehti eri nimi tosin ;) ). Molemmat ovat tosin jo historiaa...
Barksi
Taikaviitta2000 on se mitä minä tarkoitan. Ajattelin että kyllä se jonkun mielestä on ihan hyvä. :D
Anonymous
Mikin Dekkaripokkarit on älyttömmän hyviä :D

Tota sitte, jos jollain olis listattuna kaikki taskareiden ns. kova yksityisetsivä Mikki - tarinoista nii heitäppä tähän se. Niitä kyseisiä samalla lailla kuin Mikin DP:issä piirrettyjä Mikki - tarinoita on ilmestynyt myös taskareissa, niitä meinaan.
Shinkansen
181, 196, 202 taskaritietokannan mukaan
Etsi niistä kokeeksi. Niissä Mikki ainakin kantaa sitä ruskeeta hassua takkia
Leo
UUsin pokkari "Hiiri joka tiesi liikaa" oli aivan loistava! Uusintaa DP:stä, muttakun niitä mulla ei ole...
Anonymous
Vastasin taskukirjat, ne tavallisimmat ankkalehden jälkeen. Joku alkaa kohta spekuloimaan kun valitsin sanan tavallisimmat, mutta spekuloikoon ;)

Iines-lehdestä voisi poistaa kaikki ylimääräinen, kuten myös kiiltokannet. Hintakin putoaisi kivasti, ja ehkä lukijamäärä lisääntyisi. Tietenkin on totta että aku ankkaa lukee suuri osa suomen väestöstä, mutta perinteiseen akuankkaan tykästyneet eivät osaa arvostaa uusien tulokkaiden päälle. Kaikille ihmettelijöille tiedoksi: en tarkoita iines ankan olevan uusi tulokas.

Pidän aku ankasta, pidän kaikista lisukkeistakin. Taskukirjoja kerään mielelläni, ja lehtikin tilataan kotiin. Säikähdän vain näiden lehtien hintoja joskus. Ylimääräisen materiaalin poisto niin sitten Saippiskin tykkää entistäkin enemmän. ;)
Anonymous
Taskukirjat on kyllä välillä todella hyviä, mutta äänestin silti Taikaviittaa. Tuo (jo lakkautettu) lehti oli ihan huippu. Keräsin tuossa viime vuonna pikkurahalla miltei koko sarjan huutokaupasta ja antikasta. Harvoin olen nauttinut sarjakuvasta yhtä paljon. Rohkeasti erilainen ympäristö ankkasarjikseen. Supersankari-scifi -meininkiä ja jopa hiukan synkkyyttä paikka paikoin. Meinasi leuka tippua, kun yhdessä loppupään lehdessä käytiin jotain galaktista sotaa ja julmetun ison emoalus/risteilijä tms. räjähti tuhannen päreiksi. Siinähän kuukahti varmaan tuhat tyyppiä! Miten moista voi näyttää Disney-lehdessä?! Whoaa!

Hyvä meininki. Harmi, että loppui Suomessa, eikä italiakaan taitu (saapasmaassahan sarjaahan on tehty vaikka kuinka paljon).
Sivuja: 1 2