Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Kirjoittaja

Aihe: Don Rosa

(576 viestiä)
Barksi
Mennäänkö samaa matkaan. ;D Kannattaa varmaan joo mennä mahdollisimman aikaisin. Jonoa syntynee jo reilusti ennen Rosan tuloa. Toivottavasti kylmä ja sateinen sää pelottaa ihmiset poissa. Ei tarvitsis jonottaa...
Crosby
Onhan tuo kuva tosiaan ihan hieno. Ja kyllähän se Don olisi jos jonkun tuosta Roopen viimeisestä seikkailusta tarinan soisi tekevän. Mutta toisaalta se olisi aika ongelmallista tehdä enää Roopesta lisää muita tarinoita omasta mielestäni jos Roope olisi kuollut jo jossain tarinassa aiemmin. Ja nuorimmat lukijat tuskin tuosta tykkäisivät hirveästi. Mutta eipä tuosta kai nyt ole ollut suunnitteillakaan mitään tarinaa? Ainakaan ihan vakavalla mielellä. Ainakin itse toivon ettei tuollaista tarinaa nähdä vielä pitkiin aikoihin jos ikinä missä Roope olisi kuollut. Tai sitten tekisi siitä jonkun oman erikoisjulkaisun jonka halukkaat voisivat ostaa.
jho
Barksi: Toivottavasti just niin, että räntä ja muu sonta mitä taivaalta tulee ei karkota ihmisiä pois paikalta, että Rosa kokee ittensä suosituks ja tulee pian taas uudelleen. ;) :P

Ja mua kans vähän heikottaa kun kattoo noita paikkoja missä Rosa vierailee: Honkkari, Säästökarit (molemmat jotain ihme sekatavarakauppoja), Autokeskus (autokauppa), Parolli (varaosakauppa). Luulis nyt jotain ostoskeskuksia ja kirjakauppojakin kiinnostavan maailman suosituimman Disney-taiteilijan saapuminen Suomeen. Kirjat vois mennä ihan hyvin kaupaks..
Kurmeloinen
Omituisissa paikoissa tosiaan järjestetty nuo tilaisuudet. Mitäköhän Don itse tästä tuumaa?
Missä muuten tuo Kampin Kauppatori edes tarkalleen on, jossain siellä ulkona näemmä kuitenkin? Onko se se "pääaukio" siellä pihalla?

Itse olen tyttöystävän kanssa varmaan aikasin jo menossa. He.

Aion pyytää nimmarin Roope Ankan elämä ja teot -kirjaani, ja toivon että Rosa myös ottaisi vastaan pikkuisen piirustuksen minulta. :)
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenMissä muuten tuo Kampin Kauppatori edes tarkalleen on, jossain siellä ulkona näemmä kuitenkin? Onko se se "pääaukio" siellä pihalla?
Eivät ole osanneet laittaa tuon nimeä oikein, eli Narinkkatoria tarkoitetaan. Sijainnin näkee esim. tuosta: http://www.kamppi.fi/files/Kamppi_street_map.jpg
Kurmeloinen
Aah, ok, kiitos. Tuolla sen kuvittelinkin olevan. Hrrr, taitaa tulla kalsea aamu siellä jonotellessa.
Kääk13
Voi minä en oikein tiedä pääsenkö ollenkaan moikkaamaan mestaria.
Aikataulut vaan ovat niin ihmeelliset ja väärät tietyissä paikkakunnissa. :-

Yksin en myöskään haluaisi matkaan lähteä. Kavereilla tuntuu olevan niin paljon omaa tekemistä kouluissa, etteivät oikein viitsi olla poissa sieltä tuntiakaan.
Luovuttavat liian helposti. >:(

Onko kellään tietoa, tuleeko on Rosan Lahteen? ???
Barksi
Menin tänään n. klo 11.30 paikalle Kamppiin. Jonoa ei ollut kertynyt yhtään. Rosa tuli paikalle klo. 11.40 ja tuli juttelemaan minun ja muutaman tuntemattoman kaverin kanssa. Siinä juteltiin kymmenisen minuuttia. Kun nimmarointi alkoi, jonossa oli n. 10 ihmistä. Nimmarin sai vain jos osti yhden kirjan paikanpäältä. Muuten jäi nuolemaan näppejään. Onneksi rahaa oli yhteen kirjaan. Kotoa tuotuja oli kolme, kaikkiin sain nimmarin. Rosa oli sanonut, että jos "jono" hälvenee, voi hän myös piirtää faneille. Jono hälveni, menimme kahden muun kanssa uudestaan "jonoon". Kaikki saimme piirustukset, minä peräti kolme.

Täytyy olla onnellinen, että kirjaan sai nimmarin sekä kuvan, mutta harmittaa kyllä Rosan puolesta. Vähän parempi mainostus olisi ollut paikallaan. Jos jono on yhtä pieni kokoajan, tulee Rosalle aika tuskaiset oltavat. Ehkä muut paikat (Hong Kongit yms.) toimivat paremmin...
akuankka1313
Itse olen pian lähdössä Kamppiin. Onko kellään tietoa, onko pakko ostaa se kirja? Ettei pelkkä paperilappu kelpaa?
Barksi
Pitää ostaa kirja. Ja nimenomaan paikan päältä. Don Rosa päätös, muutenhan mies ei saisi yhtään mitään noista keikoista.
jho
Oho, Rosa piirtää oikein kuvia. Täytyy varmaan sitten jotenkin huomenna Honkkariin päästä ysin maissa, ja toivoa että siellä ei ole ketään muuta (jos ei Helsingissäkään ketään ollut, niin sittei ole täälläkään) ja sitten saisin piirrustuksen. :P
Kurmeloinen
Minä olin myös noin klo.11 aikaan paikanpäällä, taisit Barksi olla siinä porukassa siis jotka Rosalle jutteli. Olin tytön kanssa vähän kauempana kattelemassa tilannetta......en mä uskaltanut tulla sinnekään. :D Me menimme sitten vähän 12 jälkeen, se ensimmäinen nainen sanoi ovella, että "Rosa signeeraa yhden oman kirjan" Ajattelin tietenkin, että jes, ei tarvii ostaa täältä jotain kirjaa kun on jo oma mukana. No sitten toinen täti kassalla taas sanoikin, että täytyy ostaa yksi kirja täältä, että saa Rosalta nimmarin signeerauksen, sen jälkeen sai signeerauttaa myös mukana tuotuja kirjoja. Aluksi tietysti petyin hieman...sanoin tädille, että minulla on jo kaikki Rosan kirjat että eikös tää nyt ole vähän hassua.. Mutta oli kuulemma Rosan oma päätös tämä. Jonka monista syistä ymmärränkin. Noh...oli siinä kirjavalikoimassa se Keskisen Onnenankka -kirja, joka maksoi 25e, tyttöystävä sanoi että lainaa mulle rahaa, niin kyllähän minä ostin sen, en halunnut jäädä ilman nimmaria! Se kirja olikin sitten kirjaimellisesti pakko-ostos. :)

Noh, ostin kirjan siinä ja tulin Donin avustajan kohdalle, joka kysyi että mitä kirjaan kirjoitetaan (hän kirjoitti siis post-it lapuille nimen valmiiksi Donia varten) ... Seuraavaksi itse maestro nappasi Roope Ankan elämä ja teot -kirjani hymysyin ja signeerasi tämän minulle, sitten pyysin vielä Onnenankka kirjaankin signeerauksen. Seuraavaksi tulikin odottamani hetki, kun ojensin piirtämäni kuvan Rosalle: "oh and..this is for you" "Oh...this is great, yeah, thanks!" ....... sitä pointtia en oikein ymmärtänyt, miksi Rosa oli päättänyt, ettei laita mitään päivämääriä signeerauksiin.

Sitten käteltiin jne, ja poistuin muiden tieltä ottamaan vähän kuvia, kunnes Rosan ylimagee cowboy hattu, joka sisälsi hänen tussinsa, tipahti maahan tuolilta. Tietysti nostin hatun ja keräsin tussit lattialta ja pistin hatun takaisin tuolille: "Oh thanks, that was nice from you...you know I should get a table for these pens....and not put them in my hat!" Don naurahti. :) Mä siinä jotain kommentoin ja jälkeen lähdinkin käppäilemään pois.

Kaikin puolin oli kuitenkin mukava tavata ensimmäistä kertaa Don Rosa, saada häneltä singneeraus mielestäni hänen parhaaseen kirjaan ja antaa vielä oma piirustus vastalahjaksi.

http://i126.photobucket.com/albums/p84/ ... n/don1.jpg[/img]
"Dedicated to Keno from Henrik" vähän tuommonen inside juttu Donille. :D
http://i126.photobucket.com/albums/p84/ ... n/don2.jpg[/img]
http://i126.photobucket.com/albums/p84/ ... hrveli.jpg[/img]
hjhh
On kyllä huonosti hoidettu koko kiertue. ::) Itse en päässyt kun tuli vähän äkkiä ne Tuurin ajat.
Kiertue on kyllä mennyt aika penkin alle joka suhteessa.

Ja sitten tähän vielä ne kootut huonoudet:

1. Tuurin ajat tulivat liian aikasin. Viimeksi sentään tiesin etukäteen. Tämä on suurin syy miksi jäi menemättä.
2. Ajat ja paikat aika omituisia. Kirjakauppa ja Autokauppa on eri asia. Ajatkin sellaisia ettei kukaan normaali ihminen sinne pääse.
3. Mainostus mättää ja pahasti. Eivät ihmiset sinne itse osaa. Täytyyhän sitä mainostaa. No ainakin ei varmaan kaueheasti jonottaa.Ei Rosa uudestaan tule jos ei porukkaa ole. Luule että kukana ei enää fanita. :D
4. Ja kaikki loput säädöt. Pohjoisen kiertuekin peruuntui. Pressitilaisuuskin olisi pitänyt olla, mutta Kvaakista luin ettei sellaista sitten ollutkaan.

Ei näin.
Egoisti
Pientä mainostusta olisi kyllä homma kaivannut, sen verran vähän oli porukkaa. Harmittaa, etten itse ottanut omia kirjojani mukaan koska nyt niihin olisi saanut vissiin kaikkiin nimmarit. Ainakin jollain oli ihan läjä kirjoja mukana ja kaikkiin irtosi nimmari. Päädyin itse ostamaan ryöstöhinnoilla molemmat E&T:t kirjat ja niihin sain sitten nimmarit. Harmi ettei siellä ollut boksina niitä.
Barksi
Kurmeloinen: Jaa, että se oli sun piirtämä kuva. Katsoin siinä nopeasti, että miksi Rosa on piirtänyt tuollaisen kuvan jollekkin, kun yleensä piirtää vain edestäpäin "hiemankömpelöitä"-ankkoja. Mutta sehän olikin sinun tekemä. Oli kyllä tyylikäs.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39