Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Syksyn 2005 Ankka-uutuudet

(5 viestiä)
Leo
Lähteenäni käytän SanomaMagazinesin Syksyn kirjauutuudet 2005 -ilmaisläpyskää.

Kupla tai tuutti - 1000 kysymystä Aku Ankasta ja Ankkalinnasta -tietovisakirja ilmestyy viikolla 41. Sivuja kirjassa on 192. Suositushinnaksi on merkitty 29€, mikä on aika kallista, mutta kirjan tekijöihin kuuluu sentään itse Markku Kivekäs ja Tero Kyhyräinen. Ja kysymyksiäkin löytyy kokonaista 1000kpl. Näin SanomaMagazines kertoo kirjasta:
Lainaus käyttäjältä: SanomaMagazinesKoko perheen hauska triviakirja, jossa suomalaisten Aku Ankka -tietämys pannaan koetukselle. Kysymyksien vaikeusaste ulottuu hurjan helpoista uskomattoman umpivaikeisiin. Kysymysten kekseliäisyydestä ja faktojen oikeellisuudesta huolehtivat Aku Ankan legendaarinen päätoimittaja Markku Kivekäs ja vuoden 2001 suuressa Ankka-tietäjäkisassa ylivoimaisen voiton vienyt lehtori Tero Kyhyräinen. Teoksen värikkäästä ulkoasusta vastaa palkittu graafinen suunnittelija Jiipee Mattila
Kuulostaa hyvältä ja ostan jos rahaa riittää.

Don Rosa -sarjakuvakirja ilmestyy viikolla 43 ja läpyskä ei anna ymmärtää Rosan vierailevan syksyllä Suomessa. Suositushinta on 38€ ja sivumäärä 176 sivua.
Lainaus käyttäjältä: SanomaMagazinesAku Ankka -lehden suosiotuimman taiteilijan amerikkalaisen Don Rosan tarinoista koottu kovakantinen on jo kuudes Rosa-kirja Suomessa.

Ensimmäisen ankkatarinansa 1980-luvun puolivälissä piirtänyt Rosa jatkaa ankkatarinoillaan Carl Barksin jalanjäljissä. Barksin tapaan Rosa lähettää ankat matkoille pitkin maapalloa, joten myös historialliset ja maantieteelliset asiat on tutkittu huolellisesti.

Tämänkertainen Rosa-kokoelma pitää sisällään mm. legendaarisen Mustan Ritarin ensiesiintymisen sekä peräti kolme Rosan rakastettua synttäritarinaa: Tupun, Hupun ja Lupun kunniaksi tehty K.A.S.V.A.T.U.S.O.P.P.I.A., Roope-sedän juhlatarina Kaikkein mieluisin lahja ja Hannu Hanhen ensiesiintymisen 50-vuotispäivää juhlistava Kolmoistikliaisen merkki ovat kaikki kirjassa mukana. Muita teoksesta löytyviä legendaarisia sarjoja ovat mm. Eldoradon viimeinen valtias ja Hollantilaisen salaisuus.

Pientä rahastuksen makua. Luultavasti tämä tulee kuitenkin ostettua, mutta ilman uusia tarinoita ja ilman Rosan vierailua - aika kuivaa.

Lentävät ratsumiehet kirja maksaa 32€, ilmestyy viikolla 42 ja sivuja siitä löytyy 176.
Lainaus käyttäjältä: SanomaMagazinesTuntemattomassa maassa, unohdettuna aikana... hirmuinen musta lohikäärme pitää kansaa kauhun vallassa. Urheat ritarit Hessu, Mikki ja Kuru Korppi käyvät kamppailuun julmaa petoa vastaan. Lentävät ratsumiehet on italialaisten Disney-taiteilijoiden Francesco Artibanin ja Marco Forcellonin luoma huikea, 120-sivuinen fantasiaseikkailu. Kirjan muissa tarinoissa seikkailevat myös Aku, Roope ja ankanpojat.
Jos tämä on edes puoliksi yhtä hyvä kuin viime vuoden vastaava Lohikäärmeherrojen valtakunta niin hyvää on odotetetavissa! Piirtäjävierailuista ei erikseen mainita, mutta kaikki on mahdollista.

Muita uutuuksia ovat Aku Ankan murrealbumi peräpohjalaisittain puhuttuna (6,50€) viikolta 43 ja Aku Ankan jouluparaati -lahjapakkaus viikolta 43, hinta 33€ sekä tietenkin Ankantekijät 4: Marco Rota, jonka yhteydessä herra Rota myöskin vierailee Suomessa.

Mielipiteitä? Mitä ko. tuotteista ostatte ja mitkä vaikuttavat hyviltä? Kunhan kirjat ilmestyvät niille perustetaan jokaiselle oma aihe. Sitä aikaisemmin näistä kirjoista käytävä keskustelu (poislukien Ankantekijät 4) käydään tässä topicissa.
Anaconda
Uuden Rosa-kirjan hinta on todella suolainen. Kate on ainakin kohdallaan!
Triviakirja vaikuttaa mielenkiintoisimmalta ylläesitellystä kirjakolmikosta.
Anonymous
Varmaan ostan ainakin tuon Don Rosan uuden kirjan. Myös Marco Rotan Ankantekijät-kirja kiinnostaa. Aku Ankan murrealbumit ovat tietysti myös aina hauskoja.
Egoisti
Ei ole varmaa ostanko mitään noista, koska ajoittuu niin paljon muutakin ostettavaa syksylle. Kyllähän varmaan ostasin kaikki jos vain rahaa olisi enemmän kuin liikaa.

Eniten näistä kirjoista kuitenkin kiinnostaa Don Rosan kirja, vaikka siinä ei mitään uutta olisikaan. Saattaapa olla sellaisiakin tarinoita joita en ole itse aikaisemmin sattunut näkemään, eli minulle siis uusia.

Lainaus:Tämänkertainen Rosa-kokoelma pitää sisällään mm. legendaarisen Mustan Ritarin
Jostain syystä en ole ikinä pitänyt Mustasta Ritarista.

Myös tuo 1000 kysymyksen kirja kiinnostaa. Toisaalta ei kovinkaan ihmeellinen teos, mutta kiinnostaa kuitenkin ne kysymykset mitä se pitää sisällään. Jos tämä vain löytyy jostain sopivaan hintaan, tulen tämän hankkimaan kuten myös tuon Don Rosan kirjan.

Muut kirjat eivät näin nopeasti katsottuna näytä kovinkaan ihmeelliseltä, mutta kyllähän se mielipiden voi muuttua kaupassa pikaisen läpiselauksen jälkeen. ;)

Lainaus:Nuo hinnat olivat siitä läpyskästä poimittuja "suositushintoja". Hyvä jos Suomalainen alentaa niitä.
Omasta mielestäni SKK on kallis noin yleisesti ottaen kun vertaa joihinkin muihin kauppoihin. Mutta valikoima on paljon suurempi kuin tavallisessa Cittarissa tai Anttilassa. Ainakin mitä olen myyrmannissa katsellut, niin SKK on melkein ainoa paikka josta voi kuvitella löytävänsä jotain. :?
PetteriZ
Lentävät ratsumiehet: Mielestäni ihan surkea enkä aijo ostaa mutta ilmaiseks ottaisin ehkä :D

Kupla tai Tuutti:Toi on tosi hyvä ja ostin sen joulurahoilla. Siinä on kasapäin uutta tietoa kokeneillekkin ankisteille !!!!

Musta Ritari:Sain sen joululahjaksi ja mielettömän hyvä on ollu (vaikka kaikki sarjat olikin ennenjulkaistuja)!!! :D
Sivuja: 1