Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Kirjoittaja

Aihe: Don Rosa

(576 viestiä)
Anonymous
Joo sitähän minä. Tuli vähän ristiriitainen viesti. Anteeksi sekaannus.
Zuppa
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenEn tiedä kuuluisiko tää tonne sarjakuvat osioon, mutta pistän tänne kun Rosaan liittyy. Jep, yllätyin hieman, kun oli melko harvinaista Rosaa uusimmassa Akussa (#49 - 2005). Kaksi sivuinen, eikä edes mestarin itse kirjoittama tarina, piirtänyt vain. Näytti olevan selvästi vanhempaa tuotantoa.
Katoin asiaa akkarin sivuilta, ja en löytänyt mitään semmosta
Ootteko muutes huomannu että mestarin tahti on hieman hidastunut? Alussa oli 5, 6, tai jopa 8 tarinaa vuodessa(1990-1999) mutta 04 ja 05 vain yksi tarina. Alkaako ideat loppua?
Anonymous
Don Rosan tarinoissa on hyvä juoni, paljon yksityiskohtia ja paljon muuta, mutta eniten pidän siitä miten Rosa piirtää Roopen. :)
juketsu
Kaikki Don Rosan tarinat on niin hauskoja. Siis nauran niille jutuille ihan hirveesti. Esim. siinä rahavirrassa kun Akun ilme oli tuoima ja se sanoi "Höh. Minnekkäs mörssäri matkaa?" (tai jotain sinne päin). :) Kun yhdistää sopivan ilmeen ja sopivan "vitsin", niin niistä vaan tulee niin hauskoja 8)
Hansu Hanhi
Kivojahan ne on ja siks niitä just kannattaa lukea!!!
Eihän se Don Rosakaan ois muuten olisi niin suosittu jos se ei piirtäis niin hauskoja.Tai no... Ei niitä oikein oo uusia tullukkaa vähään aikaan eikä niitä jaksa ikuisuutta odottaa.
Samuel
Uusimmassa Aku Ankassa alkaa Rosan uusi jatkosarja White Agony Creekin vanki. :)
Kurmeloinen
Hyvä homma. Kun tulin kotiin ja muistin että Akkarihan tulee tänään, niin mietin, että olisi taas kiva jos olisi uutta Rosaa, ja sitähän tuli! :)
EetuL
Itse pyöräilin kotiin raskaan liikka tunnin (juostiin silloin yhteensä 3600m + paikkalle ja paikalta pois pyöräily, vähän alta sen saman.
Ajoin alamäessä kotimme kohdalla ja ajattelin, että enpä ole edes jaksanut lukea oikein kunnolla kahta tai kolmea viimeistä akkaria.
Sitten avasin postilaatikkoa ja tuli kai silloin mieleen, että: "Hetkonen!, tässä kuussahan pitäisi tulla Don Rosaa.
Avaan laatikon, nään akkarin reunaa, käännän kannen niin, että näen sen etupuolen, pääni alkaa täristä, ahh... vihdoin.
Menen kotiin otan ison latte lasillisen simaa viereeni ja alan lukemaan esipuhetta ja etsimään kannen D.U.C.K:kia.
Tämän jälkeen haen monta palasta saaristolaisleipää, jotka kasaan isoksi kerrosleiväksi, lisäksi otan uuden ison lasillisen simaa... luen tarinan enimmäisen osan loppuun :D.
Zuppa
Se uus Rosan juttu on ihan mahtava. Mä en älyä, en älyä yhtään, mistä se pöllii ne sen kaikki ideaiset.. Se vaan jonkun Barksin sarjan perusteella kirjottaa ja piirtää uuden jutun!! Oottekos löytäny muutes vielä d.u.c.k.:ia tosta kannesta. Mä löysin heti siitä alotusruudusta mutta kannesta sitä ei ihan heti löytyny mutta löytypä kumminki.
Barksi
Mielestäni tarina oli aika huono. Kuvatkaan ei oikein miellyttäneet. D.U.C.K:in löysin niin kannesta kuin aloitus ruudustakin. Mutta eipäs paljasteta mistä D.U.C.K löytyi sillä sehän oli palkintotehtävän kysymyksenä.
Anonymous
Tarina itsessään oli loistava, mutta itseäni häiritsi vähän väritys; esim. Kultun vaaleanpunainen mekko oli vaihdettu punaiseksi. Mutta ei se nyt maailmaa kaada.
Anonymous
Hi, I am a Don Rosa fan from Hungary. My mother was in Finnland this week, and I asked her to buy Aku Ankka Nr. 18 (because in that is the first part of Don Rosa's new comic, The Prisoner of White Agony Creek / White Agony Creekin vanki ). But she went to the newsagent on Monday and bought Nr. 17!!! :( So I don't have the first part of this new comic... And in Hungary it will be printed only next year or maybe never. Can anybody scan me the first part of The Prisoner of White Agony Creek and send me? I would be really, really thankful. My e-mail address is: (Sähköpostiosoite poistettu). ;)
Please, help me! Thanks. ;)
submin
Caballero, I'll send you an e-mail in a few minutes.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: SubminCaballero, I'll send you an e-mail in a few minutes.
Oh, thank you very,very,very much! You are great! I am waiting. ;)
PetteriZ
Se uusi Donin sarjakuva oli aivan mahtava ja erinomainen jatko klondyken keisarille
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39