Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Kirjoittaja

Aihe: Don Rosa

(576 viestiä)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: BarksiSiitä hupihalpaa Rosaa.
Ohoh! Toihan on noussu jo kahteenkymppiin! Aika haluttuja
näköjään noi Kenon originaalit.
Barksi
Viimeksi nousivat kuuteenkymppiin. Se on mielestäni aika paljon noinkin heikosta työstä. Mutta ei se ole tyhmä, joka pyytää vaan se...

Ja Tupu Ankan kommentti vähän ihmetyttää: Miksi jäykkyys tekee hyvän piirtäjän? Eikö se ole juuri päinvastoin.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BarksiMiksi jäykkyys tekee hyvän piirtäjän? Eikö se ole juuri päinvastoin.
Minunkin mielestä jäykkyys on huono asia. :-

Itse en maksaisi piirroksista kuin korkeintaan 20 snt, kun eihän niillä mitään tee, ellei sitten myy joskus eteenpäin...
akuankka1313
Ja vieläkö te jaksatte väitellä siitä, että onko Rosa hyvä? Se on jokaisen oma mielipide, eikä siitä kannata ruveta kinastelemaan. Makuja on monia, itseni mielestä Don Rosa on nimittäin melko huono.
Barksi
En minäkään monen piirtäjän piirustuksesta maksaisi. Tuosta huusin 3.13€, ihan vitsillä. Sen verran olisin ollut valmis maksamaan.

Eikä täällä mitään väitellä. Keskustellaan. Jotain eloa pitää näihinkin keskusteluihin saada. Jos jokainen sanoo vain, että Rosa on hyvä, ei se ketään kiinnosta. Pitäähän sitä toki kantansa esittää, mutta mielummin perusteluin.

Keskustelua, pojat, keskustelua.
Fauntleroy
Joo originaalin hinta vähä noussu päivässä.
Tuo olisi ollut upea täyte kokoelmaani, olisin tehnyt tuosta taulun.
Olisin yrittänyt ostaa tuon, mutta kun kahdenkympin yli meni niin ei sitten.
Tolla 33e:llä sais jo Rosa-kirjan.

Ja tuosta muuten upea kokoelma Rosaa ja Barksia.
Itse hain eilen oman ilmaiskappaleeni.
http://www.kvaak.fi/naytajuttu.php?articleID=1036
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyJa tuosta muuten upea kokoelma Rosaa ja Barksia.
Itse hain eilen oman ilmaiskappaleeni.
http://www.kvaak.fi/naytajuttu.php?articleID=1036

Niimpä niin. Tuosta on jo "Aprillipilat"-aiheessa puhuttu. Että ei enää mene läpi ;)
Barksi
Näyttävät olevan ihan haluttuja piirustuksia maailmallakin. Paljonkohan saisin, jos myisin oman Roope Ankan EjT- kirjan nimmarilla ja piirustuksella. Painos on tietenkin ensimmäinen, kuinkas muuten.

Rosaa Maailmalla (linkki)
jho
Lainaus käyttäjältä: BarksiPaljonkohan saisin, jos myisin oman Roope Ankan EjT- kirjan nimmarilla ja piirustuksella. Painos on tietenkin ensimmäinen, kuinkas muuten.Saa siitä varmaan 80 euroa ainakin kun laitat lähtöhinnaksi 0 euroa niin siitä voisi syntyä kunnon huutokisa. Huuto.netissä on myyty joku kirja nimmarilla jollain 80 eurolla, mutta aika harvinaistahan tuo on koska niitä on siellä koko ajan myynnissä eikä kukaan niitä osta ellei tuota poikkeusta oteta huomioon. Oikea hinta olisi varmaan 40-50 euroa.

Mut mun mielipide on, että aika säälittäväähän noiden piirrustuksien myyminen on, koska Rosa on itse toivonut että näitä Suomesta saatuja ei myytäisi kellekkään vaan tulisi piirrustuksen pyytäjälle. Ja sitten jonkun tekaistun nimen ottaminen vielä siihen piirrustukseen niin huhhuh, kun siihen saajan nimi piti pyytää.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: jhoMut mun mielipide on, että aika säälittäväähän noiden piirrustuksien myyminen on, koska Rosa on itse toivonut että näitä Suomesta saatuja ei myytäisi kellekkään vaan tulisi piirrustuksen pyytäjälle. Ja sitten jonkun tekaistun nimen ottaminen vielä siihen piirrustukseen niin huhhuh, kun siihen saajan nimi piti pyytää.
Ei kannata puhua, jos ei tiedä.

Ensinnäkin, ei Rosa niin tyhmä ole, ettei tajuisi tuon olevan tekaistu nimi. Piirustuksessahan lukee "An unhappy for happy!". Kyllä hän tietää, että myyntiin menee.

Muistaakseni tuo myyjä vielä sanoi, että hän osti piirustuksen jenkeistä, jostakin sarjakuvakaupasta. Eli ei ole Suomesta. Sitäpaitsi, oma mielipiteeni on se, että ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se, joka maksaa. Mitäs menevät maksamaan tuollaisesta. Kyllä minäkin myisin, jos ylimääräisiä löytyisi. Eikä tuo hinta nyt niin suolainen edes ole. 40€ on kuitenkin aika pieni raha. En minä maksaisi tuosta neljääkymppiä, mutta eihän noita nyt niin hirveän paljon liiku Suomessa. Maailmalla varmaan liikkuukin. Itse olin valmis maksamaan sen 3,13€, kuten sanoin. Minulta löytyy jo muutama piirustus Rosalta, enempää en tarvitse.
jho
Lainaus käyttäjältä: BarksiEi kannata puhua, jos ei tiedä.
Rosa on ite sanonu niin.
Barksi
Lainaus:Rosa on itse toivonut että näitä Suomesta saatuja ei myytäisi
Lue ylempi viestini.

edit. okei, tuo "ei kannata puhua, jos ei tiedä" oli vähän tyhmästi sanottu. Tarkoitin vain sitä, että kyllähän Rosa tiesi, että nuo menevät myyntiin. En usko, että hän on niin tyhmä, että ei tajuaisi tuon Happy-nimen olevan vain tekaistu. Rosa on tietääkseni kuitenkin viisas mies, fiksuja mielipiteitä häneltä ainakin löytyy.
Fauntleroy
Ne joilla on Temppeliherrojen kätketty kruunu -kirja voivat lukea sieltä, että Rosa oli suunnittelemassa jotain Joulupukki -aiheista tarinaa. Se ei kuitenkaan välttämättä onnistuisi koska eri maissa on erilaiset käsitykset pukin asuinmaasta. Muistaakseni Rosa olisi piirtänyt pukin Suomeen(?).
Crosby
Lainaus käyttäjältä: AnkkavankkaAnteeksi, mutta en jaksa selata kaikkia 25 sivua ja tähän vastaus löytyy varmaan sieltä. Onko Don Rosa lopettanut sarjakuvien piirtämisen?
Voi hyppivät hyppypavut sentään. Eikö silmiisi missään ole osunut se tieto, että ainakaan toistaiseksi Rosalta ei uusia sarjoja tule. Tässäkin ketjussa ja monissa muissa käsitelty asiaa. Haullakin luulisin jonkun viestin löytyvän mistä asia käy ilmi. Uusavuttomuus leviää jo nettiinkin. Rosa on siis lopettanut sarjakuvien piirtämisen.
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: RonaldoDon Rosan piirrokset on musta tosi tosi jäykkiä. Mun listalla Paul Murrykin voitta Rosan.
Mun listalla taas Murry saa pataa Rosalta kymmenen nolla.Rosan ja Murryn piirroksia ei voi verrata toisaan.Rosa on edellä Murryä monta monta valovuotta.Rosa voittaa minun listalla myös Barksin.
Rosa on paras piirtäjä,koska piirustuksissa on niin paljon yksityiskohtia.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39