Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Kirjoittaja

Aihe: Don Rosa

(576 viestiä)
The Aku Man
Nyt on nimmari hankittu ja mieli on korkealla... Itse ostin Jumbon citymarketista Mustan Ritarin ja otin omaan Raejt:iin nimmarin. Hauskaa kun kättelin Donia ja sanoin kiitos ja moikka...niin hän kääntyi tulkkiin ja sanoi, että kuinka vakavia kaikki ihmiset on täällä. Alkoi vähän hymyilyttää.
Kääk13
Tunti sitten saavuin onnellisesti kotio Vantaan jumbon K-Citymarketin käytäviltä.
Miltei kahden tunnin jännittävä ja aikataulullisesti todella tiukka jonotus kuitenkin palkittiin kun viimein sain nimikirjoituksen paikalle tuomaani seinäkalenteriin.

Rosalle oli positiivinen yllätys saada nimmaroida kirjojen sijasta seinäkalenteri.
Olen ikionnellinen hänen kärsivällisyydestään ja pienestä aikataulunjoustosta jonka hän faneilleen soi. Jono katkaistiin aivan takaani ja jos Rosa ei olisi suostunut ottamaan jonoa loppuun vaikka aikataulu menikin umpeen, olisi nimmari jäänyt saamatta. Kirjat kuitenkin loppuivat kesken, joten sain tyytyä vain yhteen nimmariin, mutta ei se mitään. Mestarin tapaaminen on paljon hienompaa kuin jokunen viiva paperilla. :D
jho
Lainaus käyttäjältä: Aksu ankkaKauhea häly sen takia että Rosa on suomesa. Kyllä minä
pidän rosan piirrustusksista. Mutta onhan Don ollu jo ennenkin
suomes eli ei tästä koko sivuston pitäis olla mullin mallin ::)
Onhan Rosa maailmanluokan Disney-artisti niin ihan aiheesta täällä on hälyä.

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Rosalle oli positiivinen yllätys saada nimmaroida kirjojen sijasta seinäkalenteri.Tuosta tuli mieleen, että aimemmin tällä viikolla huomasin Rosan nimmarin kuluneen minun vuoden 2008 Don Rosa -kalenterissani. Kalenteri on ollut mun seinällä kansi "näkyvillä" siitä Tuurin vierailusta lähtien (n. tasan vuosi sitten) ja nimmari on kirjoitettu sinisellä tussilla. Eli Kääk13, jos haluat koittaa suojella omaa kalenteriasi niin kannattaa laittaa se johonkin muovitaskuun tai vastaavaan, ettei sulle käy samoin kuin mulle.
samppali
Jep, huopakynä kuluu auringonvalossa. Eli muitakaan (piirroksia yms.) huopakynällä tehtyjä töitä ei kannata säilyttää auringonvalossa. Eikä siinä taida muovitaskut auttaa. Pitää olla komerossa valolta suojattuna.
Kurmeloinen
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenItse kuitenkin ostin tuon uuden RAEjT-pakkauksen, jossa molemmat kirjat. Ihan vain keräilyn vuoksi jo, siihen sitten tuli nimmarit + amerikanversioon The life and times of Scrooge McDuck.

Itse en mitään piirustuksia saanut..tosin en jäänytkään jonottelemaan uudestaan vaan lähdin suoraan pois.

Tuli puhetta Rosan kanssa siitä kun annoin hänelle viimekerralla Helsingissä jo yhden kuvan (eihän hän sitä toki itse heti muistanut, huomasi vain kun Roope sanoo "Well, hello Don - again!"). Kuittasi sitten vain mukavasti, että "Well, see you next time!"

Mukava mies. ..paikalla oli myös jotain Ylen kuvausryhmää joten varmaan illan uutisissa tulee juttua. Jos näette mustahiuksisen ja -takkisen tyypin jolla kamera kaulassa..voitte arvailla kuka se on. :)

Taisit olla se jätkä, jolla oli musta pitkä takki? Ja turisit Rosan kanssa jonkun aikaa? Jos olit se, niin meidän välissä oli ehkä jotain 10 tyyppiä, olin sun takanasi siis :)

Hmmm, itsellänäi oli lyhyt musta takki, joten se oli varmaan joku toinen henkilö..itsekin muistan kyllä nähneeni jonkun miehen musta, pitkä nahkatakki päällä. Itse olin ainakin ensimmäisten kymmenen joukossa.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: jhoKääk13, jos haluat koittaa suojella omaa kalenteriasi niin kannattaa laittaa se johonkin muovitaskuun tai vastaavaan, ettei sulle käy samoin kuin mulle.
Jaa noinko? Hyvä, että mainitsit asiasta. Täytynee pitää hyvää huolta kalenteristani. Onneksi sen tämän hetkinen paikka ei ole kovinkaan aurinkoinen... :D
Tive
No niin, reilun puolentoistatunnin odotus palkittiin, kun sain ostamiini Kadonneen kirjaston vartijat ja Kymmenen avataran aarre -kirjoihin Don Rosan nimmarit! Vihdoinkin koossa kaikki Rosan kovakantiset. :)
Lööperi
Noniin, monien sattumoiden kautta pääsin minäkin Turkuun tapamaan Rosaa. Porukkaa oli todella paljon, Rosan ystävällisyyden takia minäkin sitten pääsin häntä tapaamaan, yliajalla. Yhden kuvan sain, sekä kolmeen kirjaan nimikirjoituksen.
Rosa fani
Joo porukkaa oli ihan kivasti Turussa. Yli tunti täytyi jonottaa että sain nimmarit, vaikka olinkin aika jonon alkupäässä. Missä olit Lööperi, siis olitko Länsikeskuskuksessa, Kupittaalla vai Ravattulassa? Minä olin Kupittaalla eikä siellä nähdäkseni kukaan saanut Rosan piirtämää kuvaa.
Mirkku
Minäkin sain Jumbosta viiteen kirjaan nimmarit, ja jonossa olin seitsemäntenä. Jonoa oli hirmuisesti, ja kun kuvista kysyi, tulkki epäili, että niitä ei kerkiä saamaan. Muuten tuosta tussin haalenemisesta- itse olen pitänyt viime vuonna saamaani nimmaria pienellä korkkitaululla, ihan nähtävillä. Itse en oikeastaan ole huomannut haalenemista, mutta eihän se suoraan auringonvalossa olekaan ollut.
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: MirkkuMinäkin sain Jumbosta viiteen kirjaan nimmarit, ja jonossa olin seitsemäntenä. Jonoa oli hirmuisesti, ja kun kuvista kysyi, tulkki epäili, että niitä ei kerkiä saamaan.
Joo, taisi olla joka paikassa se sama tulkki... Itiksessä kun olin, niin kun olin toisella kierroksella ja sain silloin kuvan, ja sitte menin vielä kolmannelle kierrokselle, että saisin toisen kuvan, ja sitten kun olin siinä Rosan luona, niin tulkki sanoo, että jokaiselle vain ýksi kuva! Olisi voinut sanoa aikaisemmin! :@ Ärsyttävää... Ja ihmettelen kuitenkin tota, sillä ainakin rhino sai sieltä kaksi kuvaa.... Ja sitten kun kysyin niiltä, että saako huomenna (sellossa siis) sitten toisen kuvan, niin vastasivat myöntävästi. Menin sitten seuraavana päivänä sinne selloon kuvan toivossa, mutta sanoivat, että tänään hän ei piirrä kenellekään kuvia...:s Olisivat voineet aiemmin senkin sanoa :s Meni junalippuihin turhaan rahaa, vaikka olihan mestari kiva tavata henk. koht. toiseen kertaan. Mitään nimmarittomia kirjoja mulla ei sellossa ollut mukana, koska olin jo aiempana päivänä saanut kaikkiin kirjoihini nimmarin, ja olin ennen tuota nimmarinjakotilaisuutta kylä stadissa etsiskelemästä puuttuvia Rosa kirjojani divareista, mutta eivätpä divarit tietenkään olleet auki :( Oli mulla onneksi kuitenkin mukana kolme omaa kirjaa (joissa kuitenkin jo nimmari), otin niihin kirjoihin toiset nimmarit, sekä yhteen julisteeseen kultatussilla nimmarin, etten ihan tyhjin käsin siltäkään reissulta kotiin palaisi :)
Toivottavasti Rosa on vielä joskus Suomeen tulossa!
Rosattaja
Kyllä Don Rosa on minun mielestäni paras piirtäjä. Rosa piirtää todella yksityiskohtaisesti ja tarkasti. Nimikin kertoo jo paljon.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenPaikalla oli myös jotain Ylen kuvausryhmää joten varmaan illan uutisissa tulee juttua.Sain juuri puhelun, jossa kerrottiin mahdollisesta Rosan haastattelusta Yle:n TV:lle.
Soittaja oli nähnyt Yle:llä mainoksen, jossa kerrottiin juuri suomessa vieraileen Rosan mietteistä Ankantekemisestä.

Uutismixi ohjelma, jolle haastattelu olisi myönnetty, tulee huomenna teemalta klo.10:15.
Suosittelen ainakin tarkkailemaan...
samppali
Video Rosan suomenvierailusta.Lainaus käyttäjältä: Kurmeloinen...paikalla oli myös jotain Ylen kuvausryhmää joten varmaan illan uutisissa tulee juttua. Jos näette mustahiuksisen ja -takkisen tyypin jolla kamera kaulassa..voitte arvailla kuka se on. :)
Taisit vilahtaakin tuolla videolla... :)
Tribe
Sanoisin, että Don Rosalla on paras piirrosjälki koska hän piirtää niin yksityiskohtaisesti, tarkasti ja hyvällä värityksellä. Sanoisin kuitenkin, että Barksilla on parhaat käsikirjoitukset, koska ne ovat hauskoja mielenkiintoisia ja mahtavia. Ne eivät myöskään ole mitään tavallisia, tylsiä käsikirjoituksia, jossa Aku etsii itselleen uutta työpaikkaa yms.
Toivon, että Don Rosa tulisi ainakin vielä kerran Suomeen, koska en päässyt hänen nimikirjoitus-tilaisuuteensa viime kerralla (viikko sitten).
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39