Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Huonoin piirtäjä

(92 viestiä)
ArpinLusene
Huonoin piirtäjä minun mielestäni on William Van Horn... En vain ollenkaan pidä hänen piirrostyylistä... Tämä on sitten vain minun MIELIPIDE. Sanokaa mitä sanotte mutta en vain pidä William Van Hornista...
akuankka1313
Huh! Äskettäin huomasin jostain vuoden 1958 Akkarista, että unknown/dl:llä on aivan karsea piirrosjälki. Väritys on hirveä ja käyttää jotain ihme tussia.
Tupu Ankka
Huonoin piirtäjä minulla vaihtelee silloin tällöin. Mutta tällä hetkellä huonoin piirtäjä on ehkä Noel Van Horn.
Essi Ankka
Noel Van Horn on melko...huono... En pidä yhtään kyseisestä.
Ronaldo
Giuseppe Perego on musta aivan SURKEE! En tiedä ketään kuka tekisi niin huonosti ankkojen nokat
rhino
Niitä on ainakin pari:

Sander Guilen (liian yksityiskohdatonta)

Bernardò (hahmot ovat liian suoraselkäisiä ja muutenkin outoja)
Pullasorsa
Pistetään muutama:
-Bernado, hirvittävää jälkeä, viivoista ei saa mitään selvää. Voisi vähän enemmän panostaa piirustuksiin, hyi!
-Noel Van Horn, ...ei mitään kehuttavaa.
-Giuseppe Perego, kamalaa työtä, hutaistut piirrokset ja karseat ilmeet. Nokat ovat outoja ja niin on koko tyyppikin ainakin piirroksista päätellen.

Siinä oli kolme huonointa.
Nigoz
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Huh! Äskettäin huomasin jostain vuoden 1958 Akkarista, että unknown/dl:llä on aivan karsea piirrosjälki. Väritys on hirveä ja käyttää jotain ihme tussia.
No väritys nyt oli hirveä kaikissa ton ajan akuissa. Hirveää.
Ankka313
Jooh...Itse kyllä tykkään muutamista piirtäjistä,mitä melkein kaikki muut inhoavat,mm. Bernado ja Perego.

Minun mielestä huonoimpia piirtäjiä ovat Noel Van Horn,hänen Mikkinsä sun muut hahmonsa ovat vähän liiankin lennokkaita ja muodokkaita,ja hänen käsikirjoituksensa ovat sekavia ja liian mielikuvituksellisia ja varmaan puolien hänen tarinoidensa miljöö on jokin taikametsä...

Sitten Tony Strobl,joka oli yksi maailman ahkerimmista piirtäjistä,itse en kuitenkaan hänen piirroksista oikein piittaa,johtuen varmaan osittain siitä,että kun hän teki niitä tarinoita niin tiuhaan tahtiin,niin työnjälki ja lopputulos ei sitten ollut mitään kauhean hyvää,Stroblin tarinat on sellaisia ns.kuivia,ja joostain hänen tarinoistaan juonen kulun voi jo tarinan alussa arvata.

Sitten on näitä 60-70-luvun piirtäjiä mm. Jack Bradbury,Jack Hannah,jne...Tarinoissa ei ole vauhtia mukana,ne ovat yleisimmin aika tylsiä ja myös ns. kuivia,niin kuin sanoin ja Stroblin tarinoistakin..
Akuhullu97
Minunkin mielestä tuo Luis Destuet on aika hirveä piirtäjä. Katsoin tuosta linkistä, en ole ikinä nähnyt noin hirveätä piirrosjälkeä. Myös Bernandon, Noel Van hornin, Giuseppe Peregon, Nils Rydahlin ja Tony Stroblin piirrosjälki on perin heikkoa... :(
Mirkku
Minua ei miellytä yhtään Bernadon tyyli, uskomattoman vinoa, tussaus ohutta ja hahmot muutenkin vääristyneitä. Oikeastaan en pidä Flemming Anderseninkaan tyylistä, se taas on suttuinen, William van Horn taas taiteilee vinosilmäisiä ankkoja ja tyhjiä taustoja. >:(
Ankka313
Itse pidän muutamista piirtäjistä, jotka suurin osa porukasta laittaa huonojen piirtäjien joukkoon. Näitä piirtäjiä ovat mm. vanhoissa taskareissa paljon esi- ja välinäytöksissä vaikuttanut Giuseppe Perego, sekä taitavasti ankkoja, Hiawathaa ja Matami Mimmiä kuvaava Jose Ramon Bernado.
Aksu ankka
Kaikkein surkein piirtäjä on tietysti: William Van Horn. Tausta usein miten musta (Ei jaksa varmaan tehä kunnollista) ;D Ja ankkojen nokat ovat hirvittäviä. Toiseksi huonoin on varmaan Al Hubbar.
Piirrokset ovat tehty varmaan 2minuutissa, jos olisi pikkuisen huolellisemmin tehty, voisi jälki olla jopa siedettävää. 8)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Aksu ankkaKaikkein surkein piirtäjä on tietysti: William Van Horn. Tausta usein miten musta (Ei jaksa varmaan tehä kunnollista) ;D Ja ankkojen nokat ovat hirvittäviä. Toiseksi huonoin on varmaan Al Hubbar.
Piirrokset ovat tehty varmaan 2minuutissa, jos olisi pikkuisen huolellisemmin tehty, voisi jälki olla jopa siedettävää. 8)

Al Hubbard.

Ja kyllä, aivan varmasti ovat kahdessa minuutissa sutaistuja, hyvä huomio...
Rosa fani
Minustakin William van Horn on huonoin piirtäjä. Don Rosa on mielestäni aivan loistava piirtäjä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7