Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Uusi Rosa-kirja?

(20 viestiä)
Barksi
Mistä sait tuon tietää. Voisi käydä katsomassa...
timoro
Lainaus käyttäjältä: scrooge_idolSen viimesen Avatarakirjan olis kyllä voinut laittaa boikottiin kun Egmont tai mikä lie julkasi sen Rosalta kysymättä ja ilman lupaa eikä edes antanut sitä kirjan tuottoa sille.
Kustantamo ei ole missään vaiheessa vaihtunut, vain nimi. Sanoma OY on aina ollut kirjojen takana. Disneyn lisenssin omaavan tanskalaisyhtiö Egmontin kanssa tehdyn sopimuksen mukaan kaikki oikeudet sarjoihin siirtyvät yhtiölle ja Disneylle, tuottoa tai rojalteja ei ole koskaan annettu yhdellekään Disneyn sarjoja tehneelle piirtäjälle tai käsikirjoittajalle. Ylimääräisiä lupia tekijöiltä ei tarvita.

Timo
scrooge_idol
Kiitos asian korjauksesta..!
Heka
Tuota opusta olenkin odotellut. Toivottavasti siitä ei tule yhtä laiha, kuin Kymmenen avataran aarre, jossa näkyi selkeästi jälkivaikutukset Rosan lakosta. Voihan toki Rosalle meilata, jos on huolestunut kirjojen laadusta. Tokihan hänellä luulisi olevan jonkinlainen vapaus päättää siitä.
Jos ei ole, luulisi hänen olevan edelleen lakossa... :D
Leo
Lainaus käyttäjältä: HekaTokihan hänellä luulisi olevan jonkinlainen vapaus päättää siitä.
Ei taida olla ;) Herrahan kuolisi nälkään, jos ei töitä tekisi ja fanithan siitä kärsisivät, joten lakko olisi pidemmän päälle hyödytön.
Sivuja: 1 2