Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Uusi Rosa-kirja?

(20 viestiä)
Anonymous
Tietääkö kukaan mitään uudesta Rosan kokoelma-kirjasta? Sen minä tiedän että se joskus syksymmällä ilmestyy.Mutta tietääkö kukaan mitään tarinoista joita kirjaan olisi tulossa ???

//Submin muokkaili
Fergus
Luultavastio mukana on ainakin kirje kotoa. Muita ei nut tule mieleen. Ehkä joku historia juttu ésim se panaman kanava tai sitten se indonesia jakso.
Anonymous
Hyvä,että nuo tarinat löytyy.En aina nimittäin jaksa ruveta penkomaan kaappeja,jos haluan lukea kyseiset tarinat.
Anonymous
Hauskaa, että Rosalta on kirja tulossa! :)
Fergus
Niin juu. Mutta sehän ei periaatteessa ole edes roopen kertoma juttu eikä
historiassa tapahtunut. Vaan jos nyt oikein muistan niin eikös se ole se jossa Milla heittää ittensä menneisyyteen ja yrittää pölliä ensilantin. Jonka Fergus pelastaa. Ja eikös se käy sillä rupert ojankaivajallakin ja milla magialla... Aika sekava mutta hyvä tarina.
Oletteko muuten huomannut että se on kroisoksen isä joka tuo sen roopen onnenlantin skotlantiin. Eli Howard ankkefeller muistaaksni jotenkin sinnepäin. Eli kroisos olisi maailman rikkain ankka ilman hänen isäänsä. Tai sitten ei...
Mutta itse topicciin. Luulen että seuraava kovakantinen sisältää yhden pitkän ja paljon vitsisarjoja. Veikkaan myös etä Roope Ankan elämä ja teot pysyy sellaisenaan mutta julkaistaan myös joku toinen kovakantinen jossa keskittyy enemmän hänen keski-ikävaiheeseen. Siis nuori Roope muttei lapsi.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: FergusOletteko muuten huomannut että se on kroisoksen isä joka tuo sen roopen onnenlantin skotlantiin. Eli Howard ankkefeller muistaaksni jotenkin sinnepäin. Eli kroisos olisi maailman rikkain ankka ilman hänen isäänsä. Tai sitten ei...
Howard Pennonen.
Fergus
Tietysti eihän sukunimi voi pojalle tuosta vaan muuttua. Tosin tuosta on syyttäminen suomentajia jotka eivät tarinan ensimmäisen julkaisukerran aikaan vielä tienneet kuinka tarkka Rosa on tuollaisissa asioissa. Sinänsä aiika kornia että juuri kroisoksen isä on Ankkalinnan kahden rikkaimman ankan omaisuuden "alullepanija", sillä hänhän juuri opetti Roopea mainariksi tarinassa Kuparikukkulan kuningas.
scrooge_idol
Ehkä nyt vähän aiheen vierestä, mutta pitää nyt avautua tästäkin; eli onko kukaan muu huomannut että nämä Rosan ankkakirjat on alkaneet kaupallistua! Mielestäni hinnat oli sammon salaisuuteen asti ok, mutta sitten yht'äkkiä sivumäärä alkoi laskea, monet tarinat oli ainoastaan pari vuotta sitten olleet lehdessä ja hinta nousi tosi paljon! Arghh... :|

Olisko kustantamon vaihdon syytä tai jotain, ei ainakaan Rosan. (Ja anteeksi huono suomen kielioppi.)
Anonymous
Minäkin olen huomannut tuon hinnan kohtuuttoman nousun. :(
Fergus
Kyllä Rosan kirjoitukset alkavat harvenemaankin kun lähes kaikki on jo jossain kokoelmassa. Ja niinhän se on että kun kysyntä kasvaa niin hintakin nousee. Eli mitä enemmän jotain tuotetta ostetaan sen korkeammalle hinta nostetaan koska ihmiset silti hankkivat sen. Siihen autaa vain boikotti. Mutta emmehän me rosan teoksia ala boikotoimaan emmehän?
Fergus
Kyllä Rosan kirjoitukset alkavat harvenemaankin kun lähes kaikki on jo jossain kokoelmassa. Ja niinhän se on että kun kysyntä kasvaa niin hintakin nousee. Eli mitä enemmän jotain tuotetta ostetaan sen korkeammalle hinta nostetaan koska ihmiset silti hankkivat sen. Siihen autaa vain boikotti. Mutta emmehän me rosan teoksia ala boikotoimaan emmehän? Tämä on surullinen viesti joten korostan sitä kolmella epähymiöllä. :( :( :(
scrooge_idol
Sen viimesen Avatarakirjan olis kyllä voinut laittaa boikottiin kun Egmont tai mikä lie julkasi sen Rosalta kysymättä ja ilman lupaa eikä edes antanut sitä kirjan tuottoa sille. (Jotenkin tännäpäin). Mutta pakkohan nämä kaikki kirjat on ostaa ja Rosaa en ala boikotoimaan..! Lisää surumerkkejä :| :x :'(
Fergus
Joo ja se oli tosi typerästi tehty kun Rosan omat esittleyt eivät olleet tarinoiden yhteydessä vaan siinä oli jonkun suomalaisen ihan turhia sepustuksia. Rosa tarinat pitäisi ilmeisesti tilata henkilökohtaisesti että tuotto menisi oikeaan paikkaan ja tarinoiden alussa olisi Don Rosan omat selitykset.
scrooge_idol
Asiaa! Ja samalla maksaa sille vähän parempaa palkaa, itse kertoi saavansa vähämmän kuin vaimonsa joka työskentelee opettajana! Vielä tarvitaan joku raharikas (Roopea ei lasketa) ja Ankkisfoorumin oma kustannusyhtiö olisi valmis ja voisi yksinoikeudella alkaa ostamaan ja myymään Rosan tarinoita. Itse tietty lukea ne ensin moneen kertaan :)
Jenni
Kirjan nimi on Musta Ritari (ja muita Don Rosan parhaita..), kannet ovat mustat. Etukannessa komeilee tietenkin nimikkohenkilö. :)
Sivuja: 1 2