Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Roope-sedän aarrearkut

(8 viestiä)
Anonymous
Mielestäni Uriosin piirrosjälki mm. "Ankka-klaanin skottikuvioissa" muistuttaa kovasti noiden Bargad -studion piirtäjien (joihin ei ainakaan Inducksissa ole merkattu Uriosta) viimeistelemiä albumeja. Lisäksi kummastelen sitä, miksi Jumboissa on muutettu puhekupla- ym. tekstejä näistä tarinoista. Tilanpuute lienee osasyy, mutta muihin tarinoihin ei tiemmä ole samalla lailla kajottu, ja menettely on muutenkin kummallinen. Onko Jumboissa julkaistut tarinat suomennettu kokonaan uudelleen?
Hupu
Näyttää olevan aika yksimielistä.
Bomber
Yhen olen lukenut, ja se oli Katalonian keikka. Se on kylläkin nyt hukuksissa, mutta kyllä se hyvä oli!
Crosby
Eikös niitä ole ainakin inducksin mukaan vielä yksi lisää? Nimi oli kai Seikkailu Munchenissa tai jotain sinnepäin. Harmi kun eivät voineet näitä kaikkia sitten saman tien julkaista Aku Ankan Parhaat-sarjassa vaan piti jättää osa pois. Outoa toimintaa mielestäni.
Barksi
Valitusta sanomalle, niin eiköhän se tarina julkaista jossain.
Samuel
Manhattanin köyhä vanhus oli hyvä. Se muistuttaa ehkä hieman Rosan "Hänen majesteettinsa Roope Ankka" -tarinaa, mutta tässä Roope omisti koko Manhattanin.
Karhula
Minun mielestäni paras on Ankkaklaanin Skottikuviot,
koska siinä oli jännitystä. :)Muita en olekaan lukenut. :P
Kääk13
Miksei tuossa ole tarinaa Roope-setä ja automobiilit?
Eikö se kuuluisi myös samaan sarjaan?
Voin erehtyä...

Muutaman tarinoista olen kyllä lukenut ja kovasti tykännyt. Itselläni on ainakin yksi albumi ja pari Jumboa joista näitä olen lueskellut.

Parasta en sano, kun en kaikkia ole lukenut.
Sivuja: 1